10497
1418666835.png
  • mate123456789
    Misi am te melyik helyre pályázol a cb-n??
    a fw adagoló vagy a kamikáze pilóta?? XD
    most h így belegondolok a torerom jó lenne kamikáze kocsinak XD
  • mate123456789
    nem mondtam h nem took
    csak monnyuk azzal a nettel nem 30as pingem lenne..
    Am nem is dudtam h cod4 ezel :D x-et adjál majd :D
  • phappa
    lol mate nekem kb ugya oan a netem mint a tied és mégis tok codozni O.O
  • phappa
    am benne vok battyi :-}
  • báttyó02
    uccsó hely is pontszerzés,sokat jelenthet azis hidd el
  • mate123456789
    Ha fizetnétek se mennék XD
    Nem fogom magam utsó hejen égetni XD
  • báttyó02
    jó de most nem nagyképüségből,de ha ez a magyar krú összejön akkoris 3vagy MAX 4emberen fog múlni h nyerünk ch-t vagy nem
    nekem,civic,peet meg puli esetleg mindenképp csúcsformában kell menni ahhoz h közünk legyen egy chanellhoz(ezalatt értem h minimum első második helyre odakell érnie a 4ből vkinek)...a többi 4ember meg nembaj ha uccsó lesz,azért is kapunk pontot úgyis,de legalább 2embernek elől kell végezni
    viszont még kell legalább 2ember fireworkra,gondolom csuka pl benne lenne :-}
    ja meg taktika sem ártana vmilyen szinten..pl egy ember aki tudja magáról hogy hátul fog ugyis végezni,őt kinevezhetnénk képzeletbeli kamikázénak :ASDAsd pl sokat segíthet azzal ha a rajtnál az ellenfelekre rárammol ahogy csak tud,ezzel kicsit visszatartva őket,ugyanis a rajt sok mapon döntő dolog( pl moonon ha jol rajtolsz az már fél siker)
    hát kb ennyi amit tudnék mondani,én részemről mehet a dolog bármikor..
  • pul0sz
    nehogy azt hidd, 2 hely maradt és azt ki kell érdemelni, vágesz?
  • mate123456789
    Leteszteltem megint a netem és most több jött ki
    pont 1mega
  • mate123456789
    O.O
    ilyen netekkel laggoltok????
    úr isten
    ezen már lehetne codozni O.O
  • PeeTeR
    bazmeg es ezzel laggolok?!

• mate123456789
    ez mind szép és jó meg én is szeretném
    csak a partjaim RITKA fosok
    szal előre lefoglalhatjátok nekem az utsó hejet XD
  • PeeTeR
    felolem mehet :)
  • pul0sz
    bírom ezt az optimizmust, de berserks vezetói hülyék, mert mondtam nekik, hogy egy új 100%ungarn crewről lenne szó
    na mind1, sztem elengedik, de ha nem majd batty oda megy corngecihez azt helyre rakkja^^
  • báttyó02
    lol azér ne viccelj már
    ha én aztmondom synergybe h lelépek egy cb-re egy magyar krúba,utána visszamegyek,tuti h nem lenne ezzel semmi gond..az persze megint más ha egy "rivális" krúhoz mennék,mert akkor egyértelmü hogy nem ez lenne a helyzet
    szal nemhiszem h ez más krúba más lenne...pd-ből is csináltam ilyet anno,és pár nap mulva visszamentem (még ők basztattak h mikor megyek vissza,nemis én őket)
    ja meg más,ha tegyük fel sikerülne befoglalni egy ch-t,akkor syn tuti nem támadna be minket,ezt eltudom intézni(bár szvsz miattam meg szivik miatt ugyse támadnának),szal ez is egy gonddal kevesebb
  • pul0sz
    nem erre, gondoltam de kezdetnek megteszi
    nos romi nem ír ide mert egy kecy, de mindegy lol, lol, lol, ugye romiLOL

na mind1, romi, beszéltem exevel aki enm más mint hate2wait, ő az egyik leader a másik corndog, azt modnták nem engednek el szívesen mert ha lelépsz akk kereseónek más valakit a helyedre és utána nem 100 h visszaengednek, de én még alkudok velük szal jövőhétvégén már lehet más is az állás
    2 verzió van
    1.) amíg nincs hun cb, addig bebizonyítod h nélkülözhetetlen vagy a berserksnek, és akk bmikor vissza vesznek
    2.) leléspz és imádkozol h visszavegyenek

de van egy olyan 99999999999/f verzió is h nyerünk és nem kell lelépned,csak a ch-t kell amdj védeni^^

majd meglássuk, de ne izgulj, msot nehogy az legyen h semmiképp nem tartasz velünk, emrt tudom, hogy jó vagy és szükségünk LESZ rád!!!
  • báttyó02
    aztamocskos bundás spanyolgeci faszparasdztokat
  • romii
  • pul0sz
    ja és rátok gondoltam
    SG_PeeTeR
    HUNCivicVTi
    battyo02
    romilol
    GangstaDogg
    és így még van 3 hely, asszem én ebből egyet elfoglalok még van 2
    pl Popovicsa, KRTuning, hulyekocsog, mate052, tothlevi, Fecka
    ti vagytok számításban, tehát hajrá FuelForLife

gondolkodtam még mabbakon meg madseten, de őket nem lehet elérni, amdsetről emg szart se tudok, pedig ő nem annyira rossz
  • pul0sz
    lol, de az is lehet, hogy addig átmegyek haveromhoz, világ kockája:D, oan gépe van h atoooooooooooooooooooooooooooooooom
  • pul0sz
    srácok az jó lenne, de nem jövőhét, mert még nem szereztem emg a vidit, hülyén hangzik(mert úgy hangzik h rajtam múlik) de szeretnék benne lenni a teambe és ahhoz kell a vidikártya, majd vkitől szerzek addig kölcsön, vagy ha találok jót akk gyűjtök, de sokat kell msot golfra is költenem
  • CivicVTi
    Nekem most szombat nem jo, nem cbzek, de jovo heten megcsinalhatjuk.
  • báttyó02
    én benne lennék
  • pul0sz
    má megvettem az 50 coinomat:D
  • pul0sz
    srácok, battyo, civic,sg,gangsta, romilol, egyszer nem akarunk magyar cb-t?
    persze én igyekeznék emgvenni a cigány vidit és akkor, csinálunk egy hétvégére egy crewet, benne lennétek? mert civicet meg battyot tuti viszsaengednék, arra hétvégére bebuknák az 1 misijüket, vagy 2 nem tom, és a többiek?
  • báttyó02
    én mostértem haza de ha kellek még akk irj
  • pul0sz
    [email protected]

ez az msn.em
  • pul0sz
    ja nem, jó peet is meg civic is:D
  • pul0sz
    battyó, vagy akk gyere msn
  • phappa
    de sajnállak dani :ASD:ASD
  • pul0sz
    leléptem ebbő a reloaded-bő, fos inaktív crew
  • mate123456789
    ezekkel az updatekkel jól átcsinálták a gamet
    lvl23 nál mentem át crasba lvl35 nél orosba
  • báttyó02
    ( . Y . )
  • Taven
    nekem nem álltak meg most h mentem :D de legalább egy pb presto esett (lehet szar de nekem minden 70es part már sokat ér :D szarokat dob végig)
  • pul0sz
    azaz, Poszka22

húú, tök fasza, bugzik az rt, szal mindig kinyírjuk őket, mert megállnak egy helybe, de nem nyerek lucky driver-t :S
  • mate123456789
    megéri az..
    Nekem poszka (asszem így van a neve) felajánlotta a caliber v9 ét BARÁTI áron 8millába...
    ugyh csak megérte
  • pul0sz
    de, talán
  • pul0sz
    bmeg, csinálj egy accot normális jelszóval
  • mate123456789
    Szegéény Misi :S

Dani azt az 5,5 millát a fondóra kiadni.... nem h inkább nekem adtad volna XD
  • Taven
    5,5millát már nem hiszem h adnál egy fondoér :D