DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivéve ha nem rendes újrainstallálás volt hanem javítás vagy valahogy az elõzõ windows cuccai ott maradtak.
Win7 meg teljesen használható. Jó van amikor csinál furcsaságokat de nincs tökéletes op. - nálam pl. teljesen jól teszi a dolgát évek óta, szóval ez user error.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Nekem soha nem volt ilyen problémám se a Digivel se más oprendszerrel (Jelenleg win7 van a gépemen és minden tökéletesen jó).
Elsõ körben jó lenne tudni, hogy a géped az Asztali számítógép vagy Laptop illetve kábelesen csatlakozol a hálózatra / internetre vagy Wifi segítségével. Van elég sok olyan weboldal, ami kiírja a netes ip címed, többségük a hostot is, amibõl kiderül, hogy milyen hálózaton vagy. pl xy.digikabel.hu vagy xy.t-online.hu ...stb. Ilyen, hogy "felcsatlakozik magától valahová" csak akkor lehet, ha wifit használsz és nem tudod kezelni rendesen a saját gépedet, de ettõl még nem a Win7 lesz a rossz...
még probálkozom de nem csinált még ilyet nemtom mi baja van.
köszi üdv.
Ha jól értem azt szeretnéd, hogy ne csatlakozzon fel a digi netre a gép indulásakor automatikusan, hanem te tudd "kézzel" állítani, hogy felkapcsolódj-e a netre vagy sem.
Esetleg az Internet kapcsolatnál ne jegyeztesd meg a jelszót, akkor biztos nem fog automatikusan felcsatlakozni, hiszen neked kell majd minden alkalommal beírni azt.
Bár nem tudom miért baj, ha csatlakozik, esetleg percdíjas neted van vagy mi?
elég berakni egy képet
bááár valami kamu index.html legyen fent rajta (tök mind1 mi) akkor 100% hogy nem törlik
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Valóban nálam volt a hiba, a routeremben be lett állítva, hogy "priorizálja" a forgalmat és be volt kapcsolva rajta a "Játék mód" priorizálás, vagyis a játékok akadásmentesen menjenek, de a fel és letöltést korlátozza. Ezt kikapcsoltam és egybõl a képen látható eredményeket kaptam.
Nem lenne gondom, ha a feltöltés legalább a fele lenne a csomagban foglaltnak, vagyis 25 helyett a 10-12 is megfelelne bõven, de az 1mbit alatti sebesség már eléggé lassú, nem is tudom, hogy pl skype videóbeszélgetés mûködik-e így jelenleg használható szinten. Én még várok pár napot, utána felhívom õket, de engem nem fognak lepattintani "nem nálunk van a hiba" dumával 😊
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
steam, origin: ACE_hun
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nem tudom mi van a cuccal, de ha napokon belül nem javul, akkor elkezdem õket erõsen zaklatni, hogy mi a helyzet...

steam, origin: ACE_hun
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mindent a leírtak szerint csináltam .Probléma magától megoldódott . Nem a géppel volta gond , hanem a szolgáltatással .
Hétfõn és kedden nem volt net . Szerdán megint mentem gépet csesztetni akkor már volt de úgy ,hogy csak bekapcsoltam és volt net . Ugyanazzal a beállítással mint amikor nem volt .
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Életveszély de hát aki szeret veszélyesen élni ... <#hehe>#hehe> 2001 -es oprendszert minden update nélkül felengedni netre ehhh
Eleve az XP-t el kellene már felejteni hacsak nem gyenge a gép de akkor is van alternatíva -> Linux (~Ubuntu)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S