Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire
ezt jól meg mondtad omg 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
nem kell, csak megkérdezi hogy fel akarod tenni vagy nem asszem

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Doog
Ezt "/join crew HUNSG" hova kell beírni ???
És arra a bal oldali csevegõre hogy lehet írni ???

THX

...::::::...

majd MSN-en mondom...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Doog
Jó ki játék 😊 Most kezdtem mondjuk de tetszik 😄

dragon11
Figy, felmek drift city-re...aztán beírom /join crew HUNSG és pls legyetek fent thx.

Zomil
nekem a Celica nagyon bejon 😊
fura h milyen gyors a v2-es SS-hez képest 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fabio Capello
Szép napot mindenkinek 😊 Máma becélzom a lvl 25-öt 😄

Tegnap megleptem magamat a Tokioval, jó kis verda 😄

Grove4
Nekem van valami Xfire fent,feltette,de lehet rosszul csináltam.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Doog
Én megyek mindjárt és találkozhatunk. 😊
Csak még valamit telepít most.

Lui76
Nah pár szintet léptem.
Egész jó kis móka.
De jó lenne magyarokkal találkozni.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Doog
Most kell vagy nem ??? -.-

ColdFire
nem :l

Grove4
Igen.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Doog
Kell hozzá Xfire-t telepíteni ???

Doog
Oks próbálkozok thx!!!

Grove4
Telepíted,rámész az oldalára,play online regizel,letölt meg telepít néhány cuccot és jáccol,legalábbis én így csináltam.

Grove4
Mittudom én😄 ,hátha vannak olyan lámák mint én,akik nemigazán játszottak online játékkal,nekik biztos hasznikra lenne.

Doog
Most figy letöltöttem és utána mit kell csináni ???
PLS valaki el tudná nekem mondani ???
<#help>

és mit írjak a faq ba ? 😄

Grove4
Honnan tudod hogy mi elaludtunk?

ColdFire
látom ti nem sokat partyztatok hogy ilyenkor fenntvagytok :o
én még el sem aludtam 😄

Grove4
Elkéne gy FAQ vagy egy részletes leírás/ismertetés.

Lui76
Én is letöltöttem .
Na belenézek hogy is van.
Lehet keresni vhogy titeket ?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Doog
B.U.É.K.
Bár én még csak most töltöm de én is szeretnék majd csatlakozni ha lehet. 😄

ColdFire
ték😊

ColdFire
ezmindjárt :o

ColdFire
dehisz

ColdFire
jóvanna -.-

DJ RX7
Tõlemvan.

:3

ColdFire
ami 30k -.-

ColdFire
ha csak azt a képet tettem volna be, tudtam volna mondani hogy 20.000es felni van rajta 😄

DJ RX7
Vattacukor a kerekek helyett?! Király megoldás! <#eljen>

DJ RX7
Holnap engem is inveljen be a leader a klánba, mertha nem bajok lesznek. <#smile>

ColdFire
nekem is 😊

báttyó02
szereztem ashopból az action nevü verdához kupont (55lvltõl) ..............egy ezresér<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Zomil
nah megvan az uj kocsikám 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az szép😄 én még csak 26os vagyok😄

Atti12
grat. Én most vagyok 16 os.

RAZOR27
lvl:27
1 nap alatt...kezdek ráérezni XD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

dragon11
mind1 nem olyan fontos...lvl10 fasza...

sikerült<#smile>

hogy tudok kilépni egy crewböl???

RAZOR27
Nektek nem csinálja azt a game, hogy amikor valakivel party-znál kidob a game egy c++ hiba üzenettel?

nincs,majd ha fennt leszek akkor tudtok csatlakozni,holnap délután leszek teamspeaken,szóltok felmegyek és elfogadom😊

dragon11
ohh crew master is not logged in, tehát az a probléma amit az imént említettél, megoldás?😊

Zomil
BUÉK!😊

Grove4
Hogy tudok csatlakozni,léci írja le vki.

RAZOR27
Még egy kicsit itt leszek a házibuliban ,de majd megyek énis
B.U.É.K.! <#wave>