16
  • winnie
    épp ellenkezőleg. szerintem az egésznek józan paraszt ésszel kitalálható a mechanizmusa. az újság érdeke a minél több olvasó, ergó, ha a barátok köztös tévés hírekre repülnek, mint a legyek, akkor olyanok lesznek. (vagy csak nekem egyértelmű ez?)
  • xen
    Ez nem az SG-nek hír, hanem Szekeres Viktornak, elég szomorú hogy sorozatosan semmitmondó, idióta, bulváros cikkeket író embert engednek itt írni.
  • rootkiller
    Rettenetes a barátok közt, az érdekes jelenetek meg úgyis fenn lesznek youtube-on.
  • winnie
    mert az a kedvenc, amit te is szeretsz. érdekes elgondolás. ennyire ne legyél b* nagy átlagember. az egyéniségeké a jövő.
  • Csaba42
    "jelenleg Magyarország kedvenc tévéműsora, ugyebár" - ez remélem csak valami szörnyű vicc?!
  • Dave0092
    omg, én több éve nézem,d e nem ezért, mert ebbe semmi sex jelent nincs, ami van azis eléggé gyér...
  • kalapos01
    Mi szánalmasabb a cikknél - az azt olvasó és síróm hiszen mindezek ellenére mégis rendületlenül látogatod a tévés rovatot.

(Régen nem volt itt Barátok közt, csak mindenféle Heroes meg egyéb amerikai szemét). Van egy olyan érzésem, hogy azért a sok magyar vonatkozás, mert ezt zabálják az olvasók. Ha nem zabálnák, akkor nem is írnának ilyesmit. Tipp.)
  • [HUN]PAStheLoD
    mikor volt a TV több, mint ami most? Mármint oké, hogy ez az egyre süllyedő mélypont, de sose volt egy "könyvtár" vagy múzeum.
  • gyuri12
    imádom az sg-n az ilyen "cikkeket"... ez már szánalmas:)
  • bertino
    nem az a lényeg, hanem amit akyyy is leírt
    hogy az SGsek szerint ez hír, no comment
  • akyyy
    ennél az a szomorú, hogy ennek valoban semmi tartalma nincsen. mi a lényege?
    az oké, ha x szereplő elmegy, vagy már kihiresztelik ha valaki visszajön, hogy véletlen se legyen meglepetés, de ennek van valami hírtalralma? semmi...
  • Loverman
    mi lett a tévéből!
  • sanner011
    Erre én nem is mondok semmit, még soha nem bírtam a barátok köztöt 5percnél tovább. X)
  • ension
    Nekem az a benyomásom erről a öhm "cikkről", hogy pusztán csak az író éppen unatkozhatott üresjáratban használva ugyan az agyát bevilllant neki ez a kósza személyes okfelytés... kissé illúzióromboló a dolog számomra, tudom hogy nem a méret a lényeg, de hogy egy hírportált össze lehet firkálni ilyen hatásvadász címmel, és mit csináljak magammal ebben a csúnya hideg időben stílusban...
    Ez egy pinduri B.K. blogba elment volna, de ide...?
  • bertino
    uristen, mi lett az SGből...
  • [HUN]PAStheLoD
    Az már régen rossz, ha valaki azért/ezért elkezd nézni egy szappanoperát.. Főleg, mióta feltalálták a mindenféle videómegosztót, a torrentről nem is beszélve ^.^