DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jajj kocsis <#sniffles>#sniffles>
fotográfik kolomp edisön :D
(ilyen 2mbs helyett 50kbs-el töltök, youtube 360p 50x megakad stb.)
valamit kurvára nem jól csinálsz
csak egy hálókártya kell driverrel feltelepítve, kábel beledugva (fizikai kapcsolat leelenõrizve hogy világít e, ethernet kapcsolat stimmel e, a DHCP-s ip kérést le lehet tiltani hogy ne pampogjon vagy beállítani egy man dummy ip címet)
hálózati kapcsolatok, új kapcsolat varázsló, kézzel állítom be a kapcsolatot, kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igénylõ szélessávú kapcsolat segítségével, beírod hogy Digi, kitöltöd a felhasználónevet és a jelszót, kirakod tálcára és rákattintasz
nem túl nehéz
Egy kibaszott friss xpsp-1 xp re be van állíva digis leírás alapján a net és nincs net .
ennél letisztultabb becsatlakozási mód nem is létezik, ahol még külön routerrel se kell szarakodni
azt a részt mondjuk én sem értem az sp1 rõl, mert annak idején még a windows 2000 vagy windows me is defaultban tudott pppoe-t kezelni
Router vásárlás kilõve mert a kolléganõm 1ft-se költ a gépre.
Ha elérném a központi routert , be tudnám állítani a gépre az ip-t.
Az az Õ eszközük (valószínûleg inkább menedzselhetõ switch) - te ne piszkáld, mert egyrészt illetéktelen hozzáférés (BTK 300/C.§), másrészt ha elrontod, a házban másoknak okozol vele kárt.
"Akár mennyre drága a t-home bazzmeg ott legalább nem kell minden bekapcsolásnál külön csatlakozni a fos routerükre ."
Mert a T-Home visz oda egy ADSL Home Gateway-t, ami a telefonvonalon keresztül betárcsázik, így neked csak rá kell csatlakoztatni a gépet.
Ha ezt szeretnéd elérni a Diginél, akkor vegyél egy routert, és abban állítsd be a PPPOE-t, a gépek majd automatikusan csatlakoznak a routeren keresztül az Internethez.
"Telepítés után szembesültem,hogy addig nem lesz net míg nincs sp1 legalább felrakva gépre."
Az Internet-szolgáltatód (így járnál egyébként a szimpla ADSL-modemes ADSL-Internetnél, illetve azoknál az Internet-szolgáltatóknál is, akik PPPOE-t használnak beléptetésre) nem tehet arról, hogy nincs rendesen feltelepítve a géped.
Ezért csinált a T-Home/Invitel külön PPPOE-telepítõ CD-t, illetve ezért javasolják kisebb szolgáltatók a RASPPPOE használatát.
Xp fel , legális xp .
Sp fel.
Net beállít , úgy hogy megy is a net . Újraindít . Nincs net , soha többé .
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Viszont holnap biztosan megejtek egy telefonbeszélgetést az ügyfélszolgálattal.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
bár pontosan miféle tp-link az? mert ha a 3-4 ezres kategória akkor érthetõ
A routert már reseteltem, újrakonfigoltam, semmi hatása nincs. Ilyennel még az életben nem találkoztam, ötletem sincs mit kéne csinálni...
Valakinek esetleg tapasztalat? (hagyományos TP-LINK, öt gép van a lakásban, ebbõl 4 wifi, és mindegyik ugyanakkor szarakszik, kivéve a kábelest).
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Szerintem egy fos ez a panelos pppoes- digi szar.
Bazzeg t-home drága de frissen telepített pc-be feldugom a kibaszott net kábelt és van net.
Ennél fosnál nem bazzeg még sp1-et is fel kell rakni , hogy be lehessen állítani ezt a szar netet bazzeg.
Akár mennyre drága a t-home bazzmeg ott legalább nem kell minden bekapcsolásnál külön csatlakozni a fos routerükre .
Kolléganõmnél telepítettem gépet , elõtte soha nem találkoztam ezzel a fajta fos megoldással , hogy a kibaszott panelban 1 db kibaszott központi fosrouter van .
Telepítés után szembesültem,hogy addig nem lesz net míg nincs sp1 legalább felrakva gépre.Ezt a szart.Persze nem volt nálam sp1.Nem is gondoltam rá , hogy ez a baj .
Felhívtam digiéket erre a balfasz állatja azt mondta ,hogy töltsem le netrõl az sp1-et .Igen bazzeg a töltsek a nem létezõ netrõl egy frissítést ,hogy legyen net.Bazzeg.
Ok , még egy kör . Másnap vittem cd-n sp1-et .Felrakom erre meg a fostos digi hálózata szart be .A KURVANYÁDAT.
Mehetek vissza a nyugdíjas kollégámhoz megint mert van egy szûz winfos a gépen mert a szerencsétlennek fingja sincs , hogy szedjen le egy kibaszott vírus írtót.
digi a KURVANYÁDAT.Meg annak a telefonos köcsögnek is a kurva anyját aki nem képes felfogni , hogy ha nincs net akkor nem tudok letölteni .
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A rendszer úgy mûködik, hogy a szolgáltatók fizetnek ügyélfélszám alapján valamennyi díjat a csatornáknak. A Digi pl. azért nem sugározza az MTV Networks-ös csatornákat mert a csatorna valószínûleg túl sok pénzt kért érte.
A mondandód második fele igaz. Jó sokáig nem lesz még olyan, hogy egyenként össze lehessen válogatni csatornákat.
(Megjegyzem, hogy egyik jogosító rendszer sem támogat ilyet.)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A válasz egyszerû, megvásárolták az egyedüli sugárzási jogot. Ez szemét dolog de versenyképes marad így a csatorna.
A csomagokra azért van szükség, hogy ne menjenek csõdbe a csatornák. Hisz a befizetett átlag díjból XY összeg megy a csatornák sugárzási jogának a térítésére. Ha te választhatnád ki, melyik csatornát szeretnéd nézni akkor valószínûleg XY csatorna kevésbé lenne nézett vagy nem lenne nézõje (Lehet most sincs, de kapnak pénzt azért hogy a csomagban benne vannak), azaz csõdbe menne mert a reklámokból befolyó összegek nem térítenék a kiadásaikat.
Elnézést ha itt-ott nem vagyok pontos vagy valami eltér a valóságtól, csak igyekeztem nem feltétlenül pontos tényekkel rávilágítani a rendszer mûködésére és arra, hogy mi lenne ha!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
de lehet, hogy mi mar azt nem eljuk meg.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az, hogy van, akit jobban érdekelnek az ismeretterjesztõ csatornák és azok esetleges HD verziói, az más kérdés. Én is örülnék, ha minél több ilyen csatorna lenne ( Discovery, Spektrum, Natgeo) - és lehetõség szerint magyarul, nem úgy, mint a netgeo HD és a Natgeo Wild HD esetében....
Viszont nekem a TV-vel nincs semmi gondom Digitális Kábel vétel esetén, képhiba nem jelentkezett nálam az elmúlt 2 hétben 1-1 képhiba 1-1 másodpercre megjelenik, de más gond nálam nem volt a tévével sem. Az internet meg bõven jó, a 80-as helyett az új routerem óta általában 88mbit/s körüli sebességet mérek és letöltésnél is volt több, mint ami 80mbit sávszél mellett lenne a max....
helyette a spektrum lenne jó HD-ba, erre lenne igény
Mocskos egy csatorna!
Szvsz teljesen jogosan mert már rég meg kellett volna lépni (amcsiban 2003óta 16:9 van) és ezért akarnak pénz kérni :S
Év elején a HD -ért is + pénzt akartak kihúzni az emberekbõl.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Diginet-em van és nem tölt be a Demonoid.me. Fehér marad a képernyõ. Lefuttattam a tracert-t és jónak látja.....
Másnál is van ilyen vagy mûködik rendesen? Persze a Diginet-es hálózaton.....
Köszi.
Itt nyomj a megrendelés gombra és válaszd ki a címedet, ha nincs benne,akkor nem elérhetõ