10497
-
mallamut #2279 quickshit -
#2278 quickslot -
#2277 azert mer csak akkor ad 60 felett ha crude partbol enhancer -rel csinalok partot?! :D -
#2276 wiki
miert nem lattam en meg eddig egy 70 -es partot sem?! (mar 71 vok) -
#2275 még egy kérdés:
a jobbdfelső sarokba van két kocka, megszámozva. abba belelehet rakni tárgyakat. mire szolgál aZ?
-
#2274 kössz a segitseget. ezen a ts szerveren mikor szoktatok nyomulni? -
horrock #2273 Optikai tuningnál a nagyrészét csak g coin-nal lehet, amit dollárért szerezhetsz, amit pedig lehet mito-val, annak irreálisan magas az ára. Ha teljesítményt akarsz tuningolni, akkor tudzs venni a part shop-ban cuccokat, jó drágán. Az auction house-ban viszont 10-20 mitoért megkapod a cuccokat. -
#2272 heló, annyi kérdésem lenne, hogy lehet ebben a játékban pénz (valódi befizetésre gondolok) nélkül jó kocsit vásárolni és fejleszteni tuningos sportautóvá? csak mert szerzem a pontokat a kék mittronokat de amikor vásárolnék mindenhová ez a crew kell, ami ugyebár 1dollár x menyiésgű crewet ér. ha jól vettem ki. szóval érdemes tovább játszani, ha nem akarok pénzt fizetni? -
Szabi1991 #2271 -
Gibor #2270 Mondjuk a lényeg hogy kérdezném hogy lehetnék-e házigazda... xD -
Gibor #2269 Mit szólnátok akkor ha bevágnák egy uj Style-t a topik-nakm ármint a bannert kicserélném a random képesre meg ienek... -
#2268 régebben nekem akkor csinált ilyet a router amikor a Steam-re csatlakoztam volna fel
sajnos nincs 5letem, wifi-n megy a net? -
#2267 Mé dob le 5perc után a játék?
Elmegy a net is, és ujra kell indítani a routert is, h visszajöjjön.
A másik gépen is közbe elmegy a net. Mi lehet a baj? -
#2266 de van, nézd a logot:D -
#2265 -
#2264 hülyefasz-_- -
#2263 efaszom, most veszem észre, hogy ezen nincs mi megmagyazáni -.-
amikor gémbe készitettem a pikcsört, akko civic papa neve mellett hunallstarz volt :))
előre is elnézést kivánok :DSADAS -
#2262 :Sssstegeci -
#2261 pfuuu civic papa ezt hogy fogod megmagyarázni -.-
-
#2260 elhiszem, de akkoris ez elég szomorú. Viszont azt hiszem én így végképp leteszem a játékot, így nem nagyon látom értelmét :( -
#2259 nem tudok mit csinálni nincs rá igény, én akartam, de nem ment...5 emberért meg minek... -
#2258 ... -
#2257 Nem lesz uj kru, az eddigiek ismertek, lehet választani... -.- -
#2256 Sziasztok! most kezdtem a játékot és szeretném he bevennétek a crew-ba!a nevem ZzoleE_HUN .előre is köszi! -
#2255 he? -
#2254 ne féjj, nem fog nekik sikerülniXD -
#2253 Elegge keso volt mar:D -
#2252 nem az a kérdés hogy befér vagy nem fér -
#2251 tegeci most akartam veled partyzni mér jössz ki? :DAS -
#2250 Te amugy mirol beszelsz? -
#2249 Még nem csinálta meg teso, keddig nem tudja. :)))) -
#2248 Nagyon meg akarjátok ti semmisíteni az allstarzt.... már bocsánat -
Gibor #2247 de sztem aki allstaros volt bőven bvefér Drifterekhez is és akkor lenne gy nagy közösség... és jobb lenne mint 53 krú és mindegyikben 2-3 ember... -
#2246 nos csak szolok h tudja mindenki:
mabbak csinált egy uj rkút,nála jelentkezzenek a régi allstaros tagok,és mindenkit bevesz -
#2245 zazok meg kik? -
#2244 HUNStreeTerS -
#2243 én a hun drifterek-et ajánlom ^^ -
#2242 miaza3?
-> HUNDrifterek
-> HUNAllStarz
-> ? -
#2241 HALLOD!
Most is 3 magyar crew van. -
horrock #2240 Hello srácok!
Sajnálva olvasom, hogy felbomlik a crew, pedig most találtam meg a topikot, három napja és két napja játszom. Van még esély arra, hogy összeáll egy másik crew, amiben nem ennyire eredmény koncentrált lesz, hanem a hangulatért és a laza nyomulásé lesz a nagyobb szerep?
Mert én sem szeretnék egyedül játszani, vagy külföldi emberekkel.
Köszi előre a választ.
Horrock