Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
nah engedi...nem írja ki h nincs fent az aki elfogadhatná Dragon11 néven akarok joinolni accept me .htx.

tdu Toyota
köszi a segítséget

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Zomil
9900, 1100 a motorháztetön a légterelö, és 30ezer a kocsi 😄
de megérte😛
már gyüjtöm a pénzt az rx8-ra utána meg már a lambora 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

autót nem is lehet elcserélni nem ?
1ébként mikor leszel fennt ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fabio Capello
ezek az admin jogok mit takarnak? mert egyenlõre én nem láttam senkit h. joinolni akar...

Tudom,bugos a játék és mikor bejelentkezek nem teszi ki h kik akarnak joinolni,csak nagyon ritkán,de ha fenntvagyok akkor menni fog,szóval mindjárt fel is megyek aki akar a crewbe csatlakozni az most próbálja!

-Az aukciós házban miért van ekkora eltérés ugynazon áru ára között?
Mert te is rakhatsz fel neked nemkellõ cuccokat és mindenki más áron teszi fel.
-Mértnem lehet aukciós házban kocsit venni?
Ezt nemtudni😊
-Ti mely channelen meg merre mászkáltok? és van -e hely egy Crew-ban majd nekem?
1. channelen,természetesen van hely a crewbe
-Ugye pénz nélkül, Mittonokkal, csak Part-okat vehetek a kocsimhoz, ezeket elég bevágni az inventoriból a verdába és mennek is?
Meg benzint,meg mindent azzal😄 ,igen elég bevágni invertoryból a kocsihoz😊

Tufa
én már két napja próbálok joinolni de senki nem fogadja... :/

Prézli
Hi all,

Tegnap, mikor láttam, hogy ennyire népszerû a topik meg az autók se hagynak hidegen, hát leszedtem a gémet. Hál, istennek vitathatatlanul nulllfizikás a játék, de az irányítás egész szokható. Jelenleg asszem lvl 7-es vagyok és ven egy Eclipse-em, meg pár kérdésem:
-Az aukciós házban miért van ekkora eltérés ugynazon áru ára között?
-Mértnem lehet aukciós házban kocsit venni?
-Ti mely channelen meg merre mászkáltok? és van -e hely egy Crew-ban majd nekem?
-Ugye pénz nélkül, Mittonokkal, csak Part-okat vehetek a kocsimhoz, ezeket elég bevágni az inventoriból a verdába és mennek is?

Végül: Tegnap egyéni Battle Zone-ban egy lvl 24-es emberke jött ellenem bogárral és lazán lelépett, az egész pályán gyorsabban ment, de az utolsó kanyarban egyszercsak azt látom, hogy füstölögve ballag elõre.
Kb egy orhosszal sikerült megvernem, de nagyon dühös volt 😄

A Helpért elõre THX, a hülye kérdésekér Sry

Köszi!

jakewyler
vegyél kupont aukciós házba

Nem muszály driftelni😊
Aukciós házba bemész és veszel fillérekért.

akkor nemsokára beleteszem... 5perc

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

jakewyler
spoiler mennyi volt rá?

SHADOWEYES7
így jó??

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kupon kell... driftelj 1000szer és megkapod.

igen.

tdu Toyota
áhh segítsetek miért nem tudok meg venni kocsikat??? láttom hogy 8lv.adja ki és én már 16lv.vagyok és a toyota corollát miért nem lehet meg veni? van pénzem 24ezer

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

SHADOWEYES7
akkor ez a hejes ugye??

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Egyébként sztem a bannera rátehetnénk a teamspeak ccímét is😊

SHADOWEYES7
Gibor ezt kell betenni ugye??

SHADOWEYES7
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hello!
Én már jelentkeztem rá!

Én nem tudok invitelni neked kell csatlakozni sajnos.

Tufa
és ugyanezt mondtam 😉

egyébként *név üzenet méggyorsabb

akkor ahol lehet irni a szöveget lehuzod bal oldalt kiválasztod whipser és asszen név szöveg

Tufa
és ha nem irkálnak? 😛

hoho megis jött az uj banner 😄

ahol irdogálnak ott rákatt annak a nevére ugy a legegyszerübb...

Tufa
whisper név üzenet

tonyr
köszi, komolyan explorerben jo... ez hihetetlen

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

cicai
nekem, de csinált egyet a haverom nekem, és az jó, de játszani nem tudok:S

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

VRSDM
volt már valakinek hasonló? hogy regelek, mail-ben aktiválom az account-om, aztán nem enged belépni? "rossz a kód" a forrása az oldalnak, na az rossz... -.-

u dont have to listen anybody else but me

FAQ nemsokára elkészül addigis betetetem az uj bannert ami annyiban más hogy vanak linkek.

cicai
próbáld internet explorerrel😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

VRSDM
már 2 account-ot is csináltam az oldalon, de semelyikkel nem tudok belépni, rossz kódra hivatkozva... de hát könyörgöm -.- :S

u dont have to listen anybody else but me

Fabio Capello
pm-et hogy lehet a gammában küldeni?

tonyr
nemtudok regelni, Security Question #2 mellett 1 legördülö menü van, de üres, és nem enged tovább, mivel irja hogy válasszak valamit a menüböl 😞
lécci segitsetek, köszi

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Fabio Capello
na megcsináltam a 20k-s küldetést, piszokgazdagnak érzem most magam 😄D

Tufa
ha valamelyik crew leader bentlesz, pmezen rám: SG_Tufa

akkor átküldöm mert kész...

Legyek házigazda ?

igen v. nem ?

(válaszoljatok hogy tudjam én, meg az admin is hogy legyek-e)

Hellgate London (single és multi része is van, de rendes mmorpg a multija)
Silkroad, Perfect World

cicai
Miért csak velem csesz ki ez a hülye játék? elindítóm a játékot, kidob egy üzenetet, h jelentkezzek be. Bejelentkezek, elindítom a játékot, megint kidobja, pedig be vagyok jelentkezve. Utána rámegyek a Play Live gombra vagy mire és az meg azt írja ki h nem találja a szervereket.
Feltelepítettem mindent amit kért.
Mi lehet a baj?

hát nemtudom, de ha lesz új banner akkor az kéne legyen a faqban is -.-"

jó!, max annyi lehetne h a kép és a szöveg rész között vmi átmenet

LordVenom
Na,ezt kipróbálom én is...l

ehet nem ide tartozik,de azért megkérdezem: hasonló fejlõdéses netes ingyenes játékot tud valaki ami nem autós,hanem fantasy stílus? diablo szerû...
bocs az OFF-ért

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

kb mikorra lesz kész? mert akkor addigra lesz frissítve a banner...

ColdFire
nyomsz egy entert 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Fabio Capello
igen.