10497
1418666835.png
  • XFeckaX
    na figy :D
    eladó meghivó(3db) :D

www.insane.co.hu-ra :D
  • mate123456789
    nem XD
  • Leevi
    lol ti még itt vagytok?:D
  • mate123456789
    jólelbaszarintották az egész játékot :S
  • XFeckaX
    lol:D

én már rapiddal foglalkozok :)
    sikerült progit szereznem :D

• CivicVTi
    Az en accomat is bannoltak... Varjal kicsit turelemmel, mert lesz update nemsokara!
  • pul0sz
    ja igen, és még ez:

VÉGE!!!
  • pul0sz
    nekem ez nem fekszik, a régi DCvel akarok játszani, régi haverokkal, és a folyamatos aktivitással... szar az egész, csicska 15k cbért, srácok mennék hozzátok =( civic is elment inne, batty is elfog, miattuk voltam ott, és elmennek? :O nem kell nekem semmilyen alsónadrágok crew, leszarom... csak ti meg még kevesebbet nyomjátok mint én... SZAR AZ EGÉSZ!!! KIBASZOTT IJJI. Lehet nekem is vége a gémer korszaknak, semmi értelme, elbassza az időt, és azzal se játszhatok(az egyetlen) aminek a függője voltam... fórum is behalt, nincs több móka. no more fun... gayf!sh

elegem van, talán néha felnézek... mondjuk lv50et megakartam csinálni, de nem hiszem h megfogom... Köszi srácok a játékot, szeretttem veletek játszani. sajnálom h kicsit haragosan váltunk el. ne haragudjatok rám._.

szóval kösz mindenkinek, néha azért felnézek: KÖSZÖNÖM!
  • KFerencK XX
    most rakom fel a DC-t
  • báttyó02
    vajon milyen? :ASDsa photoshop-
  • XFeckaX
    geci dedos játéknak néz ki de naonkomoly :D
    5,5giga és qrvajo játékélmény elvileg D
  • XFeckaX
    geci alig várom lejöjjön :)
    csávonak szoltam msn-en hogy kapcsolja be seed serot :D
    holnap regel suli elöt elinditom
    mire beérek suliba már lentlesz :D

• XFeckaX
    lol :D

mien progid van?:)

nekem is van 1 uj :D
  • báttyó02

• báttyó02
    szvsz alsó
    felsőn nagyon szarok a betük,olyan mintha FEGHA lenne ráirva
  • XFeckaX
    gecciiii most unatkoztam :D
    sztetek meik legyen kint képnek?:D

• XFeckaX
    csak azt ne mond hogy még fellehet lépni a gameba?:D
    már rég letöröltem :D
  • pul0sz
    még nem bannoltak :O
  • XFeckaX
    geci szedem lefelé :D
    nagyon bejön :D
    lol

xd
  • pul0sz
    ezt nem miattam írtam ki, ádi miatt, ő mondta h valószínűleg nem léphetek majd be, és nem úgy volt h jövök meg minden, ugyanis mondtam h cbzni szeretnék itt pár hetet aztán megyek... de ezt már hallottad párszor...
  • XFeckaX
    de most ez dühböl jött ki belölem!!
    máskor nem vagyok ilyen mindenkitudja

szal enyit pár napra lépek inkáb forumrol meg dc-röl is lehet
  • XFeckaX
    puli enyire ne legyél már szánalmas
    a kierkeszett-
    de komolyan

megvolt a lehetőség

Mikor elkezdtük gdc-t:fuu jövök meg minden

leszartál minket
    sőt madélután irtam rád hányszor és viszase irtál
    eröl enyit

Üdvözlettel:Fecka
  • Popovicsa
    Elköszönök sg forumtól, barátaim tudják hol érjenek el. Segitek egy picit lilla chat.
  • pul0sz
    ja
  • phappa
    tom de akkor is hibás...
  • mate123456789
    én csak simán leszedtem (nem torrentről)
    és igen hibás.. a fájl méretét, mennyi idő van hátra, százalék nem volt kiírva csak kérdőjelek..
    de ezt lekaki mert attól még szedi..
  • phappa
    srácok vmié nem akarja nekem letolteni a gdct a gép =(
    tipp mi lehet?
    bit torrentel probálkoztam semmi
    mindeggyikkel és azt irja ki h sikertelen letoltés...
  • Taven
    lol eddig egyszer se adtam meg az adataim, vagy halandzsát írtam vagy pakocityt minden hova :D
  • XFeckaX
    na nemtom hogy valós adatot adtam-e meg de mind1 leszarom

HA JÖNNEK JÖHETNEK
    KÉSSEL BALÁTVAL VÁROM ŐKET :D

SZOPJÁKKI :D

Na mindegy majd este leszek gdc-n mert most tanulok

pás :D
  • mate123456789
    persze most szükség van ilyenekre...
    elmentek az eusok..
    sok amcsi a hekkek miatt
    most kell a jó reklám h visszacsábítsál az embereket....
    ez marketing XD

mi meg úgyjárunk mit a gmod idiot boxba hek után.
    nekünktosznak egy monitort ^^
  • pul0sz
    bakker na most fáj a szívem, most jönnek be a glossys felnik =( és nem játszhatunk vele, kapják b ede komoan =(
  • pul0sz
    kurva jó, van mitos glossy =)
  • pul0sz
    sztem nem végre vannak mitos cuccok, ez jóó 50k lószar, 5 perc alatt megdolgozol érte és kapsz egy olyat 30napra, megéri
  • mate123456789
    ez a feljelentős dolog meg csak azoknak lehet baj akik voltak cb-n és van vidi róla...
    mert ha nincs vmilyük amivel tudják igazolni ténylegesen a hacket akor lényegébe meg sem történt a dolog..
  • mate123456789
    jó lemaradsz de nézd az árakat...
    50k 30napra...
    új dc-n 1400mito meg ilyenek...
    azért még mindíg köcsög ijji...
  • KRTuning
    "legal action" beszarás :D valszeg kapunk egy emailt hogy nem akarnak többet látni minket.
  • Fabio Capello
    érdekes, az én UID-met speciel törölték, a bejelentkezésre azt írja ki, hogy nincs ilyen felhasználó.

Mindazonáltal engem nincs miért basztatni, nem voltam ott a CB-n, bizonyítani meg nem tudják, hogy közöm lett volna ama bizonyos dologhoz :D
  • pul0sz
    amilyen okos volta, szerencsére megadtam az igazi adataimat, és ugye Google-n is az eredetiek vannak, (itt vettem a coinokat)... nos gyorsan átírtam, de nem hinném, hogy lenne belőle bármi... =)
  • pul0sz
    Hello everyone,

As you probably already know, Drift City will undergo scheduled maintenance tonight, September 9th, from 12:00am to ~3:30am PST. During this time we will implement many changes listed below.

You probably also know that a large influx of in-game currency was flooded onto the market this weekend, causing very fast inflation on almost all item prices. We are currently planning a Mito-only rollback for players affected, meaning you will keep your experience and items gained during this time. Players who maliciously hacked the game, or traded for more Mito than any non-hacker should have or trade for, you aren't out of the woods though. Accounts that maliciously participated in massive currency trades may be suspended or blocked, and legal action could be taken against people who hacked the game (and then went ahead and identified themselves) for damages incurred. When you accept obviously hacked Mito, you are helping to raise the price of every item in game, making it impossible for a new player to buy anything, so new people won't play, and you will have less people to race and meet. Please do you part.

ezt azt jelenti, hogy jogi lépéseket lehet tenni ellenük, akik felhekkelték a játékot...

remélem senki sem adta meg az eredeti címét ijji-n
    vaslzeg nem lesz belőle semmi, de azért FIGYELMEZTETŐ jellegű...
    KIRÁLY! GECI IJJI
  • Fabio Capello
    Hirtelen mennyi mitos cucc lett...

No comment, bazd meg magad ijji. Látom hirtelen már nincs szükség g-re, amióta az eukat kitiltották...