3567
digi
-
Grifidos #1963 Ja főleg hogy a digi nem kódolja a digitális adásokat, csak a 4 fizetőset... -
No nekem mára visszajött. Remélem több ilyen poén nem lesz, főleg hétvégén amikor meccsek lesznek.. -
jó neked, hogy csak ott.
nekem az összes digitális csatornám eltűnt, csak az analógok jönnek be. keresésre meg semmit nem talál, mintha levágták volna a digitális csatornákat :C -
sajnos gyakorlatban nem tudom az hogy működik de mivel feltörték a digi kódolását van akik mindennap átkdólgatják a csatornákat aztán ingyen nézik... -
És azt hogyan? :S -
miskolcon megvan -
biztos át kell kódolni -
Sziasztok!
Pécsre tegnap köttettük be a digi kábelt, hogy legyen DigiSportunk. Amikor rákerestünk minden rendben is volt, 1 napig ment is a DigiSport, ám ma reggel nagy feketeség van a 19-es csatorna helyén. :S Mi lehet ilyenkor? Legnagyobb csomaggal rendeltük pedig, mondjuk ehhez szerintem semmi köze.
-
A továbbiakban minden routerrel kapcsolatos hozzászólás törlésre kerül! A bannerban ott van a routeres topik címe! -
ACE #1954 Nekem a 30 is elég lesz :D Soha nem lesz 150 Mbit-es netem, nem is kell :D -
Csokis #1953 "Csak" 145Mbit-et présel ki magából, azért annyira nem olyan jó. 22eHUF-ot viszont megér! -
ACE #1952 Ja énis ezt néztem, jókis router -
22 bocs -
ACE #1950 Melyik az a Gigabit-es Linksys ami 18-20? -
na ja, eddig 8k-t fizettem a 8 mbitért, hozzáteszem hogy feltöltésem alig volt..
de ha már lúd :) -
Csokis #1948 Én egy D-Link DIR-655 típusú gigabites router-t fogok venni! Teszten nagyon jól teljesített, KATT! 257Mbit-et préselt ki magából.
Nagyfokú igénybevételtől + nagyon sok szálú Torrent-től se fossa össze magát, teszi szépen a dolgát. Ára picit húzósabb (30eHUF körül), de megéri egy jobb router-be befektetni szvsz.
-
Én is ilyen routert tervezek majd venni, ha szükségem lesz routerre... -
annyi pénzért még ez is kurva jó :D -
kiváló márka :D
Linksys is van már 18-20 körül ami gigabites csak keret nincs most per pillanat -
Tessék: Gigabites router elérhető áron!
:) -
junior1972 #1943 Nekem is ilyen problémám volt.
Vettem egy Linksys VRT160N-t azóta hasít a net. -
gigabites routert érdemes már ehhez csak venni, az meg még elég drága... én várok max egy fél évet még és megnézem hogy alakulnak az árak és akkor veszek egy gigabiteset, hiába veszek egy jófajta 10/100ast úgyse fogja nekem adni a 80mb-et -
router topic pls. -
hoppá és tényleg..
router kikötése után:
ezek szerint nem uszom meg az új router beszerzését... valami megbízhatót (ár/érték alapján) tudtok ajánlani? nem vagyok otthon a témában.
#1938: az asztali gép közvetlen is csatlakozhatna a wifi csak a laptop miatt kell
-
Laceee #1939 Lehet nem birja a routered a sávszélt, próbáld a kábelt direkt a gépbe dugni, ha akkor sem éri el a max sebességet akkor kezdj aggódni, akik bekötik a netet azoknak nem kötelességük a routered beüzemelniük, embere válogatja, nekem nem üzemelték be, de van akinek beüzemelték. -
Wifin csatlakozol a routerhez? -
Apocalipto #1937 Nekem jön a 80 Mbit.. -
no, T-szart nekem is sikerült végre a mai nappal leváltanom
elvileg:
50/25
gyakorlatilag:
viszont azon majdnem besirtam amikor a "szakember" nem merte bekötni a routerembe a kábelt mondván ő ehhez nem ért... gondolom a gyorstalpalón ezt nem vették át -
szemi1127 #1935 Sziasztok!
Engem igazából 1 dolog idegesít és ez minden szolgáltatóra vonatkozik. Mindíg mindenki azt mondja, hogy Budapesten milyen rohadt jó mert ott rengeteg szolgáltató van és lehet választani. Ez egy rohadt nagy tévedés én spec. a 12.ker-ben lakom és ott T-HOME-on kívül igazából Invitel meg ilyenek vannak amik még a T-HOME -nál is rosszabb netet adnak. Hivatalosan a UPC Fiber Power is elérhető a 12.ker-ben. De hoppá mégse legalábbis csak vagy 10 utcában,úton. Igazából azt nem értem hogy ha már digi itt nem is lesz, de hogy ha már mindíg arra büszkék a szolgáltatók, hogy budapesten milyen jó a lefedettségük akkor nem hiszem el hogy a UPC-nek vagy ilyesmi olyan strapás lenne 3 utcával feljebb hozni a netet. -
persze.
tárt karokkal kell várni és talán lesz. -
cmsworld #1933 Ez kisebb városokban is lesz majd? -
wifi dolgot nemtudom hogy menne, eddig csakk adsl netem van/volt
router se olyan hogy wifin szét tudjam osztani, de majd érdeklődök a héten MR.Digi-nél :D tv is köll :) -
Laceee #1931 Annyi kábel simán belefér
, vagy WiFi is elbírja.
-
ez a lan internet csak panelházakban van?
családi házba kellene nekem, de innen egy 50méterre van panelsor... -
-
link. -
google #1927 Routeres topik merre van? tudná valaki linkelni?
Köszi.
Én is ezt a WRT160N at néztem ki, a szintén DI-524 helyett. De ha ilyen instabil akkor nem veszek.
Majd írj, hogy mit sikerült alkotni. -
Jó lesz, de szinkronban egyszerre a kettő nem fog menni, ahhoz gigabites kell. :) -
Légyszíves a routeres kérdéseket a router topikba. Most már bele fogom tenni a bannerba is. -
sziasztok
szeretnék venni a 80/25ös digi mellé egy ilyen routert mert az smc nem bírja
ilyet
mi a véleményetek, esetleg van ilyen valakinek? kommentekben az írják egész jó