Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
már lvl 21 vagyok, van egy rakás kessem de mikor autót akarok venni azt írja hogy több kuponra van szükségem (azt konkrétan nem írja milyenre). Próbáltam venni az auction house-ból is párat, már van egy rakás de még mindig nem engedi megvenni a választott autót. :C
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
tölt , regisztrál
LVL 29rõl 33-ra fejlõdtem :DD
Sok sok ezer xp összegyült :)
-Oda állsz egy kocsi mellé,jobb klikk rá,creat party.Egyszerre max 4en lehettek.
Tudna valaki adni egy linket ahol megnézhetném milyen levelnél milyen kocsikat lehet kapni?
-FAQ:)
Ha van SG-s crew, hogyan lehet csatlakozni hozzá?
Közös chatbe beírod: /join crew SGHUN
Ha nem vagyok fennt nemfogja elfogadni,de a fórumba írok hogy mikor leszek fennt.
Amugy a HUV egyszerü csináltok egy partyt és a party leader meg elfogad egy HUV-ot és akkro mindenki üldözni fog.
Hogyan lehet csapatban HUVozni? Tudna valaki adni egy linket ahol megnézhetném milyen levelnél milyen kocsikat lehet kapni?
Ja és mégegy. Ha van SG-s crew, hogyan lehet csatlakozni hozzá?
báttyó02 írta a #784-ben, hogy csinál. Ebben vagytok ti is?
Köszi a válaszokat!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
(ha lehet kép,vagy videó legyen a válasz:)
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szállítós küldik, vagy instant küldiket.
kösz!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
holnap köbö fél12tõl leszek a gémbe
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
#779: pillanat és felis veszlek!
.: mobilize.hu :.
Elküldtem pittanak meg neked (azaz mindjárt küldöm) az msn címem,így majd könnyebben tudjuk egyeztetni az xp vadászatot:D
A mai termés összegezve: LVL:34
-Jó sok partyHUV! (mint azt piTTa kolega említette XD)
-És íme a nap legjobb fogása!(exp ügyileg)