Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonban, ha az emberek nagyrésze ezt szeretné, akkor természetesen minden erõmmel segiteni fogom honfitársaimat 😊)). Szóval semmi bajom a Drifterekkel, rengeteg jó arc van nálatok is. Csak vhogy ennyi megélt emlék után nem nagyon örülök, hogy a kru ami otthont adott a játék elején elmulik...
Egy ízig-vérig Allstar...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
2. elég gyakran..vannak oylan laggerek hogy spectatorba nézem,csak azt látom hogy a pályán kivül mefgy kb a a rajttol fél percnyire a célig,és a végén õ az elsõ
de van sok fajta lagg dolog,pl az össze vissza balra jobbra kacskaringózás stb..:\
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
de ha valaki csak nagyjábol megirja a kérdést szivesen..engem azér eléggé foglalkoztat ez😄
1. ha 14-16 fõs BZ-ben vagytok nektek is szétlaggolja a versenyt?
2. ki találkozott már a lebegõ autó effektussal? 😄 - ha valaki DC vagy invincible bonuszt kap, a fellökött kocsi a levegõben marad és lebeg 😄
De akkó is jobblenne beszélni mint írni!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ezt a képet én csináltam a dc-bõl multkor
vagy hogy érted h koreai verzsön?
És nagyobbat nemlehet?
szerintetek ez csít vagy mi? dögöljek meg én nem tudom ez hogy lehetséges
ez ugyebár razor csaja...az adig rendben van,hogy razor 96lvl-ével beinvesztált a 71es csajának kb 2misit (utopia+bodykit),de! hogy a tökömbe 71lvl? se bz,se delivery,se megjárt út(71lvlen 6000 mérföld wtf???)
szal sztetek ezt hogy?😄
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
bátyó: akkor ki kéne ide írni vmi idõpontot hogy ekkor és ekkor döntünk a kérdésben, aki tud az legyen fenn. Mivel nekem órám van, ezért én itt közlöm a döntésem: maradjon a kettõ.
nulláról én nem kezdenék megint az ziher..akinek mégis van ehhez kedve/ereje hát hajrá:d
meglesz beszélve,este általában sokan fenntvannak a tagok,akkor belövöm a nagy kérdést.d
egyébként már van több másik magyar crew is,bár azokba csak pár magyar van...pl pár srác aki anno a tagunk volt,szó nélkül kilépett,2nap mulva már egy másik crewbe láttam õket...
ja errõl jut eszembe: könyörgöm,ha valaki kilép a crewbõl,akkor legalább annyi gerinc legyen már benne,hogy beböki csetbe,hogy srácok ezért meg ezért kilépek,szevasztok..ezek a dolgok kurvára tudnk idegesíteni,bár lehet csak én vagyok hülye😄
a másik dolog ami idegesit hogy jónéhány más magfyar crewes emberke oylan mint egy kuka..könyörgöm,ha én meg egy másik társam 20perce ugyanott versenyzunk,és betéved egy másik magyar,hiába nem a mi crewünkbõl,nem bírna kinyögni annyit hogy "pú basszátokmeg" vagy valami köszönést? ha már ebben a 99%ban külföldiekkel teli játékba vagyunk páran magyarok,akár nem ugyanabba a crewbe,legalább ennyi tiszteletet adjunk meg egymásnak..neveket nem mondok kikre gondoltam,nagyon jol tudják õk
na kb ennyi tömören még amit akrtam mondani😄