DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
digi 1000-es netem van weben mérve 650-750 mbit/s a letöltési sebességem, de torrentezni max 15mbyte/s tudok.(Nyilván olyan torrentel próbáltam ahol rengeteg seeder van) Szűrik vagy valakinek van valami ötlete ? (routert kizártam mert ha közvetlenül kapcsolódok a géphez akkor is ennyi a speed)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Angliában élek, itt alapból ad a szolgáltató egy dobozt, ami modem, router és wifi egyben, csak összedugod és van net.
Otthon Anyukámnak kellene már csomagot váltani, de nem tudja egyedül lerendezni... eleve rábeszélték, hogy ne váltson, de így annyit fizet, mintha 4x gyorsabb netért fizetne. :-S Azt is mondták, nem jár router... ha jól értette.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
holecsko: bár még csak az ígérgetési fázisba tartok, de szerelő szerint az alap sok csatorna megy kártya nélkül is, csak az hbo és egyéb csomagokhoz kell kártya
"Nulla tenaci invia est via"
Nemsokára dobbantani szeretnék a UPC-től és pár kérdésem lenne.
Ismerősöm szerint nem kell semmilyen CI kártya olvasó sem HD box ahhoz hogy digitálisan nézhessem majd a HD csatornákat csak egyszerűen bedugom hátul a koax kábelt és be kapcsolom a tv-t és már van is adás.
Ez most igaz?
Mert én a Digi oldalán ezt találtam
Digi oldal és ha jól veszem ki itt a régi Tv-hez HD Box kell újabb digitális Tv-hez meg CI modul.
Vagy is ugyan olyan lesz mint a UPC ami most van egy box a régi LCD Tv-hez meg egy CI modul az új led Tv-hez.
Kérlek benneteket javítsatok ki ha valamit rosszul tudok én vagy ismerősöm.
Előre is köszönöm válaszotokat.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
vagy a diginél is így van ?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mivel van már digi sport 3, gyorsan meg is csináltam ezzel a rendezést. Csak ajánlani tudom 😊
Szintén tematikusan szoktam csoportosítani, és távirányítóval néha beleőszülök mire végzek. 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Én is valahogy így rendeztem. Elöl a semleges, m1,duna ilyesmi, majd zene csatornák, azt mese a gyerekeknek, aztán sport-ok, majd a HD-k, utána az ismeretterjesztő. A többi szutykot ~30-at meg töröltem. Na meg a "légi" csatornákat. Így van ~50 csatorna. Jó kis progi. Másik tv-n nem próbáltam, egy samu van.
De azon, hogy nem jön ki hang jel se dvd-re, se külsö box-ra, vagy akár erősítőre, csak tuner felől <#wilting>#wilting> <#confused>#confused> (tehát mindíg a tuner (tv) hangját hallod akármerre kapcsolsz... ezt oltári szívást... Megkérdeztem samsung szervízes ismerőstől, és alátámasztotta, hogy igen, sajnos ennyire tréül van megoldvva. PFf.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.11.05. 18:58:21
Egy problémám van vele: nem lehet üres csatornahelyet megadni 😞
Ugyanis azt szoktam csinálni, hogy tematikusan csoportosítom a csatornákat (magyar, sport, ismeretterjesztő, hír, mese, stb csatornák egymás után) és mindegyik téma egy dupla számmal kezdődik (33, 55, 66, stb.), hogy könnyen odaváltsak. Mivel nincs üres csatorna megadására lehetőség, a pl 66 előtti 1-2 helyet az egyéb csatornákkal kell feltöltenem...
Nem jött se M4 HD, se HystoryHD, se SuperTv2HD...
Na mire megfejtettem, h miket kell hozzáadni keresési listához... kb megőszültem.
Digi csatornalista
+ találtam faja kis progit (csatornalista rendezésére), meg akkor már a tv-t is meg"hack"eltem). <#hehe>#hehe> (hogy pendrive-ról menjen már film is.
Erre meg nem benyaltam? Mire aztán ezt is megfejtettem net-ről, fórumokról, hogy hiába kurvajó a samsung tv... kifelé hang-ot erősítőre, dvd-re, akármire, NEM ad, csak a tuner részről! <#falbav>#falbav> <#fejvakaras>#fejvakaras> <#wilting>#wilting> Nyááá. Hiába bele pendrive, azon film... Az bizony csak a tv-n fog szólni, erősítőre nem küldi arról a jelet... Isteneem.
Jah, ez a csatornalista szerkesztő samsung-hoz: SamsChannelEditor
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.11.04. 20:39:45
digitv-nk van egy lg okos tv társaságában.
.. és mióta kikötöttem a digi box-ot a közszolgálati adók elsőre nem is jöttek be. Nem mintha ez másképp lett volna, amikor a box-ot még használtam, ott is kínkeservesen találta meg a csatornákat a doboz vagy 4-5 nappal bekötés után.
most a digi koax közvetlenül a tv-be megy a doboz kihagyásával és az m1-m2-m4 csatornák sehol sem voltak, látta a tv milyen műsor ment az adón, kiírta, viszont adás nem volt 😄 fingom sincs, ezt, hogyan lehet, de mind1.
rákerestem google-ba, ezt találtam:
"A lényeg hogy nálam a Smsung tévémen úgy jött be hogy egy másik fórumon megadták a a következő adatokat. Ezt kézi hangolással elő lehet csalogatni:
121,5 MHz SR 6000 (offset 7MHz ) 256 QAM
m1 HD, m2 HD , Duna HD, Duna World HD
Így nekem bejött, próba szerencse!"
pompásan belőttem a tv-n ezeket az adatokat, meg is találta mindegyik csatornát az M4 és M4HD kivételével, ami nekem pont fontos lenne!
szóval kerestem google-ba de eddig nem találtam, meg tudja valaki mondani, hogy az m4hd digi kábelen milyen frekvencián érhető el... ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.10.22. 21:30:23
Ismerősnél, már nem sokáig lesz mikrós net, X szolgáltató kivonul az adott helyről. Így, csak Y szolgáltató rézdrótos netjére lesz lehetősége. (ADSL) Viszont, náluk még a telefonkábel sincs a falban, ahhoz legyen net, be kell vezetni a drótot is a lakásba és feltúrni a földet sok m-en át, a földben lévő nagy kábelig. Körülbelül, mennyiért kötnék be ilyen esetben új előfizetőként a telefonvonalat nekik és net is legyen rajta?
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Természeteden létre kell hozni egy szélessávu kapcspolatot a pc-n.
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2015.08.19. 21:26:19
Uj albérletbe költöztem és aztmondták hogy már be van vezetve a társasházba a digi net IX. keruletben van (én eddig UPC-s voltam), meg is adták a jelszót meg a felhnevet. Na de sehol egy modem meg semmi csak a falon van egy olyan tipusu bemenet, azt olvastam, hogy ne is keressem a modemet mert központilag van az egész házban Fiber To The Building dolog. Akkor nekem elég egy routert vennem rádugni a hálozatra és kész?
Remélem érthető a dolog mert én elég béna vagyok ehhez igy jelenleg 😄
ÜDv!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Tré-kom:
Net 20/1 Mb - 4425 Ft (ez megy is ennyivel <#hehe>#hehe>)
IP TV 62+22 Csatorna - 4125 Ft + bekapcsoltatva a HD (ez + ~1200 körül van havonta! A képminőség meg... inkább nem mondom. A nem HD nézhetetlen, a HD meg kb 1024-es felbontású. Pedig Samsung tv-k, új kábelek, teljesen új csatik, mégis sz@r.
Telefon Hoppá csomag - 2700 Ft.
Ez így 12450 Ft.... + még 3 doboz bérlése 2*800 + 1*1100 vagy mi? mert a FŐ doboz a rééégi még vinyós, felvevős verzió!!!), ~15.000 Ft !!!
Egy hónapra az előfizetés, hűségidővel (2 éves), amit mindíg hosszabítgatsz, mert ugyebár ~tizenX éve hűséges előfizető vagyok, mert NEM volt eddig más lehetőség, mert csak a Tré-kom volt ezen a környéken. De még így se jár semmi több kedvezmény, hiába aranykártya meg mittommi.
Digi:
Net 100/50 Mb - 2160 Ft <#wow1>#wow1> Már ez is sok nekem!!!
Digi TV 92+25HD Csatorna - 2400 Ft. A nem HD adás is tűéles!!! A HD adás meg a HD Ready TV-n is kiveri a szemed! HD Tv-n meghát... <#szeret>#szeret>
Telefon 200-as - 160 Ft Amennyit meg beszélek havonta vonalason... ~1000Ft-al emeli meg. A többi Digi-s meg ingyen hívható.
Összesen 4720 Ft -ért HAVONTA!!!!
NA akkor melyiket is válasszam??? Főleg, hogy bekötötték arra a környékre is a Digit!!!? Hát vágom is le tré-kom madzagját, feltekerem nekik az oszlopra azt vihetik is az iptv-s netes jóól lehúzos csomagjukat oda ahova akarják! <#eljen>#eljen> <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.07.16. 15:53:18
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
XVIII. -ba múlthéten dobtak be (mi utcánkba) szórólapot, hogy bekötötték az utcába a DIGI-t, s lehet előfizetni!!!!
Hurrááá!!! Nyaralás után mondom is le Tré-kom-ot azonnal, amint visszejöttem. Mert NEM mind1, hogy most fizet muter 14k -et! ~ 60 csatornáért, 20Mb-s net-ért. A DIGI-nél meg ~5k-et, 96+24HD? vagy hány csatornáért, meg 100-as net-ért! <#eljen>#eljen>
Igen én csak internetet használok más nincs benne nem érint persze.
tv satöbbi ha belevesszük már lehet drágább
XVIII.kerben sokat fejlődtek mert anno akartam de nem volt akkor még nálunk se
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.07. 11:58:01
óccón jó