DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
nem ?
rendszeres átutalási megbízásnál van ebbõl gond, amit írtál.
szerintem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én 2 hónapja aláírtam beleszarok alapon, de azóta is 6400 a csekk, csak 1 év hûségem is van mellette (azaz 10 hónap). mondjuk váltani nem akarok (nincs is nagyon mire), csak kicsit átbaszva érzem magam. ennyi pénzért persze így is ajándék.
a csoportos beszedésivel az a gond, hogy ha használod a telefont is nem tudod mennyi lesz a hóvégi számlád, nem tudsz mit beállítani.
shit happens
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
vagy majd valaki jelentkezik itt, ha tud.
- letöltés: 50 mbit (amit azért nagy általánosságban hoz is)
- feltöltés: 20 mbit (amit azért nagy általánosságban hoz is)
- ténylegesen korlátlan forgalom
- havi elõfizetés: 4500 Ft
Mutass még egy szolgáltatót, ami minden paraméterében hozza ezt vagy még ennél is kedvezõbb, azaz a Digi versenytársa lehetne netszolgáltatásban, rákényszerítve õt bármilyen emelésre.
Teljesen jó a Digi, így ahogy van, francnak kell a hálózatfejlesztések miatti instabilitás; akinek meg nem elég az 50/20, az már elnézést, de nézzen kicsit magába.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Amúgy szerintem se kell számháborúzni, UPC elmehet a 120-as netjével, mikor biztos ott is priorizálás lesz, csak azt ugye nem reklámozzák...
Így is üt mindenkit a valóban korlátlan netjével és azzal hogy nincs korlátozva a feltöltés.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
steam, origin: ACE_hun
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ja, a net hasít, ha valakit érdekel, de speed meteres képet nem teszek be 😊
Lerohadt a készletük, úcssó infom szerint csak akkor adnak ha megrendeled az HBO csomagot. 2K HBO, HBO2, HBO comedy.
Érdemes olyan tv-t venni amiben van a DVB-T/földfelszini és DVB-C/kábeles tuner a digitális adáshoz.
Szóval Digi TV is ugyan úgy digitális, mint a upc-nél? Adnak set top boxot? Vagy csak akkor, ha hbo-t is elõfizetek?
rofl
cfosspeed-et nem használok (nem látom értelmét a használatának) régebben egyszer ADSL-el kipróbáltam akkor sem láttam az elõnyét, úgyhogy azóta hanyagolom, routerem nincsen.
Amióta van digim: volt xpsp2, sp3, vista x86, vista x64 sp1, sp2, win7 rc, rtm --> eddig egyiknél sem volt gondom.
"milyen hálózati tulajdonságokkal"--> semmi az ég világon nincsen babrálva, csak simán létrehozva a "szélessávú" kapcsolat és kész.
Nálam pl, ha fullon töltök le/fel akkor is vidáman böngészhetek, sõt netes játékkal is játszottam már max. letöltési sebesség kihasználtsága mellett.
De ha neked nem megy akkor tedd a feltöltést automatikusra µtorrentben és meg van oldva.
Átmeneti túlterheltség miatt blabla szöveg megy a számukon...
UPC netet meg már lemondtam.
gyors. ha sokan vannak a házban akkor lassabb lesz valamennyivel
néha pár percre leállhat, amúgy megbízható
shit happens
Kis segítségre lenne szükségem.
T-mobilos netem van már nagyon rág óta. Havi 9500-öt füzetek 8 mbit/s-ra de eddig soha nem érte el azt, a 2-õt is alig.... Szeretnék áttérni erre a 4500 Ft-os 50/25 Mbit/s-os Digi netre.
A házba most nyáron kötötték be és állítólag októberre, novemberre lehet csak megrendelni, de azért addig szeretnék utánajárni.
Én nagyon sokmindent töltök le netrõl csak ugye ezzel a nettel, ami nekem van álaltira lassan megy.
A hûségnyilatkozatunk már rég lejárt. Mostanában ráadásul eléggé akadozott vagy napokig nem volt netem. Adapter most cseréltek körülbelül egy hónapja és állítólag ez a legjobb is, de már megint szakadozik minden.
A fõ kérdésem az lenne, hogy itt van e túlforgalmazási díj? Ha túllépném a keretet...egyáltalán van e keret?
És hogy sokat szakadozik e? gyors? megbízható?
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!!!
UI: ennyivel jön le az enyém
- speedtest.hu szerint:
7.11 Mbps
Letõltési sebességed 910.23 KB/sec. a SpeedTest.hu oldaláról. 33.6 kbps dial-up
53.3 kbps dial-up
56 kbps dial-up
128 kbps ISDN
384 kbps KábelNet
512 kbps DSL, KábelNet
1024 kbps DSL, KábelNet, LANNET
- speedtest.hu-ról:
Dátum és idõ: 31.08.2009 20:00
Letöltés gyorsasága: 6 785,50 kbit/s (848,19 kB/s)
Feltöltés gyorsasága: 331,86 kbit/s (41,48 kB/s)
Ping: 15ms21.8ms47ms
Stabilitás: 68.1 %
Szerver: Hungary - Budapest
Ország: Hungary - statisztika Hungary
Statisztika: global statisztika

köszi a válaszokat