3567
digi
-
LegendTommy #1763 kábelen, wifin még kevesebb, bár gondolom azért mert nem n-es
-
"igazából csak azért nem értem mert nálam a di-524-es nek is tudnia kéne a 30/20-at, de mégse ezért vagyok már óvatos"
kábelen vagy wifi-n ?
naugye... -
LegendTommy #1761 akkor nem értem minek a 300m wlan ha a wan-on csak 100-at tud
igazából csak azért nem értem mert nálam a di-524-es nek is tudnia kéne a 30/20-at, de mégse ezért vagyok már óvatos
s te mit tanácsolsz, milyen routeret vegyek ami tuti hozza a kívánt sebit?
Dj faustus által javasolt routerek nagyon drágák, van olcsóbb alternatíva?
thx -
Jól írták. TL-WR841N
Ránézésre nem rossz. De a TP-linket nem nagyon ismerem, így kissé fenntartással kezelem. De tudásban jónak tűnik. -
LegendTommy #1759 ezt irják
Portok: 4x 10/100 LAN, 1x 300Mbps WLAN
szerintem a wlan helyett wan akartak, de lehet tévedek -
LegendTommy #1758 kisebb pénztárcával bíróaknak tudnál válaszolni a 1754-es kérdésemre?
mint topic házigazda adnék a véleményedre
thx -
LegendTommy: Minek a max. 300 Mbps-os Wi-Fi, ha az Ethernet port csak max. 100 Mbps-os? ;)
Omega888: Ahogy látom a D-Link drágább, a tesztek meg hasonlóakat mondanak... Szóval nemtom', de biztos jó munkásember mind a kettő. -
Talán az ASUS jobb. 3 belső antennája van. De egyébként ahogy nézem ugyanazokat tudja a kettő. Márka szempontjából is az Asus-t választanám. De a D-Link sem lenne rossz választás.
Egyébként történelmi fordulóponthoz érkezett a topik. Ennyi post egy nap alatt még soha nem érkezett. :)) -
Akkor ezen felbuzdulva szerintetek melyik?
D-link DIR 825 vagy Asus RT-N15
Úgy kb ezekre jutottam mint eshetőség. :) -
LegendTommy #1754 Hali,
mivel sajnos nem bírja a 30/20-at a di-524-em,
mit szóltok ehhez, elég jó az ára
tp-link wr-841n -
Ja értem :P ha bekötteted a netet is, a 80-ast kapod természetesen, minden topnetesnek emelkedik. Az érdekes az, hogy 2-3 héttel ezelőtt amikor írtam nekik, hogy lesz-e sávszélemelés, azt mondták nem tudnak róla, most meg már lesz, mostmár tudni fognak róla :D
Mellesleg ezt is ki lehet használni majd, csak okosan kell csinálni :) -
jó azt hittem vmi online csatorna :D még nincs digim -
Milyen linket? Be kell kapcsolni a tv-t (márha digid van) és akkor láthatod :D -
Nem tudok adni linket, mert a csatornájukon megy, egyszer csak nézem mutatja a táblázatokat, nemtom miért, valamiért végignéztem, kiírta a stradat stb stb aztán uccsó előttinek a base netet, végén a topnetet, nézem azt is, írja róla az infokat az árat, majd az ár fölött elkezdett villogni pirossal, hogy októbertől 80/25Mbit/sec.. ha letudnám lefotóznám, de fényes a tv így nem lehet képet csinálni.. Majd meglátja az, aki nem hiszi el ;) -
Ebben semmi kamu sincs. Igen ezen én is csodálkozom, hogy miért nincs kiírva, de a digi SAJÁT info csatárnája, tán nem hazudik! :D A többit nincs értelme emelni MÉG.. -
Ha a Digi Lan csomagját választod, és vezeték nélkül is ki akarod használni az elérhető adatátviteli sebességet, szerintem válts.
Pár javaslat - a teljesség igénye nélkül:
* D-Link DIR-655
* D-Link DIR-825
* D-Link DIR-855
* D-Link DGL-4500
* Linksys WRT310N
* Linksys WRT320N
* Linksys WRT610N -
Apocalipto #1747 Egyébként ha változna, az ki lenne rakva a digi internet oldalára ÁSZF változásként ugye, mert olyankor azt is kell módosítani. Ha a napokban kikerül, akkor emelik, ami nem valószínű, mert már kiraktak egy módosítást, ami szeptember 29-től érvényes, és abban nincsen szó sebesség emelésről. -
Apocalipto #1746 Többit meg nem emelik? Kamu. -
linkt -
Szerintetek mire megyek egy d-link 524-essel ha egy ilyen netet bekötettek?
Tehát inkább csere? -
nofene... én holnap megyek intézni a beköttetést és topnetet akarok, szal elsejétől nekem is 80/25 lesz? -
Digi TV topik -
emelhetnék a base-t is mondjuk 50/20-ra :) -
Október 1-től, a Topnet felhasználók 50/25Mbit/sec-os nete, emelésre kerül, az emelt sebesség: 80/25Mbit/sec!
(A feltöltést is emelhették volna, de így is brutal) :D
Forrás: Digi csatorna. -
és mit fogsz tőlük kérdezni ? -
és amit befogott 9 digit csatornát persze teljesen fekete volt :D
holnap felhívom ezt a digit vmit csináljanak -
svéd nincs na minek írtam bele.. -
ott a svéd, mi a gond? :) -
ausztria, cseh, franciaország,német,magyar, ír,olasz, svéd, holland, szlovák, spanyol, svájc, egyesült királyság, egyéb
ezek vannak :\ -
beállítottam az országot írországra, és talált 9 digitális csatornát :D áá sose lesz meg az összes -
Grifidos #1733 Svédnek lennie kellene mert ott is forgalmazzák ezt a tv-t.
Tommygear!
Vigyoroghatsz nyugodtan, de én legalább:
1. elolvasom a digi ÁSZF-jét mert abban benne van városokra bontva a csatorna kiosztás freki listája.
2. Olyanhoz nem szólok hozzá amihez sík hülye vagyok. -
-
hát egyik ország sincs, ugyhogy megprobálom most az "egyéb"-et ,
köszi szépen
egyébként én is nézem neten a leírást és Digital Tuner Type DVB-T HDTV/DVB-C HDTV -
Stílusából ítélve valószínűleg nem. -
jó tévedtem, te nemszoktál biztos -
Grifidos #1728 Ez is hülyeség.
Itt a lefedettség -
Nem feltétlenül. Csak Budapest környékén van DVB-T műsorszórás ha jól tudom. -
Grifidos #1726 A boltok leírásai úgy szarok ahogy vannak.
A leírása szerint úgy látom van benne DVB-C tuner, állítsd át az országot Finnre vagy Svédre és úgy indítsd el a teljes keresést. Cable mód, digitális és analóg keresés.
Tommygear!
Nem kellene itt a hülyeséget és a hamis infókat terjeszteni! -
jaja, az ő tv-jében meg nincs dvb-c, csak dvb-t.
szobaantennával pár adónak be kéne így is jönnie -
A DVB T a földfelszíni digitális adást jelenti. Kábelen DVB C van.