FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont könnyedebb lélegzetvételû versenynél jó benézni mind az ívbe (fõleg ha ismeretlen) illetve magam mellé, hogy beférek-e. Illetve belsõnézenél legalább az A oszlop mögé tudok nézni bal kanyarnál 😄 Nem vakon megy.
Na ebben lesz igazán értelme a 6 DOF-nak Gyöszi tezsvír :-)
Autószimulátorban nem biztos, hogy használnám. Egy versenypályára bõven jó is a csõlátás, helikopter szimulátorban elengedhetetlen. Repülõszimulátort nem szeretem, mert nagyon merészen bánok a joyyal. 😊 HÚZD FEL HÚZD FEL. Szegény néha megkattan a széleken. Az EECH-t elvezetem mindeféle hirdetlen mozdulat nélkül. Jobban is tetszik mindennél. Ide viszont tényleg kell a legalább 2DOF nézgelõdés, különben gõzöm nincs róla mi folyik körülöttem. 6DOF is nagyon kéne, van hogy beszúrom magam valami ház mögé és pont kitakarja a célt az ablakkeret. Na akkor mellé kéne nézni. De egyébként tökéletes az 1 led.
Hind kabinról annyit olvastam, hogy már minden mûszer mûködik. Hállelúja 😊
Dübörög a 965ös x4
Viszont ha TDU-ban csak "krúzol" az ember annak az élményét igen megdobja 😄
Amúgy szerintem senki se használ síma led-et, csak infrát.
Az örömrepkedés is sokkal jobb vele. Falcon 4, Lock On Flaming Cliffs, nomeg az EECH, hadd ne ragozzam <#eljen>#eljen>.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Az otthoni kacatjaim között volt pár lom, abból kreáltam ezt az izét.
Ez egy õskori 12 Voltos Zsiguli mûszerfalizzó, annak a foglalatával, szívószál és egy rossz esernyõ merevítõpálcája, kis sebtapasz, szigetelõ szalag, gumiharang.
Hát ilyen hosszan ki kell lógni a sapiból, de elképesztõen tökéletesen mûködik repülõgép szimulátorokban.
Fantasztikus. Igaz csak nézelõdni lehet 6DOF nélkül, mivel csak egy fényforrás van. Még a nappali fény sem zavarja meg.
A legkisebb feszkót adtam a lámpának ( 3,8V ) éppen haloványan izzik, de az is elég lett volna, ha csak infravörös tartományban mozog. A Freetrack progi szépen leköveti a kamera fényerõsítés kikapcsolással. Addig elvagyok a tákolmánnyal, amíg nem lesz jobb :-)
Tervezem egy normális megépítését persze, csak az idõ az a luxus kategória nálam :-)
A kamerám típusa : Genius i-Look 317-es és a 352x288-as felbontás vált be nálam.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
1 csavar, szétkaptam. "lencse" kicsavar, szûrõt lepattint. Negatív szûrõ helyére berak. Összeszerel.
Nézem a képét, és infránál fényforrásnál ilyen óriás homály foltot látni, akkora ármérõvel hogy a 4 cm-re levõ infrafények összefolytak.
Szoftveresen nem tudtam eléggé visszavenni a fényérzékenységet, hogy ez elmúljon.
Floppylemez szétvág, azt beraktam. Tökéletes!! 3 kerek pontot lát, tökéletesen, még a hátérre esõ napsütés se zavar be. Az exposure állítástnál meg ki lehet szedni a pipát az "auto" fülbõl. Így folyamatos 30fps. 😄
Egyébként Gratulálunk! Ön Spórolt legalább 40 ezer forint! Jó szórakozást a kedvenc játékához! Üdv a táborban! 😊
Dübörög a 965ös x4
1.Vettem egy Microsoft VX-1000 4500 Ft-ért
2.Vettem egy az Auchan-ban egy LED-es fejlámpát 600 Ft-ért
3.Nem csináltam semmit a kamerával
Bekapcsoltam és mûködik az IR filter eltávolítása nélkül is fényes nappal és a sötét éjszakában is stabilan, akadás nélkül 30 fps-sel minden játékban.
Nem hittem, hogy ilyen egyszerû lesz, ez mindjárt más szájízt a kamionszimulárokban...
De a hivatalos oldalon fenn van a lista ,de ezen kivül még más is lehet ki kell probálni:
hivatalos oldal
Ezt milyen játékokhoz lehet használni pl Test drive unlimiedhez lehet vagy grid-hez?
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
GTR2-vel van problémám,ugyanis nem tudom összehozni a freetrack-el.Hiába állítok bármit nem megy és már nincs ötletem mi lehet a baj.IL-2-ben rendesen mûködik.
A segítséget elõre is köszönöm!
Isten áldja a pogányokat!
GOOBY, pls
lenne egy kérdésem.lehet azon álítani,hogy amikor pl a lock on-ban elindúl a játék,milyen messze legyen a pilóta a mûszerfaltól?mert akárhogy álítgatom a játék config.file-ját,mindíg ugyanannyira van a mûszerfaltól,és így gyakorlatilag csk néhány mûszer,illetve a HUD látszik csak,és erõs a gyanúm,hogy a freetrack az,ami meghatározza,mi legyen a pilóta kezdõpozícíója a gépben.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Ja és nekem az infralednek semmilyen láthato fénye nincs ha bekapcsolom.
Csináltam infraleddel én is egy sapis 3 ledes cuccot, és a beállításoknál mûködik is rendesen a fejbiccentés, közelítés, stb.. de gaméban(Lock On, IL 2) meg csak úgy mûkszik mintha 1 led lenne, csak körbe lehet nézni vele. Mit kell még állítani, vagy mi lehet? Meg még 1 kérdés, hogy az infra lednek világítania is kell? Pontosabban nekem alapból teljessen víztiszta, de bekapcsolva lila fénye van. Ez normális, vagy átbattak a boltban? Bár cserélnem amúgy is kell õket, mert szinte csak szembõl érzékeli a webcam, és így állandóan ugrál is a kép lehetetlen mozdulatlanul maradni vele.
Köszi a segítséget elõre is!
3-at használjatok.
Mivel drága volt a led amit rendeltem (600Ft) 3at, és 4 nap mire megjött, ezért elhatároztam hogy 3al kipróba, és ha kevés fejlesztem.
Mivel tök jól mûködik most 3-al, nem bõvítem 😄
Egyébként nem hiszem, hogy egyszerûbb lenne így mivel a vezetékeket akkoris a helyükre kell forrasztani. A másik meg hogy szerintem a bicikli villógó eredeti ledjei biztosan nem annyi áramot igényeltek mint az új infra ledjeid. De te tudod.
Dübörög a 965ös x4