3567
digi
  • Munch
    Bazi letöltésnél a tp-linkem fogja megát és megáll működni.
    Firmware friss rajta, nem értem mi a baja.
    Csinál ilyet egy drágább fajta tp-link is?
    Wr542g-m van most. 20/10-es net.
  • Golyo69
    :D:D
    már meg is van :D 80/25 ös és naon fasza:D
  • OssianFan
    Üdv a klubban :D
  • Golyo69
    holnaptól diginetem van :D:D
  • Mighty
    Nem is neked írtam, hanem kastil-nek, mert ahogy nézem, ő ledumpolt a 15 ezres ártól :)
  • tommygear
    csak egy példa volt
  • Mighty
    Vannak olcsóbb helyek is az edigitalnál...

http://www.arukereso.hu/router-c3144/tp-link/tl-wr1043nd-p38845763/
  • kastil
    Köszi, de 15öt nem fogok költeni rá azért, hogy esténként menjen két gép. Nem kell nekem semmi extra, csak ne baszakodjon
  • tommygear
    igaz, hogy ez 15, de problémád nem lesz vele és ez már gigabites
  • kastil
    Felhívtam valamelyik nap, azt a közel sem meglepő választ kaptam, hogy garanciát csak közvetlen csatlakoztatásra vállalnak, routerre nem. Elmehetnek a jó kurva anyjukba.

fizukor veszek egy normális routert (ajánlhatnátok is mondjuk úgy 10k HUF-ig, esetleg beszerezhetőséggel, köszi), ha akkor is fos lesz, nem túl kedves hangnemben fogom kérni a kikötést.
  • Revans85
    nálam jó...
  • tommygear
    piratebayről ti tudtok tölteni? nekem már nagyon régóta azt írja ki hogy nem hozható létre kapcsolat
  • haze81
    nekem is volt ilyen gondom, szinte fél évig szenvedtem a szakadásokkal és nem a router csinálta nálam. Ki kellett verni a balhét, hogy csináljanak végre valamit. Kicserélték a modemet azóta lekopogom semmi probléma.
  • dalackraul
    Üdvözletem !!!

Ma köttöték be a 40/20 as diginetet. De a sebbeségmérő csak ilyen 20/10 et mutat próbáltam sokat ez mitől van?
  • BIZ0906
    ip-t váltott
  • AlieN911
    *kidobott= inditottam a firefoxot, és ahol be voltam jelentkezve, ott ki volt.. menet közben semmit nem lehetett észrevenni..
  • AlieN911
    Hali
    Nekem is volt ilyen problémám, egy Netgear féle routerrel, még a 30 Mb diginél.. ledobált,szakad stb..
    D-Link DI-524-van ezzel teljesen jó, néha 1-2x bontja a kapcsolatot a router (havonta 1x talán, de sztem a beállítások miatt) de ezen kívül semmi problémám nincs vele. WiFin is adja a 20-30Mbot...
    Ha van az ismerőseid között valaki, aki jobban ért a routerekhez, akkor kérj segítséget, és itt SG-n is van a "Router beállítások" ott is kérdezősködhetsz a beállítások felől.
  • Alien
    Nekem is ilyen routerem van amit tommygear ajánlott és nagyon szuper. Viszont tegnap az én netem is megszakadt háromszor a délutáni/késő esti időszakban , illetve az előbb is. És egyik ismerősömnek is ugyanabban a pillanatban szakadt, amikor nekem is (pedig nem egy helyen lakunk)
  • kastil
    Hali!

Köszi válaszokat!

Igen 80/25, viszont azt áruljátok már el nekem légyszives, hogy tegnap mi a mocskos lófaszér nem szakadt egyszer sem, ma sem egész délelőtt (hajnal 2 óta) most meg elkezdett baszakodni?

Rohadtul elegem van, és nem értem, hogy ha a router szar, akkor miért nem állandó a szarakodás? a Net mindig ugyan arra van használva, és naponta kb ugyan annyit, ugyan azokban az órákban
  • Golyo69
    2 hét és nekem is digi lesz:D
    TV+Telefon+NET
    80/25 ös net :D
    mostani upc 60/6..ez fos:D
  • tommygear
    ezt ajánlom neked
    am 80/25ös a neted?
  • tommygear
    jó márka csak az a típus nagyon gyenge a digihez
  • Garfield
    A márkával nincs semmi baj, a TP-Link teljesen jó, nálam egy 1043ND megy egy 642G utódjaként.
    Sokkal inkább ott lesz a gond szerintem, hogy nincs rendesen beállítva, csak van egy Quick Setup, oszt csókolom.
  • BIZ0906
    Amit vettél = egy rakás kakival sajnos. Olyan 8-10e Ft környékén már megbízhatót lehet kapni. Nekem most egy D-Link Dir-300rev b. van stabil nem szakad és semmi gondom vele ahhoz képest, hogy 80/25ös netem van a router meg 100MB-s vannak nagyobbak 300MB-os meg 1Gbites de ha ez ilyen jól megy nem cserélem le. Ha teheted cseréld le egy D-Link-re mások tapasztalataira hallgattam jól is jártam.
  • kastil
    Sziasztok!

Szeretnélek megkérdezni titeket mielőtt az ügyfélszolgálatot hívnám.

Körülbelül 8 jónapja vagyok Digis, korábban csak egy gép volt, azonban 1-2 hónapja lett még 1, szóval routert is vettünk, egy TP-Link TL-R402M.
    Amióta így van net, azóta napona kürölbelül 25 alkalommal szakad meg a net, de cask minimális időre, böngészés közben nem lehet észrevenni, letöltés viszont megszakad, illetve online játékokból is kidob. Nem kell ujrainditanom semmit, azonnal logolhatok vissza/folytathatom letöltést. Viszont kezd nagyon idegesíteni, ha megy másik gép, ha nem, csinálja.

Tudnátok valami tanácsot adni? Első routerem, lehet, hogy a beállításoknál van elcseszve valami, Quick Setupot toltam, semmi extra, mivel nagyrészét nem is tudom, hogy micsoda. Szóval net van, csak állandóan megszakad. router nélkül nincs ilyen.

Előre is köszi
  • tommygear
    nálam is :)
  • Stefling
    Nállam is mgeszűnt, vagy nagyon késő estére tették. :)
  • DRFlame
    3 napja nem szakadt meg a DIGI. Megszüntették ezt a 24 óránként ledobósdit?
  • kennedy69
    itt nem kell regisztrálni semmit,a routerren beállítani a PPoE-t,és minden gépen van net.tavaly augusztusban beállítottam,és azóta semmi gond vele.
  • ChaosTeam
    a "panelekben" van a LAN net, az az ahol nincs modem, csak a kábel jön be.. és bedugva a gépbe tárcsázni kell "PPPoE" kapcsolaton keresztül, vagy routert kell beállítani erre és akkor a routerre kötött gépeken automatikusan van net. Nem kell modemet regisztrálni.

A sima modemes netnél van modem és ott lehetséges, hogy regisztrálni kell a mac címet.
  • sznorbi2
    Na ezt a témát jól kiveséztük kedves fórumtársak.
    A lényeg a lényegben, hogy mind a két változat létezik itt(Digi) is és ott(júpiszi) is.
  • Gery85
    Imádom ezeket a témákat, több helyen csináltam már digi netet, pl a 15kerületben 1 db utp kábel jön be, nincs modem, csak bedugod a kábelt és van net, de ezzel ellentétben a 9.kerület mester utcában úgy jön be a digi szélessávú 20/10es netje,hogy bejön a kábel,bele a modembe, és a modemből megy a számítógépbe, és itt bizony regisztrálni kell a hálókártyát telefonon keresztül, máskülönben nincsen internet!
  • Aramir
    ...vagy csókos vagy...

Nem kéne ilyenkor már fórumoznom...
  • Aramir
    Passz, mázlid van vagy csókos van a upcnél
    De attól még nyugodtan elhiheted, hogy nem írtam/írtunk hülyeséget. Nekem nem volt ilyen szerencsém, regisztrálnom kellett, amikor gépet fejlesztettem annakidején, addig semmi nem jött be, csak a upc mac regisztrálós oldala.
  • sznorbi2
    Akkor Én kiválasztott vagyok a júpiszinél mert egy Realtek meg valami magyar hálókarit is használok az SMC-vel(ennek a driverét még csak telepíteni sem kell mert a Windows-ban benne a drivere) egyetemben és bármikor tudom használni ha kicserélem a gépben és semmilyen honlapos regisztrációt nem kell csinálnom(most, hogy mondjátok a szomszédnak kellett regizni a hálókariját, nekem miért nem?). Már az SMC-n is legalább 30X változtattam manuálisan MAC címet(ezek szerint minden egyes alkalommal regisztrálnom kellett volna a neten a hálókari MAC-jét?) és mégis minden rendben évek óta de az utóbbi időben sűrűbben változtatom a MAC címet az új ip-k miatt.
    Szóval ennyit erről!
  • tommygear
    2 routert is használtam már digivel, egyszer se kellett telefonálgatni sehova :D bedugtam ment
  • Cat 02 #2888
    Gépre felhívni őket, aztán mikor lett router arra is.
  • tommygear
    mit?
  • Cat 02 #2886
    Neked mindig valami csodaneted volt, mert nekem pl DIGI-nél 4 hónapja kellett
  • tommygear
    ja ezt nem tudtam, nekem upc-nél se volt ilyen régen sose