Van egy kis gond
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hol olvastad, hogy az ügyfelek és tanuk aláírása szükséges? Jelen esetben azzal, hogy rákattintott a gombra aláírta a szerzédõst, tanu meg nem szükséges.
"Szvsz. személyiazonosság hiteles megbizonyosodása nélkül..."
Ip-cím, Bankszámla, telefonszám(sms-ben küldik a kódot)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"3/5. Az eladónak a vatera.hu oldalra feltett ajánlatai szerzõdéskötési nyilatkozatnak minõsülnek, vagyis az ettõl való elállás sem lehetséges."
Ezt tudomásul vetted, amikor rákattintottál a "felhasználói feltételek elfogadás és regisztráció" gombra.
Én nem vagyok jogász, szóval csak találgatok. Inkább kérdezd meg ITT hogy biztosra menj.
REAL MADRID
HA nem adod el, kapsz egy minusz pontot vagy micsodát a másik emberõl, max kizárnak az oldalról, de az még mindig jobb minthogy 40000 et bukjál valamin. Szvsz ha ügy lesz belõle ügyvéd nélkül egy szót se!!!:D
De mostmár mind1, mert ha tényleg megegyeztél vele telefonon akkor már tényleg etikátlan lenne elállni a biznisztõl (de egyébként még most is megteheted).
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
és ha nem hiszi el,és mégis elhív a találkozóra,hogy akkor "teszteljük is le azt a kártyát,hogy tényleg rossz-e!",és akkor a rossz vidkarit aztán tesztelgetheti napokig,mondhatod,hogy nem a te hibád,és azt meg már mégsem várhatja el tõled sem õ,sem a vatera,hogy azért vegyél egy új vidkarit,amit el tudsz neki passzolni a megeggyezett árért.
ReaL MaDRid x siempre
Beszéltem vele vagy 15 percet telefonon és tényleg akárhogyis de neki van igaza és nem tudnék mit csinálni mert ha feljelent akkor én szívok és azmiatt nagyon sok pénzt buknék..
Elsõ körben felhívhatna egy ingyenesen mûködõ jogi tanácsadót.
Aztán írhatna a vevõnek, hogy nem hajlandó ennyiért odaadni, ha perelni akar, áll elébe!
Én elég más helyzetben 50e Ft-ért nem pereltem, csak egy feljelentést tettem az APEH-nél... Téged ez a veszély nem fenyeget.
Te tenyleg elhiszed hogy egy ilyen dologert perbe fognak :D
Rohelyes.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
DFTBA ಠ_ಠ
Ugyanis van egy weblapom, ahova a felhasználók videók linkjét küldhetik be, amit a weblap segítségével meglehet nézni. Valaki az adott tv csatorna weblapjáról a linkeket felrakta az oldalamra, és ez szúrt szemet a csatornának.
Írtak egy e-mailt, amiben a videók letörlésérõl és x összegû pénzbüntetés megfizetésére köteleztek(6 számjegyû)
A jogi nyilatkozatomban le van írva, a linkeket nem mi rakjuk fel, felhaszálók küldik be, nem áll módunkban ellenõrizni, melyiket van jogunk megjeleníteni és melyiket nincs, és a mi oldalunk tárhelyén semmilyen tartalmat nem tárolunk, tehát nem másoltunk semmit.
Továbbá nem értettem, hogy jön ki ez a bizonyos összeg, amit meghatóroztak, és egy bankszámlaszámot mellékeltek amire utalni kellett volna.
Nam értek nagyon ilyen dolgokhoz, de szerintem alaptalan rágalmazásért még vissza is perelhetné, vagy legalábbis valami hasonló címszóval.
A vége az lett, hogy nem kell fizetnem semmilyen büntetést, a linkeket letöröltem az oldalról és megegyeztem az adott csatorna marketing igazgatójával, hogy megjeleníthetem a linkeket<#wink>#wink>
Ez nem kapcsolódik szorosan ehhez, cska gondoltam érdekel valakit<#wink>#wink>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Vatera szabályzata szerint eladó nem kötelezhetõ a kártya átadására, de a vevõ igényt tarthat a megnyert aukció tárgyára a kialkudott ár ellenében.
Javaslatom: küldjön Vevõnek valamit, pl. egy képet a kártyáról, ilyenkor ez lép életbe:
"Ismereteink szerint a szerzõdés semmis, amennyiben nem a valóságnak megfelelõ lényegi információk alapján köttetett. Más kérdés, hogy az eladó lehet jóhiszemû (azaz nem tudott ezekrõl) vagy rosszhiszemû (ha tudott róla), de ez a szerzõdés semmisségét nem befolyásolja. Az eladó felet ilyenkor terheli a visszavételi kötelezettség, a PTK alapján. "
Másrészrõl viszont szerintem az egész Vatera egy kalap haddneírjamle.
Ha meg negatívot ad, akkor anyjapicsáját.
A Vatera meg miért követelne rajtad bármit, ha az adásvétel nem jött létre?
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"Egy kis türelmedet kérem, ha már így alakult. Elõször licitáltam, fogalmam
nem volt, hogy ilyen
kalamajkába keveredek. Neked se akarok rosszat, de én se akarok ráfaragni.
Arra gondolok,
hogy ha igazolom a vatera felé, hogy minden rendben, megérkezett a kártya,
akkor esetleg
jogosan követelhetnéd rajtam a 4500Ft-ot. A VGA amúgy érdekelne, de kissé
sokallom a 45e Ft-ot-......"
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Õsem gondolhatta 1 percig sem komolyan, hogy egy 3850et 4,5Kért kap meg.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De szerintem ha nem adod oda a cuccot, akkor 2 lehetõség van:
1. A vevõ arra gondol, hogy egy szaros videókártya miatt nem fog bíróságra járni, és hagyja az egészet a faszba.
2. Vagy azt mondja a vevõ, hogy perel, és a bíróság leszarja, hogy te elírtad, meg hogy 17 éves vagy. Mi értelme lenne a szerzõdésnek, ha a bíróság úgyis megsajnál. Ebben az esetben nem 41.000-t fogsz bukni, hanem ~100.000-t. Valaki írta, hogy ilyen piti eseteknél, úgyis elhúzódna 2 évig a tárgyalás. Az igazság viszont az, hogy pont az ügy pitisége miatt, már az elsõ tárgyaláson jogerõs ítélet születne.
A vaterának meg annyi köze van hozzá, hogy rontod az oldal "jóhírét". Gondolj bele, hogy mi lenne ha minden 3. ember azt csinálná mint te. Kb 1 év múlva már nem járna oda senki és szép lassan tönkremennének.