FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap teszek be képeket a munkafolyamatról, most megyek kicsit shift 2-zni, kifárasztott a kamera szétszedése, megizzasztott, hogy el ne törjem ^^
**--**
Akkor rögtön álljon itt, hogy én támogatom, hogy Dummy legyen a házigarázda!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
😊
Sajnos a házigizdás mélre azóta sem kaptam választ, különben mehetnének ezek a dolgok a fejlécbe 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,
http://www.pcpilot.hu/hardware/freetrack-fejmozgas-erzekelo-hazilag.html
A 4 led teljességgel felesleges, elég a 3.
Nekem is az lenne a kérdésem, hogy pontosan miket kell megvenni hozzá mert akkor megveszem és 1 ismerõsöm tudna segíteni a szerelésben csak tudni kellene milyen alkatrészek: led (4 ledes verzióhoz), ellenállás stb. kell hozzá. Vagy ha esetleg 1 leírás lenne hozzá ahol fel van tüntetve minden az is jó lenne.
A segítséget elõre is köszönöm.
Sziasztok
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,
Azt szeretném kérdezni, hogy tudna-e valaki egy ilyet cap-es, 4 led-es változatban készíteni és mennyiért. Vagy, hogy pontosan miket kell megvenni hozzá, mert akkor én is megcsinálnám magamnak. Jó lenne USB-sen ha lehet.
Elõre is köszi!
A FreeTrack-en belül beállítottad a ledek távolságát?
A ledek közelsége azért nem jó, mert akkor könnyebben takarják ki egymást, elvileg ez nem lehet gond ...
Az FPS érje el a 30-at, a jitter meg 00-01. Nálam így frankó a mozgás.
Kísérletezni kell.
Csináltam egy ilyen kütyüt, mert a sapist nem szerettem. Melegem volt benne, jön a jó idõ :-)
Ha esetleg valakit érdekli, az összerakás fázisai:
Mindenféle otthoni szemetekbõl raktam össze ( Arcbalzsam kupak, kemény szívószál, vállfacsipesz, 250 Ft-os biciklilámpa :-)
Ilyen mûködés közben. Kényelmes, jól követi a mozgásokat.
Remélem tudjátok hasznát venni 😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Amugy hogyan lehet megtudni hogy egy led milyen paraméterekkel rendelkezik ha nincs hozzá adatlap és igy hogyan lehet megtudni hogy mekkora ellenllás kell hozzá párhuzamosan kötve 3dbra viszonyitva?
Megcsináltam a point modelljeimet.
Lett egy Clip és egy Cap. Mind a kettõ prímán sikerült és tökéletesen mûködnek a progiban... 😄
Annyi kérdésem lenne, hogy a Cap-en jobb oldali sárga LED kicsit melegszik. Ugye ennyi nem fogja megölni? Annyira nem vészes a melegedés csak érezni lehet rajta, hogy kicsit sokat kap, de az egész 3V akksikról párhuzamosan megy 2db AA 700MAH-s ellem. Szerintetek?
PLS értékeljétek praktikuság/esztétikai minõség ranglistán 1-5-ig.
THX!!!
http://kep.psharing.com/498951.jpg
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Itt megtalálod az egészet.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Logitech C210 cam-om van.Csináltam 3led-es sapit,de a freetrack egyátalán nem látja.Nem infra hanem sima ledek vannak rajta.
Csináltam egy Clipet, de technikai problémák miatt nem a legjobb...
Egy sapkásat akarok csinálni, de nem soros hanem párhuzamos kapcsolással. Valaki leírni hogy kell, mert az ágrajzokból sokat nem tudok kivenni. :/
Elõre is köszönöm!
FT2.2, némi kézi faragással.
Si vis pacem, para bellum.
xp32-sp2, BT csatlakozik wiimote-ra, win látja, freetrack 2.1 nem.
Ugyanez xp64 alatt freetrack2.2-vel mûxik, csak xp32-n nem akart elindulni dx hibával, csak a 2.1.
Ötlet?
Tökéletesen mûködött nekem, még nappali fénynél is. Egyetlen problémám az volt vele, hogy az az usb bemeneti eszköz amit a BlueSoleil hozott létre, játékvezérlõ eszközként jelent meg. És nekem így lett ez 5. játékvezérlõm, és kitúrta a kormánygomb elektronikáját (Leo Bodnar panel). Mert hogy külön usb eszköz a kormány, a pedál, és a váltó is, és egy játék csak 4 eszközig lát általában.
Beszéljünk privát üziben a továbbiakban, postával semmi gond.
Bár ez nem biztos. Lehet inkább a posta lenne jobb megoldás, védõfóliás borítékba bele, azt szevasz 😊
Elvileg mehet a dolog.
Mûködik rendesen, ugye csak egy bluetooth adapter kell hozzá. Kihasználatlanság miatt válok meg tõle.
Az infra ledes rész sem kell. A nagy erejû 120°-ban világító profi infraled-el van szerelve. Világosban is jól mûködik.
Fejhallgatóra felaplikálható könnyedén.
2 ceruza elemmel vagy aksival mûködik.
Még képek:
kep1
kep2
kep3
kep4
kep5
Ára 7k+2k (wii+led)
Autószimhez használtam, de oda nekem nem jött be.
Van mégegy megoldás WIImote helyett:
A PS3 Eye - a PS3 webkamerája tud 120 FPS-t 😊 Csak nem egszerû kiiktatni az infraszûrõt ...
Itt az angol topik:
SAS FreeTrack IR mod - PS3 Eye
egy olyan kérdésem lenne hogy face track-es webcam használata ki tudje e váltani a free tracket?
il2 ben akarom használni
Dübörög a 965ös x4
Egy ideje már használom a progit, beletörõdve a következõkben leírt gubanccal, amire sajnos nem találtam megoldást. Ez a "beletörõdés" úgy látszik eddig tartott... :-) Hátha ismert ez a jelenség és van rá orvoslás (a komplett win+tsai reinstall-on kívül).
Tehát:
Elindítom a programot, majd ugye jön a Start gomb. Na ezek után megkérdezi a program, hogy "Biztos, hogy ki akarok lépni?" (?!?! hát persze, azért nyomtam a startot, hüjje..), és ezzel egyidõben bejön a webkamerának a settings panelja (brightness-contrast stbstb.) is. Oké. Ha még csak ennyi lenne, nem lenne baj. Viszont ilyenkor nyomok egy "No"-t (hiszen nem akarom, hogy kilépjen), ekkor a webcam cuccai visszaállnak a default értékekre, és így az egészet újra kell pöcsörészni, hogy jó legyen Freetrack-ben a kép.
Tapasztalt már valaki ilyen jelenséget?
Segítséget köszönöm!
W7x64, Logitech C120
Most éppen egy Wii controllerrrel kinlódok. Tudna valaki tanácsot adni hogy milyen softwerre van szükségem még, a freetrack -en kívül ?
Kézi dremmeller csiszoltam le az elejét 2000-es csiszolopapirral hogy szép tiszta felület legyen nehogy az miatt szorja rosszul a fényt, de nem értem el az elektronika részét ugy ahogy irták 1mm re a katod résztöl van a vége.
Max arra tudok még gondolni hogy RCA csatlakozoval van az akksi az elemekhez csatlakoztatva és hátha annak nagy az ellenállása ami leveszi a feszkot.
Reszelni még nem reszeltem ledet, nem tudom mi a buktatója.
Dübörög a 965ös x4
Az 1020as hsz ben linkelt képen látszik hogyan kötöttem be 10ohmos ellenállás és 2 ceruza akksi.
Az elözö verzioban is ugyan ezeket a ledeket használtam csak akkor 9val 4 ledet és sorosan kötve , ott semmi látható jele nem volt annak ha bekapcsolt a led, csak a webkamera képén.ahhoz képest most csak annyi a különbség hogy lereszeltem az elejüket.
Mert nekem a perceptes ledjeim olyan terminátor2 szeme szerûen parázslanak és ezek így jók. De a sima kis 20 forintos távirányító ledek semmi látható fényt nem szoktak árasztani.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4