3567
digi
  • CharrDen
    Értem, köszi a választ!
  • Barnus
    Én is épp akartam kérdezni, nem túl vészes de naponta 1-2-3 alkalommal (mikor hányszor) kidob játékból, elmegy a net pár mp-re.
  • bertino
    esetleg halozat konfiguralas van folyamatban ?
  • CharrDen
    Ja és néha szokott az lenni, hogy ha letöltést indítok, akkor belassul a 2.5 mega/s letöltés 60-70 kb/s-re. Ha újraindítom a routert (amivel új ip címet is kapok) akkor minden rendben lesz.
  • CharrDen
    Sziasztok! Lassan már 1 éve van nekem is Digi netem, de mostanában igen gyakran dobál le 1-2 másodpercre. Internetezés közbe nem zavar, de játék közbe elég bosszantó, hogy 10 percenként kidob a játékból. Nektek is van ilyen? Mivel lehetne orvosolni? Routeren vagyok.
  • ChaosTeam
    nekem is többször lett tvnet.hu-s hostom....
  • cSuwwi
    azóta párszor újracsatlakoztam kíváncsiságból, és 5ből 3x digi lett a hostom, 2x tvnet :)
    gondolom megvették a tartományt, csak nem lett még átállítva
  • cSuwwi
    volt ma egy leállás a netemen (digi 50/20) kb. 10 perc, utána ugyanolyan sebességgel ment mint eddig, de a hostra *.pool.tvnet.hu-t kapok, wtf?
  • bertino
    nekem meg csak 155 kB/s-el :((((

bar ez virgin.
  • Stefling
    Nekem 2MB-5MB/sec-el :S holott máskor maxal (10MB)
  • dalackraul
    Mennivel jön neked?
  • Stefling
    Nem akarok kötekedni, de mintha nállam is lassulás történt volna...
  • dalackraul
    Üdv Diginetem van Békési lakos vagyok és 1 mega jön mindig csak hétvégén:@
  • Stefling
    Én is már, tegnap még iszonyat nagy volt a lagg. De ez már off. :D
  • tommygear
    dehogy magas a ping 40-50es pingekkel játszom
  • Stefling
    Jaja, azt elég sokan töltik jelenleg is! :) Multizni még annyira nem lehet vele, mert magas a ping, természtesen ez sem a digi miatt. :)
  • bertino
    talan nem csak a digi-n mulik esetleg, nem ?
  • Barnus
    ok, kösz, biztos sokan töltik a Black Opsot:)
  • Stefling
    Az csak a steam túlterheltsége miatt lehet, nekem tölt onnan akár 60Mbit/sec-el is, ha nem túlterhelt. :)
  • Barnus
    nem tudjátok véletlenül, hogy mekkora a DIGInek a külföldi sávszélessége? Steamről töltök le. 1MB/sec fölé nem megy. Ez normális?
  • Mighty
    Használd a upc webes felületét. Gondolom, onnan lehet küldeni.

https://www.upc.hu/webmail/login/
  • Garfield
    A UPC-s mailedet maximum letölteni tudod máshonnan, de küldeni egészen biztosan nem fogsz tudni vele.

Többek közt ez az egyik indok, amiért sosem értettem, az emberek napi szintű, elsődleges levelezésre miért használják a netszolgáltatójuktól kapott emailt?
  • Brethil
    sziasztok, a következő problémám lenne. Otthon UPC előfizető vagyok, de jelenleg az egyetem miatt albérletben lakom és itt DigiNet-ünk van. A upc e-mail címét szeretném használni. Otthon ez tökéletesen működik, engedélyeztem az smtp-t, azonban az albérletben a levelezőkliens (Outlook 2010) nem tud csatlakozni a kimenő levelek kiszolgálójához. A kérdésem az lenne, hogy tudom -e engedélyezni a diginél az smtp levélküldést, vagy ha nem, akkor mit kell tennem pontosan hogy itt is használni tudjam a UPC-s e-mail címemet Outlookon keresztül. Köszönöm a segítséget!
  • Gery85
    Szia, a céges ftp-nkről próbálok tölteni, routerrel 30mbit kb router nélkül egyből max. Akkor valszeg megdöglött a cucc?
  • tommygear
    nekem is ilyen van de semmi ilyesmi gondom nincs
  • Mighty
    Nekem ilyen van és nem kellett semmit sem állítgatni, hogy fullon jöjjön FTP-ről az anyag. Kérdés, hogy olyan serverről próbálsz letölteni, ami tudna többet is?

Próbálj meg az ftp.fsn.hu serverről letölteni egy nagyobb test file-t.
  • Gery85
    azokat kérdezném akiknek tplink 1043nd routere van, az a problémám,hogy 1 szálon csak 3mb/seccel tölt, torrent jön rendesen, de ftpről nem tudok csak ennyivel szedni. gondolom valami beállítási probléma lehet,nem tudja valaki ,hogy mit kéne átállítanom? köszi
  • dalackraul
    6/3 mb/s erre ha jó a netem kapok 8/2-őt szagatva:(
  • Garfield
    Mennyi is a csomaghoz tartozó garantált sávszélesség?...
  • Stefling
    xD
  • dalackraul
    Ebből már csak jövő ilyenkor lesz normális sebbeségű internet szvsz:@:@:):):)
  • tommygear
    hát arra még várhatunk sztem
  • dalackraul
    Még várok az optikaira csak alapból így is 8 mb/s kéne hogy jöjjön. Áprilisba mondták hogy az optikai Júniusra meglesz. Na azóta is megvan:( Amikor meg betelefonálok annyi a válasz hogy ők nem tudjék mikorra lesz kiépítve. Kérdezem akkor most mi a teendő?
  • tommygear
    hát ahol 30ból 1mb jön ott igen is nagy a baj :D
    ne hagyd magad hülyének nézni
  • dalackraul
    :) És akkor megnövelik a sebbeséget vagy mi? Mert egyszer kijöttek akkor azt mondták hogy nincs itt semmi baj? Na most én kérdezem miért nézik az embereket hülyének? Nem tudom meddig kell várni? Amikor a tőlünk 12 km -e található Békéscsabán már mindenki a gyors internetet kapja csak a mi városunkba nem tudják megoldani? Ez hihetetlen.
  • tommygear
    szerződés bontással fenyegetőzz, ordíts
  • dalackraul
    Üdv !!!

Az lenne a kérdésem, hogy Békési lakos vagyok (Békés Megye) és az internetem jelenleg 8 mb/s de hétvégén szinte nem lehet internetezni mert kapok maximum 1 mb/s internetet. Április óta van bekötve és az a kérdésem hogy mikora várható a 30/20 mert azt rendeltem meg. Ha betelefonálok állandóan azt a választ kapom hogy ők nem tudnak semmit. Na most ilyenkor mi a teendő?
  • bertino
    akkor lehet, hogy kesobb fognak.
  • tommygear
    sajnos csak fél óráig ment így :(
  • tommygear
    wtf? emelés volt? :D