Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A crewünk C kategóriából átkerült B kategóriába!<#taps>#taps>
Amugy jólvan nemtudtam... bocs...
pár tipp a faq hoz: tetején is legyen hely kihagyva (úgy mint az alján)
"mindig a hivatalos oldalra kel felmenni, a jobboldalon fent"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Capello: jah majd szólok szabinak hogy egészítse ki a FAQ-t mert még nagyon hiányos.
Amugy ki mit szólna hozzá hogy házigazda legyek? szerintem tettem eleget a topicért, játékért.
Firefox Launcher
remélem segíthettem... 😊
Skacok, 10-11 fele nem csinálunk egy nagy huv partyt?
Nem ártana pár exp gondolom senkinek...😄
Az elsõ versenyt vegyétek ízelítõként, hogy milyen finomságok is várják a játékosokat a V5-ös kocsik által. (Meg hogy a fék bizony néha a barátunk)
Természetesen nem volt egyenlõ verseny és nem kétséges, hogy azonos kocsik mellett egészen más végeredmények születtek volna.
ELSÕ VERSENY
A következõ futamnak már izgalmas vége lett (bár nem akartam mindent beleadni), hiszen Collector-ral szinte egyszerre értünk célba, mindkettõnk nem kis meglepetésére. 😊
MÁSODIK VERSENY
A harmadik futamon már sokkal jobban ment a többi SG-s szekér is. 😊
HARMADIK FUTAM
Mára ennyi. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Beírom a játékba : "/join crew HUNSG" És nem tudok csatlakozni mert ezt írja ki: "Joining in a crew is possible only after about 24 hours"
Most tényleg várnom kell 24 órát hogy tudjak csatlakozni ???
Meg a nevem mellett nem is jelenik meg semmi csak a nick "SG_Doog" ennyi.
Vagy mert JUPA még nem vett fel ez esetben PLS vegyen fel valaki.
<#sir>#sir><#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya>
...::::::...
és tényleg annyira növeli a ponrtokat?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
HA valakihez odaakarsz menni, megkérdezed holvan (város/station) és elmész oda XD
Mert most is láttam hogy verseny van de hoyg hhun meg merre azt nem tudom😞
Bocsi, de kezdõ vagyok még.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kis verseny
És fun

Beírom a játékba : "/join crew HUNSG" És nem tudok csatlakozni mert ezt írja ki: "Joining in a crew is possible only after about 24 hours"
Most tényleg várnom kell 24 órát hogy tudjak csatlakozni ???
Meg a nevem mellett nem is jelenik meg semmi csak a nick "SG_Doog" ennyi.
Vagy mert JUPA még nem vett fel ez esetben PLS vegyen fel valaki.
<#sir>#sir><#rinya>#rinya>
...::::::...
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
ment 5000mérföldet!! meg összvissz vagy 20battlen volt O_O de van vagy 30ezer pontja...most ezt hogy a faszba? ha nekem nicns küldetés,mást nem tudok csinálni,rávagyok szorulva hogy menjek battlezni,ezeknek meg van össz vagy 20battlejük,mégis 60as level,meg 30ezer acc. pont....há honnan szerzett az pontot??
púúúúú