Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
coll-al kevertelek😄
Neked mi is a nicked a gémbe?😄
.: mobilize.hu :.
crew készitésnél irja h 10k mito required
most ez azt jelenti hogy ELVESZI azt a pénzt a crewért,vcagy csak annyi lóvémnak kell hogy legyen ?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
bár ha fizeted az enyem, megmutatom mennyire lehet
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tudjátok, sok drift, és csak a szembesávban menjetek sokáig 😄D
/esti kis huvparty jóvolt, de végén elment a kurva netem, mostmeg már aludni kéne :S Pedig jöttek az XP-k keményen, holnap este is kellene ilyen 😊
.: mobilize.hu :.
1. mindenki driftel
2. mindenki alszik
lehet választani 😄 Amúgy most komolyan vlaaki fenn van még online?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Kupont honnan lehet szerezni, amivel fel lehet oldani a kocsikat? Mert van már 2-3-as autónk is ,de nem mind, mert kupont hiányol... ???
http://flickr.com/photos/zolika90/
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
VAlaki jön most gamelni?
Mert azt úgy értettem, hogy az elõttem lévõt nem akartam leelõzni és csak akkor nyomtam el a turbót, amikor elsuhantál mellettünk. 😊
Egyébként nem sértésnek szántam.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
hiába akarsz jó kört futni, vmelyik barom úgyis vagy visszafele jön vagy keresztbeáll..
Ahh ez is gürizõs egy játék.
Miért jó az állatnak ha összetöri a kamionom -s így kezdhetem újra a küldit ! Pontot kap érte? Mert két különbözõ autó is rámszállt .
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
na emberek, a TS:
Beléptek, megkeresitek a nevetek, jobb klikk, allow registration -> Utánna self- Register with server asszem 😄 -> név, password -> connection meü, ott az anonymusbol atvaltasz a masikra, beirod a neved, jelszavad, és megkeresed a Drift City (SG) topikot, én ott vagyok 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
lehet az h wma-t nem játsza le ? :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azóta sokkal élvezhetõbb a gém 😄
party huv: ki merre lát 😄
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Milyen módon osztódik ki kire megy?