Szekeres Viktor

Szexjelenetekkel tart nézettséget a Barátok közt?

Nem mintha szükség lenne rá, de a Barátok közt című magyar szappanopera (jelenleg Magyarország kedvenc tévéműsora, ugyebár) lehet, hogy megismétli december közepi vetkőzős, nézővonzó stuntját.

Az ország ugyanis, ahogyan azt a néplélek diktálja, kigúvadt szemekkel meredt a tévéképernyőre, mikor is a sorozat népszerű Tildája (Szabó Erika) melltartót villantott (később ágyjelenetet adott elő), hiszen mindig is nagyobb érdeklődésre tartott számot, ha egy ismert embert látunk ruha nélkül, mint a szomszéd lányt.


E jelenetnek köszönhetően közel sem elképzelhetetlen, hogy a továbbiakban is lesznek hasonló jelenetek, hiszen köztudott, hogy a Barátok közt leginkább a 12 és 21 évesek közt a legnépszerűbb, és éppen ez a korosztály fogékonyabb a sikamlósabb jelenetekre is.

Azt persze minden bizonnyal nem feledik még azok sem, akik mostanában már nem a Barátok közttel fekszenek és kelnek, hogy a szappanopera hajnalán egy az eddigieknél is sokkal húzósabb jelenetet kockázhattak ki (sikerrel) az élesszemű nézők, amikor is a Katát játszó Juga Veronika szabadult meg melltartójától.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #16
    épp ellenkezőleg. szerintem az egésznek józan paraszt ésszel kitalálható a mechanizmusa. az újság érdeke a minél több olvasó, ergó, ha a barátok köztös tévés hírekre repülnek, mint a legyek, akkor olyanok lesznek. (vagy csak nekem egyértelmű ez?)
  • xen #15
    Ez nem az SG-nek hír, hanem Szekeres Viktornak, elég szomorú hogy sorozatosan semmitmondó, idióta, bulváros cikkeket író embert engednek itt írni.
  • rootkiller #14
    Rettenetes a barátok közt, az érdekes jelenetek meg úgyis fenn lesznek youtube-on.
  • winnie #13
    mert az a kedvenc, amit te is szeretsz. érdekes elgondolás. ennyire ne legyél b* nagy átlagember. az egyéniségeké a jövő.
  • Csaba42 #12
    "jelenleg Magyarország kedvenc tévéműsora, ugyebár" - ez remélem csak valami szörnyű vicc?!
  • Dave0092 #11
    omg, én több éve nézem,d e nem ezért, mert ebbe semmi sex jelent nincs, ami van azis eléggé gyér...
  • kalapos01 #10
    Mi szánalmasabb a cikknél - az azt olvasó és síróm hiszen mindezek ellenére mégis rendületlenül látogatod a tévés rovatot.

    (Régen nem volt itt Barátok közt, csak mindenféle Heroes meg egyéb amerikai szemét). Van egy olyan érzésem, hogy azért a sok magyar vonatkozás, mert ezt zabálják az olvasók. Ha nem zabálnák, akkor nem is írnának ilyesmit. Tipp.)
  • [HUN]PAStheLoD #9
    mikor volt a TV több, mint ami most? Mármint oké, hogy ez az egyre süllyedő mélypont, de sose volt egy "könyvtár" vagy múzeum.
  • gyuri12 #8
    imádom az sg-n az ilyen "cikkeket"... ez már szánalmas:)
  • bertino #7
    nem az a lényeg, hanem amit akyyy is leírt
    hogy az SGsek szerint ez hír, no comment