Drift City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most 2dolog van ami miatt én nekem nem tetszik a dolog
1. azt tudom hogy nálunk szvsz nagyon jo a hangulat,kurvajol megvagyunk igy ahogy most vagyunk jelenleg..ha átmennénk és lennénk 100an,szinte biztos hogy teljesen más lenne a légkör(most ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jönnénk ki egymással vagy valami,csak annyi embernél biztos hogy nem lenne oylan "varázsa" a dolognak)
2. egy és fél hónap munkája,pontja menne a levesbe,már 65.helyen vagyunk,S rank,és hát elég nem könnyü rászánni magam h töröljem azt amiért eddig kínlódtunk jópáran
meg egyébként is,pölö braziloknál is 2crew van,és nem gyengén durvák
mindenesetre mondom ha a többség ugy dönt hogy legyen,akkor legyen,áldozzuk fel a hangulatot a munkáért:d
de mondom abban biztos vagyok hogy 80-90AKTív taggal nem lesz olyan jó hangulat mint most max 30al(hiába vagyunk 68an a másik fele alig jár fel)
nah köbö ennyi,nekem ez a véleményem,innentõl a csapaté a döntés
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Najó csak vicc volt. Tudom mirõl van szó, én is ott voltam a rögtönzött megbeszélésen. Amúgy tényleg több elõnye van mint hátránya, nagyobb esély a CB-n meg minden, de ez nem csak rajtam múlik (és dex elmondása alapján normális a banda tehát nem lesz balhé azzal hogy jaj te csak lvl50van, nemjöhetsz CB-re, énvagyok a menõarc stb) Szóval nem hangzik rosszul. Csak legyen meg a gyümölcse is <#hehe>#hehe>
Ja és vki mondja meg hogy most micsináljak öt órán keresztül... 😄 (már csak négy)
én meg mondtam h megkérdem a többieket mit szolnak..ha a többség benne van akkor felõlem legyen,törlöm a crewet
kecy egész nap nem fogok tudni játszani:S
nah megnézem az Alien vs. Predator 2-t😛
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
a kurva annyukat mostmár,megint a többi szaros játék miatt nem tudunk dc-zni...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
jövünk ám felfelé<#wink>#wink>
következõ cb-re ha minden igaz már nevezünk😊
Nah végre elindult..! Ati Radeon X 1600 Pro kártyával csak a Catalyst 6.6 os driverrel indult el..! Van aki még ilyen kártyát használ? Milyen driverrel?
CSatlakozni szeretnék a HUNDrifterekhez, de a CRew MAster nincs jelen sose..! Õ fogja látni a szándékom? Vagy csak jó idõbe kell probálkoznom? Esetleg a CRew Mester elérhetõségét megtudná mondani valaki?
Start: Monday, February 11th, 10am Pacific Time
Finish: Friday, February 15th, 5pm Pacific Time
Starting at 10:00am Pacific Time on February 11th, and lasting all the way until 5:00pm Pacific Time on February 15 (103 hours!), if you race in the Battle Zone, you will earn 50% more experience and Mito!
Nemtom ez neked segítene-e.De ha nagyon akarsz jáccani 1 próbát megér.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
néztem a játék fórumát, és nem én vagyok az egyetlen ezzel a xarral, de megoldás eleddig még nem született...
...vágod?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
szûri a proxy-t
Csak én nemtok angolul<#szomoru1>#szomoru1> Nézze má meg valaki<#nezze>#nezze>
"Unable to rtrieve necessary game information."
Nem tudom, mit tegyek.
...vágod?
Helpetek kérném😊 Olvasgattam már ijji fórumon errõl, de nem vagyok teljesen tisztába vele. klán master vagyok és szeretném törölni a klánomat. Namár most ahogy olvastam ez veszteségekkel fog járni, de nem igazán értettem meg konkrétan mikkel...ezért szeretném azt, hogy aki ért ehez az árulja el pls<#wave>#wave>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
feltelepítettem a játékot, gondoltam kipróbálom. Play Live-ra kattintás, kis ablak feljön, hogy kapcsolódna a szerverhez. Egy idõ után viszont feljön egy üzenet, hogy nem sikerült kapcsolódnia.
Mi lehet a gond? 1Mbit-es netem van, és minden egyéb, internethez kapcsolódó dolgot leállítottam....
Halp!
...vágod?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit