DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ismét csak HAJRÁ DIGI!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
-és ez így megy ahányszor csak restartolom a routert. 😞
Egyelõre nem idegeskedek, várok és remélem a legjobbakat.
Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.
Bõvebb információért kérjük hívd a 1272 telefonos ügyfélszolgálatunkat, ahol kollégáink a nap 24 órájában állnak a rendelkezésedre.
Telefonos menütérképünket az alábbi linken érheted el:
http://digi.hu/lakossagi/telefon/menuterkep
Üdvözlettel,
DIGI
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Akkor mindent cserélni kell?

A szomszéd házban van az irodájuk, szóval a szerver sincs túl messze. De én amúgy sem vagyok velük megelégedve!
100/50 Mbps
200/50 Mbps
lett
Sebességre ezt íra ki a netem:144,5mb/s de speedtestel csak 2-3mb/s.
Mivel ez céges net elképzelhetõ hogy le van korlátozva? 6router van összesen.
Ha le van korlátozva hogyan tudom átállítani?
Bocs ha hülyeséget kérdezek......
steam, origin: ACE_hun
Egyébként az mitõl lehet, hogy lehúzom a routerrõl a wan kábelt, rádugom ugyanarra az alaplapi hálókártyára, amin a router volt elõzõleg, létrehozok egy sima pppoe internetkapcsolatot, úgy meg mérek 25/15-öt?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ez: link még talán ki is bírná, mert a növeléstõl nem feltétlen arányosan növekszik a terhelés BIX-en, mivel rengeteg felhasználó van akinek csak azért van 20/10-es csomagja, mert nincs kisebb, de még az is sok neki. Anyámék pl. max böngésznek, egész hónapban nincs 1 Giga forgalmuk sem.
na skacok lehet izzítani a routereket
Havanna lakótelepen DIGI-sek kint reklámozzák a szolgáltatásokat
gyorsan oda is mentem érdeklõdni és egy technikus kollégával beszélgettem hogy tervez-e a DIGI a jövõben netes sebesség emelést.
a válasza azt volt hogy már csak 1hónapot kell várni (gondolom aug. 1-tõl) és jönnek hozzánk is az 1gigás csomagok. annyit árult el hogy folyamatosan cserélik mindenhol a switch-eket gigabit linkesre, a bent lévõ CAT5 kábelt már kitesztelték azt mondta 1gigabitet át tudnak rajta tolni szóval az sem akadály
illetve mondta hogy olyasmi lesz a csomagkínálat mint a román DIGI-nél csak lehet nálunk nem 100megás lesz a feltöltés.
szóval még 1hónap és elvileg kivezetik a mostani csomagokat és jönnek az új sok száz megabitesek
egyedül azt nem tudta még megmondani hogy automata emelés lesz-e vagy új csomagokat behozzák és lehet rá módosítani.
én utóbbira tippelek mert akkor kevésbé rogyik meg a hálózat a nagyobb terhelés hatására.
szóval aki FTTB+LAN és Optikai részen van az kezdheti dörzsölni a tenyerét
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Ha neked nem, akkor lehet döglõdik a DNS szerver, amit használsz.
Végy egy cmd-t (Windows gomb + R), majd add ki az nslookup store.steampowered.com parancsot.
Ha nem tudja feloldani, akkor érdemes felvenni a routeredben a Google DNS szerverét, aminek a címe 8.8.8.8
(Feltételezem, hogy windows desktopon vagy és nem közvetlenül a gépedbe van dugva a net, hanem routerbe)
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Az oldaluk szerint tegnap hajnalra (02. 22. 1:00-6:00) ütemeztek egy rendkívüli országos karbantartást, de ma már nem tegnap van 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
saját smtp-t ugy értettem, hogy azt amelyiket én akarom és nem a digi-set, elnézést ha félreérthetõ voltam.
A gmail nem saját smtp, így annak mennie kell. Én is használom és megy.
Routernek pedig semmi köze a problémához.