DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
legalábbis az ügynök az mondta, olyan mint az adsl vagy fel vagy le az egyik a másik rovására megy
Amikor lekapcsoltam az ilyen torrentet, egybõl minden jó lett.
Tegnap óta beléptem én is a digisek táborába és természetesen nem ment problémamentesen.
Ha elindítom a torrent alkalmazást akkor a böngészés lehetetlenné válik! (akármilyen alacsony is a feltöltési sebesség) A windows tûzfalon engedélyezve van a torrent portszám és a utorrent alkalmazás is!
Van valakinek tippje, hogy mit kéne csinálnom?
Elõre is köszi.
Elég brutálisnak tûnik ez 20/10Mbit 2500ért. 1,7 Mbites netemért fizettem majdnem 5ezret. Igazából azt szeretném megkérdezni tõletek, hogy Fix-e az IP, mennyire megbízható a kapcsolat, arra gondolok hogy van-e bontás meg nem csökken e le nagyon a sebessége, milyen a technikai háttér(modem ,kábel, stb.) és uTorrentben hogy kell beállítani a titkosítást? Bocs hogy így kérdezõsködök tõletek, igazából nem vagyok annyira otthon a témában. Néha töltögetnék torrentrõl, dc-rõl. inkább böngészésre használnám...
Üdv Zoli
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Windows 7 alatt hogyan kell beállítani a digi-t?
Bármit is csinálok, az elsõ beállításig megy a net, a következõ restart után nem megy: újra be kell állítani mindent. Az XP eddig minden újratelepítésnél beállította magának, de a W7 nem.
Valaki írja le részletesen egy laikusnak pls.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Arra emlékszem, hogy amikor megszakadt a net és akkor sokat vártam, hogy újra tudjak netezni, erre kihúztam a modemet és újra vissza akkor már megint ment a net. Nem szokott megszakadni régen.
A héten kötötték be a 4/1M-s kábelnetet és az a gondom akadt, hogy elég gyakran szétkapcsolt. Egy router mögül netezek, olvastam olyat is,hogy engedélyezni kell a tûzfalán a wan felõli pinget. Hát nekem ez sem oldotta meg a gondot. 1-4 órás idõintervallumban történik ez meg és kikell húznom a modemet meg vissza, hogy újra menjen. Miért nem kapcsolódik vissza magától?
jelenleg ugyanis az felejthetõ.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a diginél nincs ilyen, ha újra csatlakozol új ip-t kapsz
itt az sg-n meg biztonsági okokból van ip csere esetén relogin (vagy nem lehetne a topikfejlécekbe bármit pakolni)
shit happens
Ez oldaltól függ. Pl. a Prohardveren is be lehet állítani, hogy figyelje vagy figyelmen kívül hagyja az IP-t.
steam, origin: ACE_hun
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Na milyen? 😄😄😄
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
és ez a kettõ 2 külön kábelen jön ugye, szóval... akkor bocsi.

azt az utp-t dugd be a laptopba, ami a digi közvetlen kábele, tehát ami az ajtótók felõl jön.
utána szélessávú kapcsolat létrehozása vezérlõpult/hálózati kapcsolatoknál, felhasználóneves jelszavas kapcsolat, beirod a 2 adatot amit kaptál a digitõl és kész.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.