DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez van és innen (amior vettem még 1,5 ezerrel olcsóbb volt) Olcsó kategóriában nagyon jók a Tp-linkek sokan ajánlják õket és nekem sem kelett csalódni. Digihez beállítani 15 másodperc se volt.
F
steam, origin: ACE_hun
Képzeld megnéztem a dobozát (úgy kaptam, csak dogoz+router+táp), sok értelmes dolog nem volt rajta. Miért hülyeség? Ha ez megteszi, akkor egy másik router is megteheti ugyan ezt.. Honlapjukon .sincs sokkal több. Router topicba is írták ezt a típust, (nem nekem, én néztem meg a tulajdonságait..) jó is lenne, de nem tudom, hogy bírná-e.
Valószínûleg 1 ember akinek pont nem DIGI-je van, Õ válaszolt.
Az enyém is támogatja, mégis baxaxik..
Szóval miért hülyeség amit kérdeztem? Meg tudod indokolni?
Honda - The Power of Dreams
Ha vennéd a fáradtságot olvasgatni vagy ezt vagy azt a topikot akkor kaptál volna már rá választ. Ráadásul sok Digis jár a router topikba. Amúgy is hülyeség amit kérdezel. Megnéznéd a router leírását (amit biztos, hogy nem tettél meg) akkor nem kérdeznéd:
http://www.ipon.hu/webshop/product/d_link_di_524/15272
leírás 5 bekezdése: "A WAN port támogatja a PPPoE-t "
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nesze HSZ
Megint nesze..
Nem tudom miért kell egybõl elküldeni, mikor azért van köze a topichoz...
Routeres topicba nem tudhatják, csak ha DIGI netje van...<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Routert kéne vennem, mert a mostanim nem bírja. Kinek milyen routere van?
Írnátok 1-2 típust ami bírná ill. ami nektek van, az bírja értelemszerûen. 30/20 as van nekem.
Mostani routeremnél ha torrentezek, netezek, online rádió, és MSN akkor szakad a torrent, MSN kidobál stb. Ha csak torrent és net akkoris. Torrentezek 3-4 file töltök vissza, akkor is szakad. Szóval így nem "bírja"
NETGEAR ez van nekem.
A Digi FTTB (Fiber To The Building) rendszert épít ami azt jelenti, hogy az épületekig (panelház) csak max néhány optikai szálat húz be onnan és egy szétosztón keresztül köti rá az ügyfeleket cat5-ös kábelen keresztül.
Értelemszerûen az FTTH rendszer jóval költségesebb.
http://en.wikipedia.org/wiki/FTTH
Nem beszélve arról, hogy nem mindegy mit lehet kapni a helyi számtech boltokban...
Ha olyan 8-10ezret szánsz rá, akkor nagyon nem lehet mellé nyúlni.
A Linksys, D-link, SMC mind jó...
Nálam minden téren jobb a digi 😊 játékok alatt fele a ping, a chello gyakran elment szakadozott a nagyszerû szürke modemrõl nem is beszélve ami állandó újraindítást igényelt mert nagy forgalom esetén teljesen belassult (elõtte amíg motorolla modemeket használtak nem volt ilyen gond de ezekkel a noname vackokkal csak a szívás volt és többször lett is cserélve) a p2p korlátozás vagy ha havi limitrõl és a feltöltési sebességrõl nem is beszélve. A harmad ár pedig már magában megéri nekem <#worship>#worship> Fizetett hirdetésünket olvasták <#idiota>#idiota> na jó nem de tényleg elégedett vagyok. Egyetlen negatívum hogy 2 hónapig tartott mire szerzõdés után hajlandóak voltak kimászni és bekötni és közben nem tudtak válaszolni sem.
F
2.: Én routert használok, ezidáig nem vettem észre szakadást.
1. Egy gépre akarom rákötni a netre, ekkor ugye nem kell semmi ruter fogom bedugom a digi által a lakásomba behozott kábelt és bedugom a hálókártyámba és csuma?
2. Olvasgattam a fórumot, és látom, hogy néha meg meg szakad a net egyeseknél! Milyen gyakoriak ezek a szakadások, meddig tartanak? Ez fontos, mert én sokat MMO-zok és hát nem nagyon szeretném ha game közbe megszakadna nekem a net. 3 éve van upc-m és az soha az életben nem szakadt még meg amikor én használtam, de a diginek nagyon korrektek az árai ezért akarok váltani.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Igen, routereknél n-st szoktak emlegetni, hogy csak az tudja az 50Mbit-es sávszélességet átvinni.
Egy D-link vezetékes routerrel szeretném elosztani a netet. Itt elég lesz a routerben beállítani a felhasználót és a jelszót? És ebben az esetben nem kell mindig bejelentkeznem? Elég egy 50Mbit-es nethez egy 10/100-as sima vezetékes router?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ma bekötötték! speedtest.net oldal szerint 50mbit le a Pesti gerincrõl, viszont a 25 upload nincs meg csak 19 de gondolom ez ingadozik!
Nos viszont adódott egy probléma!!!
Adott az én gépem és egy laptop. A két gépet TP-LINK 54mbips-es routerrel osztottuk meg vezetékes formában. Miután a bácsi bekötötte a DIGIT megpróbáltam csatlakozni a netre. Persze nem ment. Túrkáltam a Router konfigjába és kiderült hogy a DHCP-t disabled-re kell tenni. Így szépen megy. A probléma az hogy a laptopon nincs net. Egyik pillanatról a másikra leállt a net és keresni kezdte az IP címet. Nem kapott majd sárga 3szögben lévõ felkiálltó jellel közölte hogy a hálózat nem elérhetõ vagy korlátozott. Nem értem. Mindennel próbálkoztam és nálam jó a net, a laptopon nem jó! Tanács, ötlet, tipp?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A ház nem éppen nullszaldós a sok közös kts nem fizetõ miatt. Soron kívüli közgyûlés -> terembérlet -> kiadás. Felesleges.
on
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk