3567
digi
-
DRFlame #2844 Szerintem nem hülyeség...
Én megnéztem, és nekem is mindennap ugyanakkor szakad, de azért mert akkor éri el az 1 napos online időt. Ilyenkor bemegyek a routerbe, és látom, hogy másodpercre pontosan 1 napot voltam online. Érdekes módon a kapcsolat él még pár percig, csak éppen nem érek el semmit a neten, amíg nem kapcsolódok újra. Pár perc után leszakad, és akkor a router újrakapcsolódik. Ez minden nap 2-3 perc eltolódást jelent, de direkt megfigyeltem legutóbb, hogy az 1 nap letelte előtt figyeltem a routert, és abban a pillanatban, ahogy meglett az 1 nap, megszakadtak a kapcsolataim (MSN, torrent, skype).
Ha nem várod meg a routert, hanem egyből nyomod a leszakadást és kapcsolódást, akkor van net utána egyből. Próbáld ki.
Gondolom ezt idén kezdték el. -
#2843 Sziasztok azt szeretném kérdezni miért van az hogy állandóan azt jelzi a felugro ablak ,hogy kapcsolodás a netre mikor online vagyok ?
Win7 alatt (router is van ) -
#2842 Cat, ez hülyeség, ugyanis nállam (kb 1 hónappal ezelőtti időszakot nézve) sose szakadt meg a net, azt is onnan tudom, hogy megszakad, ha kijelentkeztet sg-ről xD
Nálam az utóbbi 1 hónapban csinál olyat mindennap, hogy 18:30-kor és 20:38-kor vagy 5 percre, megszakad a net, teljesen elmegy, de nem értem miért, namost vagy épp ekkor csinálnak mindig valamit digiék, vagy valaki hekkeli a routerem.. :S de már szörnyen bosszantó, ezelőtt sose volt ilyen. -
Cat 02 #2841 Direkt ilyen, modemen be van állítva. Plusz pénzért tudsz venni fix IP-t és akkor tudsz szervert (is) üzemeltetni. -
#2840 routerem van és 24 óránként már hetek óta szétkapcsol a net és új ip-t kapok, de pontosan 24 óránként..
más tapasztal ilyesmit? (Miskolc) -
#2839 Meglévő előfizetőknek van valami akció? Én nem láttam, de lehet, hogy rossz helyen néztem. -
#2838 pofonegyszeru.
kulonbozo technologia, kulonbozo ellatottsag, kulonbozo szolgaltatas. -
petisubaru #2837 Bocsi de ezt nem egészen értem mi a különbség a lakossági internet csomagok, és a modemes között? Miért tud a modemes csomag sokkal kevesebbet? Ezt le tudná nekem valaki írni, mert nekem modemes van, de nézetem a lakosságinál annyi pénzt már nagyon megérne még az alap csomag is meg ezt én is kérhetném akkor vagy hogy van ez? A modemesnél 2Mbit/512kbit, 3000Ft-ért, lakosságinál meg 20/10 Mbit/s 2500Ft. Előre is köszönöm a választ. -
#2836 Hopp egy kis áremelés!
http://www.digikabel.hu/lakossagi_csomagok
Ahogy látom, a hűségszerződéses akciók is átalakultak, szóval jan. 31-ig érdemesebb aláírni. -
#2835 Most nem azért, de neked mekkora DIGI net csomagod van?
Mert rákerestem a routeredre és ezt találtam:
"10Mbps sebességû kapcsolat a modem felé (WAN port) "
Ez azért enyhén kicsi... legalábbis, ha LAN neted van...
Amúgy a WAN beállításoknál kell a kapcsolat típusnál a PPPoE módszert választani, megadni a szerződéseden szerepló felhasználónevet és jelszavat.
Ezenkívül az IP címet automatikusan (DHCP) kapja a router, nem kézzel beállítottat használjon! -
#2834 majd legkozelebb. np. -
#2833 [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1198775641&no=2812]#2812[/url] -
petisubaru #2832 Ebben igazad van figyelmetlen voltam. :-( -
#2831 Nem. Tévedsz. De ott van a link a bennerban az internet csomagokról. -
petisubaru #2830 De a sebesség ugyanaz gondolom vagyis a net csomagok. Ez nekem ép elég nagy probléma. -
#2829 Az a kábelnet amiről Te beszélsz. Azt nem ők építették. A cég megalakulása itán felvásároltak egy csomó kis internetszolgáltató céget. Ez a topik viszont elsősorban a LAN netük miatt/-ért jött létre amit már a Digi épített ki. Azzal nincsenek ilyen problémák. -
petisubaru #2828 Üdv mindenkinek! Én csak egy személyes tapasztalatot szeretnék megosztani a DIGI-vel kapcsolatban. Amikor vidéken laktam volt egy net szolgáltató amivel nagyon meg voltam elégedve 3000Ft-ért kaptam olyan netet hogy 1 Mbyte/sec töltöttem le, 256Kbyte/sec fel, hallottam már otthon is a DIGI-ről hogy milyen jó. Felköltöztünk Pestre na akkor a DIGI majd jó lesz, hát persze a nagy... 2500 Ft-ért kaptam olyan netet ( ritmo ) hogy kőkemény 256kbyte/sec letöltés, 60 kbyte/sec feltöltés ez gyönyörű XXI. század köz röhej a stabilitásáról nem is beszélve, az 510ms Ping válaszidőről, meg arról hogy egy számítógépet lehet beregisztrálni hozzájuk, ha több gépen akarod használni a netet így jártál vegyél routert. Elérni őket telefonon 10 perc, meg elkezdtek ilyeneket magyarázni hogy a letöltési sebességem függ attól mennyivel töltenek le a lépcsőházban, na ilyet se tapasztaltam még, utána azt mondják hogy mégse így van akkor most mi van? Legszívesebben kiköttetném csak az a baj hogy fél évet kifizettek mert albiba vagyunk.
Összegzés: én biztos nem fogom ajánlani senkinek. -
#2827 banner. -
bcrics #2826 elvileg itt vmeik IP kellene beállítani a netet,,ha működne az IPcím,
http://compnetworking.about.com/od/routers/g/192_168_1_1_def.htm
-
bcrics #2825 Hello,
Adott egy Linksys WRT54GL típusu router és nem küldi tovább a Netet,mit és hol kell nekünk beállítani hoyg mukodjon?.
Eddig ami volt net benn az simán jó volt,most hellyette menne a digi de nem Mukodik,.
Vki? -
#2824 Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a digi wifis netjről? Nem a routerre gondolok.
Nyárra ígérik Szigetszentmiklósra a 15 Mb/s netet és pont akkor jár le a hűségem a pr-nál. Esetleg egy linket tudtok valamelyik fórumra? Pl Havvanna lakótelepen is ilyen van.
Köszi. -
#2823 "Felhívtam az ügyfélszolgálatot, 32le-t kapok a 80 helyett, mondom ez a topnet alattinak felel meg"
Idézet a Digi honlapjáról:
"TopNET garantált sávszélesség: 8/4 Mbit/s"
Tehát az általad tapasztalt 32 Mbps letöltési sebesség a garantált 8 Mbps felett van jóval.
Örülj neki (van még olyan település, ahol csak telefonmodemes - max 48 kbps - Internet van), e miatt ne idegeskedj, csak magadnak, meg a szerencsétlen ügyfélszolgálatosnak ártasz vele (aztán szedheted a Xanaxot). Egyébként is a túl sok/túl gyorsan áramló információ káros az egészségre. ;) -
#2822 ilyen ez, vannak akik szivnak, vannak akik elvezkednek. -
#2821 Felhívtam az ügyfélszolgálatot, 32le-t kapok a 80 helyett, mondom ez a topnet alattinak felel meg, ez nonszensz, rakjon át oda... Mondja jó, de akkor ennyire se számítsak!! Mondom MIVANMIVANMIVAN?
Na mindegy, kicsit ideg vagyok... -
bcrics #2820 asszem a thome volt bekötbe ide...avval továbbra is megy gond nélkül..ahogy a digit rakjuk rá,már nem müxik,,nem vok járatos a routerbeállításokban sosem használtam,..mit és hol kell beállítani,ha el tudnád mondani. -
#2819 Milyen volt az elöző net?
A Router tud csatlakozni a netre? PPPOE-t állítotok be? Mert ez nem olyan, mint az UPC kábelnet.... mást kell a routerben beállítani. Ha a router tud csatlakozni a netre, akkor tovább kellene osztania a többi gépre .... -
#2818 Esztergomban jelenleg még nem tudjuk az Internet elérést biztosítani előfizetőink számára.
csak itt nincs! -
#2817 eszed tokja kalap szar, idiota...
-
#2816 Nyíregyi van itt? én most akarok váltani upc-ről....csak annyi lenne hogy pl cs-zek néha néha..és kb milyen pingek vannak itt nálunk?:D
most upc fp 60 as van és itt ha minden fasza akkor 14-20 ms a ping...kivi lennék hogy diginél milyen.....
előre is köszi :D
-
dalackraul #2815 Akkor sehol se:D -
#2814 nem -
dalackraul #2813 Meg az a kérdésem hogy 40/20 at mindenhol emelték 40/30 ra? -
#2812 Valaki pls!!!
2 hete valami elképesztő módon sokat szakad meg a net! naponta legalább 20x DCzek. Igen, mmo. nem mintha számítana, de valami elképesztően gusztustalan.
tapasztalt valaki ilyesmit? felhívnám őket, de szegény tagot elküldeném a redvás kurva anyjába feleslegesen.
undoritó. -
#2811 ár/érték alapján nem nagyon találsz jobbat a piacon -
dalackraul #2810 Akkor ezt veszem meg hozzá:D Csak vicc hogy ha minden igaz 3 hét múlva jönnek mert 2 utcával arréb kötik a tömböket:D Nem mondom lassan dolgoznak:D -
Cat 02 #2809 Szerintem kábé minden TP-LINK router jó :) -
#2808 ja, ez egy nagyon jó router -
dalackraul #2807 http://www.edigital.hu/Router/TP-LINK_TL-WR1043ND_300Mbps_WLAN_router-p50296.html
Ezt néztem ki ezzel működni fog szerintetek? -
bcrics #2806 igen,,szarul lett bekötve,
Most már a net az okés,viszont routerel keresztül nem tudjuk szétosztani a netet.
Adott egy Linksys WRT54GL típusu router és nem küldi tovább a entet,mit és hol kell nekünk beáálítani hoyg mukodjon?.
Eddig ami volt net benn az simán jó volt,msot hellyette menn a digi de nincs net,,tudja vki?
-
#2805 Ha a hibát nem a Te valamilyen ügyködésed okozta, akkor semmit sem tudsz csinálni központi hibáról van szó.