10497
-
#5319 nem értem a kérdésed. -
Taven #5318 faszságban vagy miben?:D -
fejlodik csuka bá:P -
#5316 csak az fflesek utálják csukát -
#5315 hűűú, ez a játék még megy? :D -
Taven #5314 hát nem -
#5313 öm najó nem gatyi nem öm -
#5312 mindenki utálja csukát -
#5311 pedig azt hittem -
Taven #5310 nem vagyok a barátod -
#5309 na kocsog te ne beszélj inkább gyenge elméju barátom -
Taven #5308 nice -
#5307 opsz még1szer:D
-
http://www.speedtest.net/result/469447687.png -
Taven #5305 -
Taven #5304 1. szar
2. szar
3. szar -
#5303 de olyan tapasztalt fws mint én nincs.
:ASD:ASD:ASD -
#5302 na csávók vasárnapig ien netem van , szal nincs bz se semmi,
keise, vannak rajtad kívűl fwsek még xD
szóval túléljük, mjad az FFLesek segítenek, meg majd popoval pracozunk mint atoooooooom =D -
#5301 a gyengébb elméjueknek mondom (kocsog) hogy
1. semi cb crew.
2. a statom.
3. hogy 750 pontal 60 asok közt ien a statom 45 osen.
remélem mindenki megértette (kocsog) -
#5300 csodalatos valami frappans nevet valasszatok nekem tok mindegy csak ne ilyen gagyi reapers meg dead meg hasonlo faszsagot :) -
Taven #5299 és?:D nem látok semmi nagy dolgot benne -
ezt leske kecyek:P -
#5297 ezt olvassátok lol hogy röhögtem xD
Három férfi, egy magyar, egy román és egy cigány vendégmunkásként dolgoznak Szaúd-Arábiában. Egyik nap a rendőrség ellenőrzi az autójukat és mindhármuknál találnak egy-egy üveg alkoholt. Mivel az alkohol szigorúan tilos az országban, ezért mindegyiküket halálra ítélik. Ám ekkor akcióba lépnek ügyvédeik, és sikerül a büntetést fejenként 20 botütésre mérsékelniük. Eljön az ítéletvégrehajtás napja.
A büntetést felügyelő sejk így szól hozzájuk:
- Ma jó napotok van, hitetlenek! A második fiam ma ünnepli a születésnapját, ezért a botozás megkezdése előtt mindnyájan kívánhattok valamit!
Elővezetik a románt, aki így szól:
- Én azt kérem, hogy a botozás előtt kössetek a hátamra egy párnát! Így is lesz, azonban a tizedik botütés után szétszakad a párna, így a másik tíz ütés már a román hátát éri. Miután elvonszolják a vérző, jajveszékelő áldozatot, előlép a cigány:
- Én azt kívánom, hogy kössetek a hátamra két párnát. Így is lesz, ám a két párna is szétmegy a tizenötödik ütés után.
Harmadszorra előép a magyar. A sejk így szól hozzá:
- Országaink jó kapcsolatára való tekintettel neked megengedem, hogy kettőt kívánhass.
- Elsőnek azt kívánom, hogy ne 20, hanem 100 botütést mérjetek rám - mondja a magyar.
- Nagyon bátor vagy! - mondja elismerően a sejk.
- Másodszorra pedig azt kívánom, - mondja a magyar - hogy kössétek a hátamra a cigányt! -
#5296 LOL NEM NEM ADOK CBT HANEM FWT LOL :_: -
#5295 :ASD:ASD PULI
22-24 ig oszt kirándulásom lessz lol szal nem adok cbt xD -
#5294 na mostr megyek el, nem leszek hétvégn, csak hébe hóba felugrok, hogy megvették e már a neverámat =)
na csaó -
#5293 -
#5292 jaaaa boccs elmaradt a reggeli ébresztő kávém -___- -
#5291 nem mondam h syneset kell.. :D
a 2 est nem a channelre hanem a hétre értettem -
#5290 nyugi, ilyenről niincsen szó^^ -
#5289 syn ch-t nem támadunk -
#5288 elfoglaljátok a channelt 2 hétig megvan majd eladjátok vkinek XD
hagyátok őket nyerni XD
lehet h lenne olyan hülye aki fizetne érte -
#5287 csak annyirol lenne szó,hogy egy vagy max 2cb-ig eljönne aki úgy látja
utána énis visszamegyek synbe szoval ilyenek miatt ne aggódj :-} -
#5286 csak hogy tisztán lássuk a dolgokat, baromira nem örülnék ha elszipkáznád a jó versenyzőket az FFL-ből, utána hagynád elsüllyedni az egész crew-t, szóval maradjunk egy rövidtávú kölcsönben :D -
#5285 ezen gondolkozzatok, n is töröm kicsi bucim, mert ha név megvan akk lehet faszán fotosoppolni szép kis logóra(mate,batty meg aki még tud jól) és majd mgeszavazzuk^^ -
#5284 am név mi legyen? -
#5283 firework meg csuka+ mék oda is kell egy ember -
#5282 MOST MÁR HIVATALOS
MÁJUS 23-án SZOMBATI NAPON LESZ A MAGYAR CB
JELENLEGI CSAPAT:
HUNCIVICVTI
BATTYO02
SG_PEETER
GANSTADOGG
ROMILOL
PUL0SZ
ÉN BELÉPTEM FFL_BE MERT VERSENYZŐK UTÁN KERESGÉLEK -
#5281 Van kedvem cb-zni mindíg is volt...
de általába szombaton vasárnap nem vagy itthon :S -
#5280 na srácok, batty jól mondta hallgassunk rá. na én msot belépek fflbe, és felmérem a terepet, sem msot hégtvége sem a következő(mert akk civic nincs és midnenki tudja h nagy szükség van reája), viszont május 23-án toljuk ezt, addig ki lehet találni a crew nevet(azzal be ne égjünk már) és addigre igérem jó lesz a gépem
máté, te meg ne legyél pesszimista, ha véletlen téged talállak kiválasztani, akkor leszarlak és jössz cbre, és ha beégsz(am se jáccol sokat) akkor meg leszarlak