Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jha most nézem az aláírásodba,sebaj😄
coll-al kevertelek😄

😄
Neked mi is a nicked a gémbe?😄

autoszimulator
az szép, 3 szintet léptél egy este alatt? lol 😄 ezzel hamar fel lehet kerülni a nagy levelesek közé 😮

.: mobilize.hu :.

báttyó02
ejj :\

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Ha saját crewet akarsz akkor elveszi a 10.000-et.

báttyó02
srácok
crew készitésnél irja h 10k mito required
most ez azt jelenti hogy ELVESZI azt a pénzt a crewért,vcagy csak annyi lóvémnak kell hogy legyen ?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Jha... egész szépen kaptuk az xpket 😄 már lvl 33 vagyok 😄

ColdFire
kurváranem szerintem -.-
bár ha fizeted az enyem, megmutatom mennyire lehet

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
sok az iksz a nevedbe :o
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

autoszimulator
Akkor mindenki pakolja csak a goldokat bele 😄D

Tudjátok, sok drift, és csak a szembesávban menjetek sokáig 😄D

/esti kis huvparty jóvolt, de végén elment a kurva netem, mostmeg már aludni kéne :S Pedig jöttek az XP-k keményen, holnap este is kellene ilyen 😊

.: mobilize.hu :.

Fabio Capello
na lássuk a lehetõségeket 😄
1. mindenki driftel
2. mindenki alszik

lehet választani 😄 Amúgy most komolyan vlaaki fenn van még online?

trogerzsiger
Ez Kurva nagy játék!!! fel is rakom a gépre. Egy kérdés. A kocsikat mennyire lehet testreszabni?

XXLászlóXX
miért?

Fabio Capello
nájszos... maxsebessége?

lvl 26 vagyok<#smile> és itt a kocsim:

V43 1105
LVL 6 vagyok, igyekszem srácok 😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fabio Capello
jövünk mint a talajvíz 😄

<#idiota> köszi <#worship>

senkire nem megy mindenki anyit ér el mind a másik fifty fifty...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

nagyon izgi: a crew jelenleg a 1762. helyezett.

azt ugye mindenki tudja hogy a játékban jobb alsó sarokban van egy audio channel feliratú kék gomb. Arra kattintsatok és válasszátok ki a My music/My mp3s -t

nekem se mennek a zenék, megoldás? <#szomoru1>

ColdFire
te emo vagy? :o

XXLászlóXX
nah regeltem, accot, SG_RazR néven majd a krúhoz csatizok ha lehetséges

Fabio Capello
instant missionból

Fabio Capello
dehogynem.. csak úgy kapkodtam a fejem. Egyik pillanatba készülök megkoccintani, aztán paff be a falba és a másik oldalon kijön....

zolo
Tesómal egy acc alatt két profillal játszunk a játékban.Viszont van egy olyan probléma, hogy csak egyikünk társulhat crew-ba, a másikna azt mondja lépjen ki elõször a másikbókl. Pedig mind2-en az ittlévõbe jönnénk, de így csak én vagyk benne. Erre van valamilyen megoldás jelenleg?

Kupont honnan lehet szerezni, amivel fel lehet oldani a kocsikat? Mert van már 2-3-as autónk is ,de nem mind, mert kupont hiányol... ???

http://flickr.com/photos/zolika90/

RAZOR27
nemvolt "falonátmenõ" HUV?

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Fabio Capello
jaja jó volt 😊

RAZOR27
XD jólvan

VAlaki jön most gamelni?

jakewyler
De jót huvoztunk😊

több mint 2000 exp-t szereztem 1 óra alatt

0Fritz0
A "bár nem akartam mindent beleadni"-ra gondolsz?
Mert azt úgy értettem, hogy az elõttem lévõt nem akartam leelõzni és csak akkor nyomtam el a turbót, amikor elsuhantál mellettünk. 😊

Egyébként nem sértésnek szántam.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SimaSuna
lásd GTR2ben is így van..

hiába akarsz jó kört futni, vmelyik barom úgyis vagy visszafele jön vagy keresztbeáll..
szerintem nem kap érte pontot csak szemetek

Atti12
hehe most veszem észre hogy csak én voltam sárga kocsival 😄

Lui76
Nah kezdem érteni 😊
Ahh ez is gürizõs egy játék.

Miért jó az állatnak ha összetöri a kamionom -s így kezdhetem újra a küldit ! Pontot kap érte? Mert két különbözõ autó is rámszállt .

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

ColdFire
valaki ezt fordítsa le értelmes, magyar nyelvû mondatokra, és faqba vele, vagy vhova:

na emberek, a TS:

Beléptek, megkeresitek a nevetek, jobb klikk, allow registration -> Utánna self- Register with server asszem 😄 -> név, password -> connection meü, ott az anonymusbol atvaltasz a masikra, beirod a neved, jelszavad, és megkeresed a Drift City (SG) topikot, én ott vagyok 😊

RAZOR27
A 2. videó kommentjét sértésnek veszem, de azért <#eljen>

Feltepeíted a TeamSpeak-et,elindítod-->Connection-->Quick Connection és beírod az ipt.

Zomil
mi hewspeedy barátommal a nagy rx8-asakat meg evosakat 2 celica-val vertük agyon több versenyen át 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

és ki is írja a nevét ?

lehet az h wma-t nem játsza le ? :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Máté94
Valaki plz segítene,hogy kell csatlakozni a bannerben lévõ servere?<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
nekem megy. Simán beraktam és játsza.
Azóta sokkal élvezhetõbb a gém 😄

ahova írsz ott van olyan h normal, arra rákattolsz és kiválasztod ahova akarsz írni

party huv: ki merre lát 😄

Lui76
Na meg hogy hogyan lehet a CREW-nak írni chatben

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Lui76
Ez a party huv dolog engem is érdekelne miként van mert látom chat-ben sokan keresik.
Milyen módon osztódik ki kire megy?

jakewyler
Koinonia

lassan indulhattok station 3-hoz😄
én már most megyek...

Fabio Capello
melyik városban? XD

mp3 berakás az nem megy nektek se ugye?

jakewyler
leszünk még a héten A kategóriába is...😉

Szerintem elég jó játékosok vannak a crewbe,
pl: már nem tudom kivel mentem délután 5-7 versenyt, de folyamatosan benne voltunk elsõ háromba😊