48
Michael J. Fox
-
carreylove #48 Jim Carrey???? mikor???? hol?????? -
#47 elsőben 47 éves volt, másodikban 51 harmadikban 52. -
#46 Hány évesen játszott a Vissza a jövőbe filmekben?? -
#45 idén lesz 70 éves -
#44 persze hogy él:) még filmje is lesz elvileg:D -
Daza500 #43 Hehhe, te is azt hitted, hogy ? :D
Bevallom én is.
Most legszívesebben személyesen kérnék tőle bocsánatot emiatt. -
#42 Mr. Lloyd MÉG ÉL???!!! o.O -
pauly #41 Ajj,nem is tudtam hogy ilyen rossz állapotban van :( szegény... -
#40 itt egy interju vele... nagyon rossz így látni... sajnálom... de tényleg elképesztő ahogy küzd kór ellen... le a kalappal előtte. -
#39 hoppá Christopher Lloyd is otvan szereplők közt, de ő sem biztos:( -
#38 lehet hogy ujra szerepelni fog Fox, imdbn
A Christmas Carol című filmnél szereplők közt van, de nem biztos... egyébként filmet Robert Zemeckis rendezi:) gondolom ismerős mindenkinek, jó lenne ha visszatérne... a film 2009 ben várható, Jim Carrey lesz a főszereplő:)))9
-
#37 Back to the future Trilogy is the best!!!!!! -
#36 Hijj, de szarul néz ki szegény :( -
#35 Ezzel még viccelődni sem jó. Neked az jól esne, ha remegne valamelyik testrészed, akaratodon kívül? -
#34 Hmm nem is tudtam, hogy a MEsék a Kriptából c. film az Ő műve:D ZSeniális alkotás:D
Szerintem nagyon jó színész, de sajnos a betegságe miatt nem kap manapság szerepeket, de örülnék 1-2 új filmnek, amiben visszaköszön a feje:D -
#33 kösz hogy belinkelted, van egy alapítványa is azt olvastam, és volt egy műtétje amivel enyhítették valamennyire a tüneteit... -
ryhdeksan #32 jó a nicked ;DDDDDDDDDDD -
#31 Ez itt a Vissza a jövőbe trilógia topicja, és persze a reklám helye.
Pár hónapja láttam vele riportot, elképesztő, hogy mennyire remegnek a végtagjai, és hihetetlen az az erő, amivel megpróbálja visszatartani és legyőzni a kórt.
Minden elismerésem az övé! -
#30 Nagyon szeretem a filmjeit, nagyon bírom magát a színészt is. Kedvencem a vissza a jövőbe trilógia -
Monoton #29 -
#28 #20. -
zoolee #27 Én is nagyon szeretm a filmjeit...
Csak sajna a parkinzon kór vagy hogy írják... -
#26 jajaja,tényleg,igazad van! -
#25 Szenzácciós Recepciós asszem :) -
#24 Vissza a jövőbe trilógiában nagyon jó volt:))
Én is bírom:)
A Recepciós is jó film (asszem az a címe) -
#23 Én is pontosan erre gondoltam, phűűű, de berezeltem...
Van életrajzi regénye: Egy szerencsés ember címmel! -
#22 szegény csóka, mindig kilötyögteti a sörét -
ryhdeksan #21 de egy filmben többen játszanak mint 11-en mellékszereplőkkel ;p -
#20 Parkinson-kóros. -
#19 Én ilyet nem látok a szabályok között... :P -
#18 Milyen betegsége van? -
#17 pontosan énse, de lehetett filmen röhögni... Vissza a jövő részei kéen dvdn, videokazin emgvvan -
#16 offoljunk akkor, bár modiknént azt hittem átlátod a helyzetet.
tömegsport mint tömeget ill. csapatot jelképez (nem egyszemélyes sport, mint pl. a golf vagy a tenisz), így ha ott minden játékosnak topikot nyitnánk, akkor gyors fejszámolás mellett kijelenthető, hogy egy csapat helyett minimum 11 játékosnak lenne topikja (és ez még CSAK! a labdarúgás, amiből van itt legalább 60 topik). Arról meg aztán még nem is beszélek, hogy jópár olyan csapatnak van topikja, ami el sem érte még a 100-as kommentszámot. -
#15 Láttam régebben, de most nem emléxem rá, hogy Fox mit játszott benne... :D -
#14 Támad a Mars ezt láttad?::DDD
ezis nagy:D -
#13 ok -
#12 BffT nálam is alap, én még a Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettőben láttam, jó kis film volt az is, fasza beszólások vannak benne... :D -
#11 És ott miért van? -
#10 Tottikám nyugi, csak a tömegsportban van ilyen, itt nincs. -