Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a torero is jó lenne ha fogna rajta a fék XD
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
VAgy pS?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
énnekem fogalmam nincs h hogy kellt ezt csinni XD
Máté, nem könnyü.5 hónapomba telt h rájöjjek.Tuti h más is megcsinálta már, nem kell végülis sok sütnivaló hozzá, csak némi modder véna.De õk se hülyék, nem adják ki a kezükbõl.
lehet sok pro nem is pro csak csíter XD
😄
am ugyi vagy XD MEG CSÍTER!! xd
Szerinted elhiszi valaki?
fizika xar.. grafika nem alegjobb (bár a maga stílusában jó..)
vannak bug-ok..
de maga a játékélmény jó 😄
ellehet rajta jáccogatni...
mi ez a paint-es játék am jó???
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

ez hülye kérdés volt...a nevében is benne van XD XD
(csak vicc ne vedd magadra XD)
de tééleg nem kell senkinek enigma?? itt baráti áron csa 4m..
anyi kell pont h meglegyen a 100m em... XD
==(najonem 😄 photoshopolva van)// csak 9m-m van
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"

4,5-4m be adom majd még nemtoom...
felkeltem már lejott game utána véletlenul nem a progrram fileba instaláltam hanem az asztalra .
a bátyán nem figyelt és az összes dcs dolgot kitorolte kozte 710 megásikont is vagy miaz xd
vkinek en1gma PB??? (48pont a max) csak 5milla.... baráti ár.. szerintem XD
vacakszik game eddig a monitoron teljes képméret volt most pedig kb 1 harmada és megakad ott a game h vmi autencion v mi complete ez mitol lehet?

hírtelen felindulásba annó eladtam az összes kocsimat...
Nem tök mindegy mit írok aláírásként ?<#confused>#confused>
AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13
<#banplz>#banplz>