3567
digi
-
#3404 szerintem ja. -
#3403 A DigiNet 200 csomag korlátlan internethasználatot biztosít? -
#3402 A Telekomnál a HD csatornákon van 5.1. -
#3401 a UPC és a Telekom digitális tv adásai 5.1ben adják a filmeket... ?
vagy a diginél is így van ? -
karajjj #3400 Na azt még sem pakoltam be. Este kipróbálom én is. -
#3399 Ez jobb, mint a SamsChannelEditor. Lehet benne hide-olni csatornákat, így tudok "üres" csatornákat beállítani töltelék csatornákkal :) És még gyorsabb is a rendezés vele.
Mivel van már digi sport 3, gyorsan meg is csináltam ezzel a rendezést. Csak ajánlani tudom :) -
#3398 ChanSort Beta Ez elvileg viszi az LG-t is. Igaz h beta, de egy próbát megér. -
#3397 Valami hasonló szerkesztőt nem tudtok esetleg LG tv-hez ? :)
Szintén tematikusan szoktam csoportosítani, és távirányítóval néha beleőszülök mire végzek. :D -
#3396 Vannak "hibái", de ki gondolt arra (programozó nem), hogy üres csatornát akar berakni valaki.
Én is valahogy így rendeztem. Elöl a semleges, m1,duna ilyesmi, majd zene csatornák, azt mese a gyerekeknek, aztán sport-ok, majd a HD-k, utána az ismeretterjesztő. A többi szutykot ~30-at meg töröltem. Na meg a "légi" csatornákat. Így van ~50 csatorna. Jó kis progi. Másik tv-n nem próbáltam, egy samu van.
De azon, hogy nem jön ki hang jel se dvd-re, se külsö box-ra, vagy akár erősítőre, csak tuner felől (tehát mindíg a tuner (tv) hangját hallod akármerre kapcsolsz... ezt oltári szívást... Megkérdeztem samsung szervízes ismerőstől, és alátámasztotta, hogy igen, sajnos ennyire tréül van megoldvva. PFf.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.11.05. 18:58:21 -
#3395 Az biztos. -
karajjj #3394 Viszont még mindig jobb, mint a tv-n a távirányítóval szenvedni... -
#3393 A másik gond vele, hogy pl az én 46-os TV-m ezzel szerkesztett csatornalistája nem kompatibilis az apósom 42-es vagy az édesanyám 38-as samsung TV-jével. Mindegyiknek külön kell exportálnom, szerkesztenem és importálnom a csatornalistát. Mondjuk ez a samsung sara... -
#3392 Ezt használom már évek óta :)
Egy problémám van vele: nem lehet üres csatornahelyet megadni :(
Ugyanis azt szoktam csinálni, hogy tematikusan csoportosítom a csatornákat (magyar, sport, ismeretterjesztő, hír, mese, stb csatornák egymás után) és mindegyik téma egy dupla számmal kezdődik (33, 55, 66, stb.), hogy könnyen odaváltsak. Mivel nincs üres csatorna megadására lehetőség, a pl 66 előtti 1-2 helyet az egyéb csatornákkal kell feltöltenem... -
#3391 Ezzel szenvedtem én is eleget....
Nem jött se M4 HD, se HystoryHD, se SuperTv2HD...
Na mire megfejtettem, h miket kell hozzáadni keresési listához... kb megőszültem.
Digi csatornalista
+ találtam faja kis progit (csatornalista rendezésére), meg akkor már a tv-t is meg"hack"eltem). (hogy pendrive-ról menjen már film is.
Erre meg nem benyaltam? Mire aztán ezt is megfejtettem net-ről, fórumokról, hogy hiába kurvajó a samsung tv... kifelé hang-ot erősítőre, dvd-re, akármire, NEM ad, csak a tuner részről! Nyááá. Hiába bele pendrive, azon film... Az bizony csak a tv-n fog szólni, erősítőre nem küldi arról a jelet... Isteneem.
Jah, ez a csatornalista szerkesztő samsung-hoz: SamsChannelEditor
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.11.04. 20:39:45 -
karajjj #3390 Nekem se találta elsőre a Samsung tv, de módosítani kell a keresésnél a gyári értékeket a digi paramétereire és egyből meglett minden csatorna. -
#3389 már tárgytalan. -
#3388 használtam keresőt, viszont nem találtam nagyon rá itt a fórumban, ezért megkérdezem:
digitv-nk van egy lg okos tv társaságában.
.. és mióta kikötöttem a digi box-ot a közszolgálati adók elsőre nem is jöttek be. Nem mintha ez másképp lett volna, amikor a box-ot még használtam, ott is kínkeservesen találta meg a csatornákat a doboz vagy 4-5 nappal bekötés után.
most a digi koax közvetlenül a tv-be megy a doboz kihagyásával és az m1-m2-m4 csatornák sehol sem voltak, látta a tv milyen műsor ment az adón, kiírta, viszont adás nem volt :D fingom sincs, ezt, hogyan lehet, de mind1.
rákerestem google-ba, ezt találtam:
"A lényeg hogy nálam a Smsung tévémen úgy jött be hogy egy másik fórumon megadták a a következő adatokat. Ezt kézi hangolással elő lehet csalogatni:
121,5 MHz SR 6000 (offset 7MHz ) 256 QAM
m1 HD, m2 HD , Duna HD, Duna World HD
Így nekem bejött, próba szerencse!"
pompásan belőttem a tv-n ezeket az adatokat, meg is találta mindegyik csatornát az M4 és M4HD kivételével, ami nekem pont fontos lenne!
szóval kerestem google-ba de eddig nem találtam, meg tudja valaki mondani, hogy az m4hd digi kábelen milyen frekvencián érhető el... ? -
karajjj #3387 Ezt a szolgáltatótól kell megkérdezni. -
bfbc2 #3386 miért nem vesz inkább egy nagy hatótávolságú wi fi antennát 10-20 km-terest pl. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.secron.hu/vadasz.html
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.10.22. 21:30:23 -
kjhun #3385 Kicsit OFF:
Ismerősnél, már nem sokáig lesz mikrós net, X szolgáltató kivonul az adott helyről. Így, csak Y szolgáltató rézdrótos netjére lesz lehetősége. (ADSL) Viszont, náluk még a telefonkábel sincs a falban, ahhoz legyen net, be kell vezetni a drótot is a lakásba és feltúrni a földet sok m-en át, a földben lévő nagy kábelig. Körülbelül, mennyiért kötnék be ilyen esetben új előfizetőként a telefonvonalat nekik és net is legyen rajta? -
karajjj #3384 pl katt -
DonPedro22 #3383 Jelenleg hol van Magyarországon elérhető leggyorsabb Digi net? próbáltam rákeresni de nem találtam. -
karajjj #3382 Azt lehet megtenni, hogy lemondod 3 hónapra, utána újra bekötteted. -
Garfield #3381 Titeket is bennehagyott a régi lezárt díjcsomagban a Digi? Merthogy lezárt díjcsomagban ugyanazért a szolgáltatásért többet fizettek, mint az újak. Próbáltátok már újrakötni? -
#3380 Köszi a válaszokat, akkor Router kell mert kéne net mobilra és laptopra is. Köszi :) -
TomBond #3379 A diginél nincs modem. A routerben (vagy a gépedben) beállítod a PPPoE kapcsolatban a kapott felhaszálói nevet/jelszót és annyi. -
bfbc2 #3378 igen, vagy a kábelt bedugod a gépbe és voila.
Természeteden létre kell hozni egy szélessávu kapcspolatot a pc-n.
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.08.19. 21:26:19 -
#3377 Segitseget kérnék!
Uj albérletbe költöztem és aztmondták hogy már be van vezetve a társasházba a digi net IX. keruletben van (én eddig UPC-s voltam), meg is adták a jelszót meg a felhnevet. Na de sehol egy modem meg semmi csak a falon van egy olyan tipusu bemenet, azt olvastam, hogy ne is keressem a modemet mert központilag van az egész házban Fiber To The Building dolog. Akkor nekem elég egy routert vennem rádugni a hálozatra és kész?
Remélem érthető a dolog mert én elég béna vagyok ehhez igy jelenleg :D
ÜDv! -
#3376 Asszonynál egy dolog miatt nyert a Tré IP TV, mégpedig hogy felvevős a beltérije. Nálam meg, hogy tényleg IP, net-220V adapterrel ott jön ki a net+TV a házban ahol akarom. Amikor néztem ilyet digi nem tudott sajna. -
#3375 Mi a baj? Jóóó magyar szokáshoz híven, na meg fizetéshez/pénztárcához mérten a kapott ár/érték/minőség különbsége...
Tré-kom:
Net 20/1 Mb - 4425 Ft (ez megy is ennyivel )
IP TV 62+22 Csatorna - 4125 Ft + bekapcsoltatva a HD (ez + ~1200 körül van havonta! A képminőség meg... inkább nem mondom. A nem HD nézhetetlen, a HD meg kb 1024-es felbontású. Pedig Samsung tv-k, új kábelek, teljesen új csatik, mégis sz@r.
Telefon Hoppá csomag - 2700 Ft.
Ez így 12450 Ft.... + még 3 doboz bérlése 2*800 + 1*1100 vagy mi? mert a FŐ doboz a rééégi még vinyós, felvevős verzió!!!), ~15.000 Ft !!!
Egy hónapra az előfizetés, hűségidővel (2 éves), amit mindíg hosszabítgatsz, mert ugyebár ~tizenX éve hűséges előfizető vagyok, mert NEM volt eddig más lehetőség, mert csak a Tré-kom volt ezen a környéken. De még így se jár semmi több kedvezmény, hiába aranykártya meg mittommi.
Digi:
Net 100/50 Mb - 2160 Ft Már ez is sok nekem!!!
Digi TV 92+25HD Csatorna - 2400 Ft. A nem HD adás is tűéles!!! A HD adás meg a HD Ready TV-n is kiveri a szemed! HD Tv-n meghát...
Telefon 200-as - 160 Ft Amennyit meg beszélek havonta vonalason... ~1000Ft-al emeli meg. A többi Digi-s meg ingyen hívható.
Összesen 4720 Ft -ért HAVONTA!!!!
NA akkor melyiket is válasszam??? Főleg, hogy bekötötték arra a környékre is a Digit!!!? Hát vágom is le tré-kom madzagját, feltekerem nekik az oszlopra azt vihetik is az iptv-s netes jóól lehúzos csomagjukat oda ahova akarják!
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.07.16. 15:53:18 -
#3374 Nem ír ki a router logjába semmi hibát, hogy miért nem tud csatlakozni? Nem létező user / pass , nincs válasz a távoli szervertől, egyéb információ? -
#3373 Mert, mi a baj a Telekommal? Nem tetszik az IPTV? :) -
pinter007 #3372 Nekem is tökéletes volt eddig, jó volt minden hálózattal, viszont most ezzel a digivel küzdök. A fh.név/jelszó biztos jó mert direktbe kötve kábellel a gépet a router nélkül működik tökéletesen. Teljes resetet is csináltam már többször, és mégse tud soha csatlakozni. Nemtudom mi lehet :S -
#3371 PPPoE/Russia PPPoE - név/pass kombó - Secondary Connection: Disabled - Connect Automatically --> nekem egyből ment hibátlanul, csak míg a pass nem volt jó, írogatott hibákat.
XVIII. -ba múlthéten dobtak be (mi utcánkba) szórólapot, hogy bekötötték az utcába a DIGI-t, s lehet előfizetni!!!!
Hurrááá!!! Nyaralás után mondom is le Tré-kom-ot azonnal, amint visszejöttem. Mert NEM mind1, hogy most fizet muter 14k -et! ~ 60 csatornáért, 20Mb-s net-ért. A DIGI-nél meg ~5k-et, 96+24HD? vagy hány csatornáért, meg 100-as net-ért! -
karajjj #3370 ugyanilyenem van, csak nekem már openwrt van rajta, de gyárival is tökéletes volt, esetleg reset gombot próbáltad már? hátha észhez térne tőle -
pinter007 #3369 Egyfajta van, PPOE/russia ppoe vagy ilyesmi. Néztem nincs hozzá újabb firmware. -
karajjj #3368 Asszem többfajta PPPoe mód van rajta és valamelyiknek jónak kell lennie. Esetleg routeren firmware frissítés? -
pinter007 #3367 Sziasztok! Egy érdekes problémám lenne remélem valaki tud segíteni. Most költözünk albérletbe (Debrecen) és Diginet 100 csomag van. Tökéletesen működik is ha simán a kábel van bedugva a gépbe. Viszont én több eszközön szeretném használni így be akartam üzemelni a routerem (TP-Link WR 841 ND). 5 óra hosszán át küzdöttem vele de sehogy nem sikerül rávennem hogy csatlakozzon az internetre. A router biztos jó, eddig is ezt használtam, meg sok helyen is helyt állt már. Internet van gyönyörűen ha direktbe bekötöm a gépbe. Próbáltam a mac cím klónozásával is. Sehogy nem akar felcsatlakozni az internetre a router. PPPoe csatlakozással név jelszó kombó nem jó, csak próbál csatlakozni és semmi. Próbáltam böngészőből meg a szoftverével is, de az utolsó lépésnél mikor csatlakozna sikertelen azt irja. Kezdek tanácstalan lenni..... :S Valakinek van valami ötlete, esetleg találkozott már ilyennel? -
TuskoMobile #3366 Mondjuk ezt nem tudtam így azért vannak negatívumai de nem túl nagyok ha az árakat összevetem és sebességet még így is a legjobb net ár marad loál
Igen én csak internetet használok más nincs benne nem érint persze.
tv satöbbi ha belevesszük már lehet drágább
XVIII.kerben sokat fejlődtek mert anno akartam de nem volt akkor még nálunk se
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.07. 11:58:01 -
TuskoMobile #3365 Én nagyon lájkolom xD 100mbit ennyi elég
óccón jó