DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Nemrég vettem a 80/25-ös csomaghoz és teljesen meg vagyok vele elégedve, a wifije is iszonyat jó! 😊 Persze, ha nincs szükség rá, ki lehet kapcsolni.
Mondjuk az edigital-nal kicsit borsos az ára, de ha valmai olcsóbbat szeretnél,ráadásul ha 30/20-sod van, akkor ez is megteszi pl:
Wifi nélküli, olcsó és a kisebb csomagokhoz tökéletes
Remélem tudtam segíteni. 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
VIKISKATE: lehet! 2 elõfizetéssel
Egy olyan kérdésem lenne hogy egy háztartásban lehet-e 2 külön álló modem!
Úgy értem hogy eggyik szobába van egy gép és modem és másik szobába is van egy gép és modem aminek nincs köze a másikhoz.lehet-e olyat?
köszi elõre is!
Routerem nincs, uTorrent-bõl a legújabb van fent. Valami más gond lesz.
De szerencsére most már ritkán csinálja.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A múlt héten kötötték be hozzám a DIGI-s netet (30/20).
Eddig minden szép és jó volt, de most olyan gondom van, hogy a uTorrentben a feltöltési sebesség csak akkor megy maxon, ha nem megy mellette letöltés.
Amíg csak feltöltök, addig 2-2,5 MB között van a sebesség, azonban ahogy elindítok egy letöltést, a feltöltés sebessége lemegy 2-300 kB-ra.
Amint a letöltés befejezõdik, a feltöltési sebesség visszamegy 2-2,5 MB-ra.
Eddig frankón mûködött, ma kezdte ezt csinálni.
A gépen semmi változás nem történt, a uTorrent ugyanaz.
Valami ötlet, esetleg?
Bocs, ha esetleg már volt róla szó.
mert az a szisztéma hogy még tatarozzuk a lakást keményen. de mire kész a lakás mihamarabb kellene a net is már...
na mármost: a belsõ kábelt párszor megtörtük véletlenül az ajtófélfán (festettünk...)
azóta nem látja a kábelt. 678as távoli hibát ír ki kapcsolódásnál.DE! azóta 2 fajta kábellel is megnéztem és azokkal sem jó. a külsõ kábelrõl nem tudunk hogy azt megtörtük volna (mivel az csak a bejáratnál volt feltekerve)
mi lehet a baja?
ha van 10m kábelem, megtudom én is csinálni? a lépcsõházban a dobozhoz hozzá lehet férni?
mert ha esetleg mégis a külsõ kábel lenne megszakadva, kb. mennyibe fájna nekem ha megcsináltatnám a szervízesekkel?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ami támogatja a DD-WRT firmware-t, azzal jó esetben megoldható az IPv6 támogatása is.
Vagy szerzel egy Pentium III-as gépet, teszel bele két gigabites hálókarit (az egyik lesz a WAN interfésznek, a másikra meg raksz egy gigabites switchet), meg esetleg egy vezetéknélküli hálózati kártyát, felraksz rá egy Linuxot (vagy FreeBSD-t), és azzal is kialakíthatsz egy IPV6-képes routert.
Már ha ennyire sürgõsnek érzed az IPV6-tal való kompatibilitást...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként nem hiszem, hogy belátható idõn belül a Digi meglépi az IPv6 váltást a LAN neten pont azért, mert akkor egy csomó elõfizetõt rákényszerít a routercserére. (persze ott a tunneling, de az még mindig IPv4-et jelent.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
¡Hala Madrid!
dobozból is kicsúszhatott a net kábel (persze ha van)
¡Hala Madrid!
( se a router, se a pc se a laptopom nem tud csatlakozni a netre )
De ha minden ok és jött a föszer és aláírtátok a papírokat onann számítva 1 hét kb.
egyreszt szimpla logika, hogy valtozo, masodszor ez is egy dolog, amit ha nem 2 millioszor kerdeztek meg itt, egyszer se 😛
Úgy néz ki, hamarosan Digi-s netem lesz nekem is. Vki meg tudná mondani, mennyi az átlag bekötési idõ az igényléstõl számítva?
A LAN net mellé nem kötelezõ sem tv-t sem telefont rendelni. A kábeles netükkel nem tudom mi a helyzet. De most õszintén... ki gondolkodik a kábeles netben ha elérhetõ a LAN?! De egyébként szerintem nem kell ahhoz sem tv vagy telefon elõfizetés.
A dinamikus IP jelenti azt, hogy minden újracsatlakozásnál új IP-t kapsz. A fix IP-t akarsz akkor kell külön fizetni. Alapértelmezettként dinamikus IP cím tartományban vannak az elõfizetõk.
Ha nem akarsz akkor nem kell hûségnyilatkozatot kötnöd.
Lenne pár kérdésem:
-Ha én beköttetem pl. a StartNET csomagot, muszáj mellé tv és telefon elõfizetést is rendelni, vagy elég csak a net?
Ha kell ezek mellé tv és telefon, akkor:
-A modemes csomagok mellé kell tv és telefon elõfizetés?
-A 2 csomag közül melyiknél dinamikus az IP, és melyiknél tudok IP-t váltani akkor, amikor csak akarok?
Köszi elõre is.
Üdv!