Szexjelenetekkel tart nézettséget a Barátok közt?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
épp ellenkezõleg. szerintem az egésznek józan paraszt ésszel kitalálható a mechanizmusa. az újság érdeke a minél több olvasó, ergó, ha a barátok köztös tévés hírekre repülnek, mint a legyek, akkor olyanok lesznek. (vagy csak nekem egyértelmû ez?)
Ez nem az SG-nek hír, hanem Szekeres Viktornak, elég szomorú hogy sorozatosan semmitmondó, idióta, bulváros cikkeket író embert engednek itt írni.
Rettenetes a barátok közt, az érdekes jelenetek meg úgyis fenn lesznek youtube-on. <#vigyor1>#vigyor1>
mert az a kedvenc, amit te is szeretsz. érdekes elgondolás. ennyire ne legyél b* nagy átlagember. az egyéniségeké a jövõ.
"jelenleg Magyarország kedvenc tévémûsora, ugyebár" - ez remélem csak valami szörnyû vicc?!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
omg, én több éve nézem,d e nem ezért, mert ebbe semmi sex jelent nincs, ami van azis eléggé gyér...
Mi szánalmasabb a cikknél - az azt olvasó és síróm hiszen mindezek ellenére mégis rendületlenül látogatod a tévés rovatot.
(Régen nem volt itt Barátok közt, csak mindenféle Heroes meg egyéb amerikai szemét). Van egy olyan érzésem, hogy azért a sok magyar vonatkozás, mert ezt zabálják az olvasók. Ha nem zabálnák, akkor nem is írnának ilyesmit. Tipp.)
(Régen nem volt itt Barátok közt, csak mindenféle Heroes meg egyéb amerikai szemét). Van egy olyan érzésem, hogy azért a sok magyar vonatkozás, mert ezt zabálják az olvasók. Ha nem zabálnák, akkor nem is írnának ilyesmit. Tipp.)
mikor volt a TV több, mint ami most? Mármint oké, hogy ez az egyre süllyedõ mélypont, de sose volt egy "könyvtár" vagy múzeum.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
imádom az sg-n az ilyen "cikkeket"... ez már szánalmas😊
nem az a lényeg, hanem amit akyyy is leírt
hogy az SGsek szerint ez hír, no comment
hogy az SGsek szerint ez hír, no comment
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ennél az a szomorú, hogy ennek valoban semmi tartalma nincsen. mi a lényege?
az oké, ha x szereplõ elmegy, vagy már kihiresztelik ha valaki visszajön, hogy véletlen se legyen meglepetés, de ennek van valami hírtalralma? semmi...<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
az oké, ha x szereplõ elmegy, vagy már kihiresztelik ha valaki visszajön, hogy véletlen se legyen meglepetés, de ennek van valami hírtalralma? semmi...<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mi lett a tévébõl!
Erre én nem is mondok semmit, még soha nem bírtam a barátok köztöt 5percnél tovább. X)
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Nekem az a benyomásom errõl a öhm "cikkrõl", hogy pusztán csak az író éppen unatkozhatott üresjáratban használva ugyan az agyát bevilllant neki ez a kósza személyes okfelytés... kissé illúzióromboló a dolog számomra, tudom hogy nem a méret a lényeg, de hogy egy hírportált össze lehet firkálni ilyen hatásvadász címmel, és mit csináljak magammal ebben a csúnya hideg idõben stílusban...
Ez egy pinduri B.K. blogba elment volna, de ide...?<#wilting>#wilting>
Ez egy pinduri B.K. blogba elment volna, de ide...?<#wilting>#wilting>