Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze<#smile>

jakewyler
és kerékre kiadtál 30e-t<#gonosz1>

0Fritz0
Pedig a Turbo Booster nagy okosság, a startnál egybõl nyom némi booster-t. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

új kerekek és új booster <#smile>

jakewyler
add el te is 8e-ért:D Hátha nem dobtak át annyira:DDD

cicai
lol:D
elköltöttem 8ezret valami buziságra:'(

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

jakewyler
beírod a kocsi nevét, és kifogja adni XXXX coupon...abból megveszed a legolcsóbbat

ColdFire
lv19, de én játszok is max egy órát naponta

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

cicai
de ott kiválasztok valamit, de az nem kupon hanem valami tuning cucc, vagy nem?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
értem

jakewyler
aukciós házba, megveszed és már tudsz is venni clio-t

cicai
Sziasztok!
Szeretném megvenni a Cliot, de kupon kell hozzá. Ezt a kupont hol tudmom megszerezni? Hogy kell használni?

autoszimulator
Hát még õket milyen jó alázni :DDD És akkor kérdik, hogy Turbo Booster, vagy micsoda van a kocsiba? :D

.: mobilize.hu :.

coll kicsit kiléptem,látom nem jön ez össze most!

0Fritz0
Valószínûleg csak azért „használják” a nagyobb szintû játékosok, mert ez a legjobb V5-ös autó, amivel még az STAR alatti versenyeken is részt vehetnek.
Természetesen lvl 60-70-es tuningokkal, így jó csak alázni a népet. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

énénén:)

RAZOR27
Na aki akar egy kicsit majd PartyHUV-ozni az szóljon majd be CrewChat-be, mert msn-en nem vagyok (szaggatást okoz-állítólag-)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Jaja a mostani unlimit se túl jó max speedbe de boostba nagyon jó.

AlapxD

RAZOR27
Nemcsak a végsebesség a lényeg....

jakewyler
nem éri meg szerintem...
Nézd milyen drága, és milyen lassú :/
Magyarán szólva a kinézetét fizeted meg :D

Én már az Evora kattogok:D

0Fritz0
Bizony, olyan mint egy komphajó, de nekem bejön. :)

báttyó02
dettó
bár nekem a pénz megvan,csak a level még nincs...de nemsoká meglesz :O)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

RAZOR27
Nekem kívül belül bejön, csak korán bekell rántani a kanyarba.

jakewyler
nekem se:S
épp azért inkább gyûjtök még skyline-ra:D

báttyó02
ez az unlimit téyleg jó lehet,mert sok 50-60as levelünek is iylen van....csakhát...nekem rohadtul nem tetszik :S:D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

autoszimulator
Az a játék miatt szerintem.. Nekem is csinálja, de csak ezzel, nyomjad Window módba, azóta nekem egyszer sem csinálta!

.: mobilize.hu :.

kemszi2
áááá megfõtt a winfos om.újra kell rakni a gépet.már 3x indult újraa gép félóra alatt-.-
jakewyler
mennyit megy ez a unlimit?

Carlos
Ha meggyógyul a gépem feltétlen kipróbálom.
(táp vagy alaplap szált el.)

Þór vígi þessi rúnar

dragon11
Nah megjöttem felnézek hozzátok, ma meglesz sztem a 28:)

ÁÁÁ

hogy ez eddig nem tûnt fel...

mindenesetre kösz :D

én is :P

azt nem tudja vki h miért van h mindenki nínózik meg üldöz de nekem nem írja ki h hol van az ellen és nem is nínózok :( (egy partyban vagyunk)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Felmegyek,aki még akar a crewhez csatlakozni most próbálja.

csabush
Nos elkezdtem eme remeket. Nagyon zsír lett:) Majd csatlakozok a crewhoz, csak elõbb még tolom a missonöket, lvl5 nem raj :) hun-ice néven játszadozom.

Ha a játékbelire gondolsz,sajnos csak alapok közül lehet választani.

Rage47
szívesen csinálok logot a crew-nak, csak nem tudom milyen méret kell, vagy milyen kiterjesztés(jpg, gif, png stb.)
XXLászlóXX
nah kész minden

:D

XXLászlóXX
értem elöbb láttalak szal minden ok kösz a helpet, mindjárt mek gammelni ha leszedi patcheket ez több mint 100 mega -.- 37/39 nél tart aztán GO!!!
csatizok krúhoz is. aztán fejlõdök mert lvl 1 a lvl 20asok mellett nem gizda

Nem látsz senkit,csak amelyik channelbe lépsz ott látod h kik vannak.

XXLászlóXX
regeltem aztán regelve is csatiztam utána, még mindig nem látok senkit de már channelt tudok switchelni

Ha (R) van a neved után akkor jól cisnáltal mindent,ha (U) van a neved után elrontottad.

nm.

XXLászlóXX
nemszóltam megvan kösz

XXLászlóXX
jah megtaláltam hogy allow reg aztán kapok egy ilyet :"<12:20:54> RazR grants you the right to register with the server" eztán hogysmint? bocs hogy nem vágom teamspeakkel életemben max 2szer találkoztam :|

A kuponnak és az autó nevének egyeznie kell.
Tehát ha te egy Unlimit nevü autót akarsz venni Unlimit nevü kupont kell venned.

Jobb klikk a nevedre és ott.

ja vágom, de ott csak azt írja hogy mi kell bizonyos coupon megszerzéséhez. Na mindegy majd rágyúrok vmelyikre.