10497
-
Code92 #2199 nincsmit :) -
normomo #2198 köszi szépen -
Code92 #2197 autóval :) am az elejeén vannak bginner missionok először csak azokat csináld, aztán lesznek ilyen fuvarozások és további missionok, érdemes a fuvart is kipróbálni de a mkissionoket is told szorgalmasan, mikor már nem ad missiont (levelt kell lépned ahhoz h. adjon) akkor érdemes nekifeküdni a battle zone-nak, vagy a benzinkút előtt megjelenő patrolra indulni. nagyjából ennyi, de sok sik ábra és a rávezetőszövegek adják magukat :) mindenre kapsz tutorialt h. mit és hogy kéne csinálni, sok serencsét! -
normomo #2196 Sziasztok!Elkeztem Drift Cityzni.Valami jo tanács hogy hogy kezdjem?
-
Ol4h c164ny #2195 Nah:D
Goggle check out ra regisztrálsz értelem szerűen teljesen magyar cimeddel neveddel mobilszámoddal! Ha sikeres a reg akkro 1 HUF-ot levon a kártyádról! Namost belépsz a goggle check outra és a Default shipping address megváltoztatod egy United states cimre! Amire figyelj oda, hogy valos cim legyen! neten találsz egy csomót! Ami kell: state, city, street, ZIP, és ami nagyon fontos az AREA code! kitölötd a dolgokat, majd a telefonszámnál a 3 karakteres helyre kell hogy az are codot ird, kb körzetszámnak felel meg! De miközben töltöd akkor majd meglátod hogy kell! Értelemszerű! Majd Save..és ennyi ;D Amcsi lettél ;D -
#2194 na akkor nekem is segithetnel mert gyorsan hamar kene :DDD
priviben vazolgatnad hogy mia teendo? -
Ol4h c164ny #2193 Sikerült ;D -
Ol4h c164ny #2192 Jah mert a payment cimnél újra hitelesiteni akarja a kártyát, ha megváltoztatom a cimet United states re, és ha hagyom a telefonszámom, akkor arra meg azt irja hog ynem létezik ilyen formátumú telefonszám USA ban!
Szal akkor mit állítsak át? -
Ol4h c164ny #2191 MESTER!
Megcsináltam a goggle check out cimet, de amikor utalok akkor a postázási cimet elég megváltoztatni vagy a payment cimet is meg kell? -
#2190 holnap jovok :) -
Ol4h c164ny #2189 vagy msn: [email protected] -
Ol4h c164ny #2188 Jah mehet privátba is ! -
Ol4h c164ny #2187 Egy email cimet megadnál, mert kéne némi segitség.. ;D
Pl: Phone number a hitelesítéshez..az legyen a sajátom? -
#2186 Google checkouttal csináltam, ott létre lehet hozni egy(vagy akár több) egymástól teljesen független postázási címet, hibátlanul működött. -
#2185 uhh felkéne már mennem jáccani...lehet már el is lopta vki a szolóciómat -.- -
Ol4h c164ny #2184 Nah...nézegttem ezt a Paypal vásárlást, de ha regisztrálsz a Paypalon akkor egy kamu cimet regelesz, ami valos is valahol az UsÁban, de nem tudod hitelesitei az accuntod, mert leellenőrzik, és kell egy dombornyomott kártyát is regisztálni, amiből rögtön kiderül hogy kamu a cim! É slehet hogy el se fogadja!
De ha Hungarian regelesz és mad közbe akarsz váltani országot, akkor nem lehet, csak postázási cimet, de én országot nem tudtam váltani, csak utca, házszám..:(
Aki itt vett mrá G coint az irja már le hoyg csinálta, mert nagyon érdekelne a dolog! -
#2183 Kétségtelenül az a legelőnyösebb, ha a 200 elég :) -
#2182 a 200 G-Coin nekem pont eleg is :D -
#2181 Kicsit a gcoinról, ha már szóba került:
Van itt egy fontos apróság, mégpedig van 3 használható rendszer, amin keresztül vehetsz: PayPal, GoogleCheckout, Click&Buy
És egy számomra használhatatlan rendszer: PayByCash ez utóbbira nem vesztegetnék szót akit érdekel olvasson utána.
Viszont a másik 3nál van egy olyan okosság, hogy az első vásárlástól számított 2 hónapig nem tudsz 20dolcsinál többet venni, ha meggebedsz sem! A 2hónap letelte után ez az összeg 100dolcsira emelkedik. Magyarul az első két hónapban, havi 20dolcsi a max, amiért 200gcoint tudsz venni. Ráadásul ez mind3 szolgáltatónál összesen, tehát nincs trükközés, hogy veszek 20at googlen 20at meg PayPal -on.
Így, ha valaki gondolkodik a dolgon, akkor számoljon előtte, hogy mire is elég az a 200gcoin, viszonyításképp mire a Supram -ból L9et tudok csinálni, ahhoz 3 hónapnak kell eltelnie.
Ha valaki esetleg töri a fejét ilyenen, hogy komolyabban vásárolna, de még bizonytalan, akkor tanácsolni tudok olyat, hogy: vegyen 50gcoint ez 5dolcsi(2doboz cigi:), ezután ráér akár 2honapot is gondolkodni azon, hogy akar e pénzt fektetni a játékba. Ha igen, akkor nyert ügye van hisz a 2hónap az első vásárlástól számít így eddigre már jól fog állni. Ha nem akar, akkor sux, mert az 50gcoin nem sokra elég így az akár „kidobott” pénz is lehet.
Még egy okosság, az ijji nem „szállít” Magyarországra, ez egy ritka nagy baromság, hiszen jelen esetben nincs szó kézzel fogható áruról, sem pedig szállítgatásról, de ha valaki egy magyar címmel próbál vásárolni tőlük bármilyen rendszeren keresztül, akkor biza azt az üzit kapja, hogy ide nem lehet.
A megoldás pofoneccerü: hozz létre egy kamu címet is az adott szolgáltatónál akit használsz és amíg tőlük vásárolsz, addig állítsd a postázási címet erre. -
#2180 kellett neked elkotyogni a hadititkot -.- -
#2179 ha neked meg mustang meglesz akkor azér fogunk ugyebár-.-.-. -
#2178 naja -
#2177 azért fényképezkedtek, mer pátyónak kigyűlt a lambo -.- [ő se bírta ki] -
#2176 sztem nincsenek kikötések.de mivel egyiket sem én vezetem ígynem nyilatkozom:) -
WOLF3x6 #2175 Most fogok csak elkezdeni jatszani... melyikbe van eselyem hogy felvesznek? Vagy majd inkabb csak kesobb probaljak meg csatlakozni? -
#2174 vannak a hundrifterek,meg a hunallstarz -
#2173 hát oda már nehéz lesz csatlakozni.megszünt -
WOLF3x6 #2172 Mit is kell beirnom hogy csatlakozzak az SG Crew-be? -
#2171 yo lett :DASDADFFAASADS -
#2170 ááááááááááááááá, az utolsó kép LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL:D -
#2169 pár kép hogy ne legyen annyira kihalt a topik:d
micsoda kocka fejed van capello :p
ráadásul olyan a kocsid mint egy kabrió :| [NEMBíRTAKI]
-
#2168 értem -
#2167 mert nyomorékok az ijjisek -
#2166 mert a mienk béta :)