Van egy kis gond
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
legközelebb jobban fogsz figyelni
megfizetted a tanulópénzt (ahogy mondani szokták)
mások nagyobbat buktak már licitálós oldalon figyelmetlenség vagy szándékos "hülyéskedés" miatt, örülj hogy csak 40 ezer a károd <#hawaii>#hawaii>
Ha van 15 nap, akkor érvénybe léptethetõ, de esetünkben nincs!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Zola 02.
De a legjob hoggy 2 perce hívott a rendõr hogy mennyek má holnap.
Hát mondom lol így má suliba se tok menni na nem baj legalább alszok vagy délig:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Egyébként.., meg kell próbálni megbeszélni a vevõvel. Ha mégsem tágít, ki forrasztasz néhány fontosabb alaktrészt belõle (amiket azért késõbb vissza tudsz rakni) meg begyantázod a csatlakozó felületet aztán odaadod neki 4500 ft-ért; nesze b@zd meg. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> Aztán majd jöhet vissza sírva, hogy neeeeeemmm jóóó... te meg megmondod, hogy 50e ft-ért megcsinálod. <#eplus2>#eplus2>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Dodo55 szívesen lemennék de 370km-re lakik és hát gondolj bele ha nincs otthon akkor potyára utaztam:D
Ha nem ítélik el akkor viszont meglátogatom.:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha velem történt volna ilyen, akkor biztos, hogy meglátogattam volna, igaz utána a torkom kicsit száraz lett volna egy ideig.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
PS3 ID: kolb@szman
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Az biztos hogy tanuló pénznek tökéletes volt.
De holnap többet fogok tudni én is mert behívtak a helyi kapitányságra.
Mivan, ha az elitélt csávónak nincs pénze?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jónapot.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
na akkor leírom velem mi történt.
A másik híres magyarakuciós oldalon venni akartam vmit,75k-ba meg is egyeztünk az eladóval elutaltam neki a pénzt aztán csak hitegetett hogy így elakadt a postán meg hogy megsérült meg minden:
Aztán egyszer meguntam és azt mondtam neki hogy küldje vissza a pénzem és felejtsük el egymást.
Erre azt mondta hogy azért akadt el a postán mert megsérült a csomag,már leadta a jegyzõkönyvet 1 hét és visszakapja a pénzt és akkor utalja nekem.
De idõközben telefonáltak Kecskemétrõl hogy küldenek a helyi rendõrségnek egy megkeresést hogy fáradjak be mert eljárás van a csávó ellen csalás miatt.
Azót van 10 negája de állítólag több mint 30-an vagyunk áldozatok.
Nekem ezt akkor mondta egy rendõr, mikor egy kedves barna bõrû emberke ellopta a biciklimet 5 évvel ezelõtt.
Én úgy emlékszem hogy 5k alatti értéknél nem lehet bírósági pert indítani (talán a polgármesteri hivatalra tartozik vagy ilyesmi) mint ahogy 5k alatti értéknél a lopás tényállása sem áll fenn hanem helyette szabálysértési eljárás van, mindezt azért hogy a sok õrült ne tudja floodolni a bíróságokat a hülyeségeivel.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Gondolod a vevõ feljelenti emiatt és a rendõröket ráuszítja az SG-re, hogy adják ki a user IP címét, hogy megtudják ki õ? (Közben a rendõrök kezében bísági végzés?)
Ma néztem meg a Sunshine-t, de szerintem a 2. részt ez a sok fantáziadús ember rendezhetné ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És nem nyitnék külön topikot:D
Nõvel megyek :-D Igazságosan osztozunk, az én részem 2-3k kaja, édességgel (ha nagy ritkán beesünk mindig valami elmebaj ízre vágyom abból meg egy szendvics majd 1k), az övé a fenmaradó összeg.
Meg különben is, 28 évesen fejlõdésben vagyok <#buck>#buck>
De ha idáig fajulna szerintem Evogordon peren kívül fizetne.
Megkérdezem hátha õ az, amennyiben igen, akkor no para xD
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Amúgy a legtöbb cégnél van egy "tûrási határ" ha összejön ilyenkbõl pl. 20k, akkor azt nem hagyják és levelet küldenek, meg megint, meg megint, aztán felszólítnak, aztán megint, aztán megint, majd perelnek, de a nagy részük itt már hagyja a fenébe az egészet és nem hallasz róluk többet.
Egyébként a srác 17 éves, szerintem xar sincs a nevére iratva, így az összeg behajthatatlan, mert mire a per lezárulna 18 lesz apunak nem kell kifizetni helyette.
Amúgy 4500 Ft-ról beszélünk, többet elköltök a mekiben, ha beesek néha-néha ^^