Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
a vajas kenyér ha megkened a túloldala kitomborodik és ha leejted úgy foh esni mint a falevél a domború oldalával lefelé 😄
de monnyuk ha valaki lelöki a kezével vhonnan akkor más a helyzet...
SCOOTERTUNING IS NOT A CRIME!
De mondtam, a lube mod csak akkor lesz ha javítják.Nem lustaságból, hanem hogy tudjam mit kell patchelni.Tudom h hol van a hiba, de nemtom h kliensen javítják e vagy szerveren.Utóbbin bukás van.Azt nemtom megpatchelni.
és 04:50-ig ezt csináltad?😄
inkáb cisnáltad volna a lub-modot 😄😄😄😄😄:
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
2.Minden kocsira amit használsz külön be kell állítani(tükrözni, pozícionálni)
3.A többiek alatt is ugyanez látszik.
Szal csak poénnak jó 😄
tetudsz már hekkelni 😄
csinálj nekem is egyet 😄
Ahogyan Bear Grylls mondaná(ultimate survival): -\"Be Prepared\"----\"Készen van\" -\"Let \'em fight\"----\"Legyen harc\"
Ez a gizda nem a tv... 😄
Utána olvastam.
AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13
Nick : ZeroDan 49(LvL)
AMD 4800+, HD4850, 2GB KingMax, ASUS M2V, 160HDD Web: velemenyem.merobal.hu CoD: {COP}z1ppo ||| NFSW: z1ppo13 ||| TDU2: Zippike ||| World of Tanks: pelzaax ||| PH!: Silverboy ||| xFire: fdanix13
Tla helyett boost double b vel 2561 pont 😄😄

Hogy tetszik a kocsim? partokon még huzok.. meg kellene 1 kereék és esetlek egy wing...D
\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM
ez az az 5 különmbség, amit pluszba találtál fekete pötty az csak 1 pixel hiba lesz<#vigyor1>#vigyor1>

A feladvány: Keress a két kép között 5 különbséget, és karikázd be azokat!
Felhívás! Ha a játékban 10 pontot összegyûjtöttél(forduló gyõzelem=1 pont), akkor jelentkezz a fórumon, a nyerményedért!
Dicsõségtábla:
1. forduló - báttyó02
2. forduló - báttyó02
3. forduló - Leevi
4. forduló - LeWyTy
5. forduló - báttyó02
6. forduló - -
7. forduló - mate123456789
8. forduló - XFeckaX
9. forduló - mate123456789
XD XD XD XD
Jordana Brewster de ha nem akkor passz XD
am bocs mindenkitol ha kocsog voltam (foleg levi meg feka) ha lehet ujra kezdeném a gamet :-}
Gyere ide?<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A kérdés: Hogy hívják az alábbi képen a csinos hölyet?
Dicsõségtábla:
1. forduló - báttyó02
2. forduló - báttyó02
3. forduló - Leevi
4. forduló - LeWyTy
5. forduló - báttyó02
6. forduló - -
7. forduló - mate123456789
8. forduló - XFeckaX

Én nyertem: Eva Mendes az igazi neve 😊
ahogy a kép is mutatja:Monica<#integet2>#integet2>\"Engem nem lehet megérteni,bennem hinni kell\"/By B€CKHAM