Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de megérte😛
már gyüjtöm a pénzt az rx8-ra utána meg már a lambora 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1ébként mikor leszel fennt ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mert te is rakhatsz fel neked nemkellõ cuccokat és mindenki más áron teszi fel.
-Mértnem lehet aukciós házban kocsit venni?
Ezt nemtudni😊
-Ti mely channelen meg merre mászkáltok? és van -e hely egy Crew-ban majd nekem?
1. channelen,természetesen van hely a crewbe
-Ugye pénz nélkül, Mittonokkal, csak Part-okat vehetek a kocsimhoz, ezeket elég bevágni az inventoriból a verdába és mennek is?
Meg benzint,meg mindent azzal😄 ,igen elég bevágni invertoryból a kocsihoz😊
Tegnap, mikor láttam, hogy ennyire népszerû a topik meg az autók se hagynak hidegen, hát leszedtem a gémet. Hál, istennek vitathatatlanul nulllfizikás a játék, de az irányítás egész szokható. Jelenleg asszem lvl 7-es vagyok és ven egy Eclipse-em, meg pár kérdésem:
-Az aukciós házban miért van ekkora eltérés ugynazon áru ára között?
-Mértnem lehet aukciós házban kocsit venni?
-Ti mely channelen meg merre mászkáltok? és van -e hely egy Crew-ban majd nekem?
-Ugye pénz nélkül, Mittonokkal, csak Part-okat vehetek a kocsimhoz, ezeket elég bevágni az inventoriból a verdába és mennek is?
Végül: Tegnap egyéni Battle Zone-ban egy lvl 24-es emberke jött ellenem bogárral és lazán lelépett, az egész pályán gyorsabban ment, de az utolsó kanyarban egyszercsak azt látom, hogy füstölögve ballag elõre.
Kb egy orhosszal sikerült megvernem, de nagyon dühös volt 😄
A Helpért elõre THX, a hülye kérdésekér Sry
Aukciós házba bemész és veszel fillérekért.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én már jelentkeztem rá!
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
u dont have to listen anybody else but me
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
u dont have to listen anybody else but me
lécci segitsetek, köszi
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
igen v. nem ?
(válaszoljatok hogy tudjam én, meg az admin is hogy legyek-e)
Silkroad, Perfect World
Feltelepítettem mindent amit kért.
Mi lehet a baj?
ehet nem ide tartozik,de azért megkérdezem: hasonló fejlõdéses netes ingyenes játékot tud valaki ami nem autós,hanem fantasy stílus? diablo szerû...
bocs az OFF-ért
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.