DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Értem, köszi a választ!

Én is épp akartam kérdezni, nem túl vészes de naponta 1-2-3 alkalommal (mikor hányszor) kidob játékból, elmegy a net pár mp-re.

bertino
esetleg halozat konfiguralas van folyamatban ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

CharrDen
Ja és néha szokott az lenni, hogy ha letöltést indítok, akkor belassul a 2.5 mega/s letöltés 60-70 kb/s-re. Ha újraindítom a routert (amivel új ip címet is kapok) akkor minden rendben lesz.

CharrDen
Sziasztok! Lassan már 1 éve van nekem is Digi netem, de mostanában igen gyakran dobál le 1-2 másodpercre. Internetezés közbe nem zavar, de játék közbe elég bosszantó, hogy 10 percenként kidob a játékból. Nektek is van ilyen? Mivel lehetne orvosolni? Routeren vagyok.

ChaosTeam
nekem is többször lett tvnet.hu-s hostom....
cSuwwi
azóta párszor újracsatlakoztam kíváncsiságból, és 5bõl 3x digi lett a hostom, 2x tvnet 😊
gondolom megvették a tartományt, csak nem lett még átállítva

shit happens

cSuwwi
volt ma egy leállás a netemen (digi 50/20) kb. 10 perc, utána ugyanolyan sebességgel ment mint eddig, de a hostra *.pool.tvnet.hu-t kapok, wtf?

shit happens

bertino
nekem meg csak 155 kB/s-el 😞(((

bar ez virgin.

Stefling
Nekem 2MB-5MB/sec-el :S holott máskor maxal (10M😎

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Mennivel jön neked?

Stefling
Nem akarok kötekedni, de mintha nállam is lassulás történt volna...

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Üdv Diginetem van Békési lakos vagyok és 1 mega jön mindig csak hétvégén:@

Stefling
Én is már, tegnap még iszonyat nagy volt a lagg. De ez már off. 😄

tommygear
dehogy magas a ping 40-50es pingekkel játszom
Stefling
Jaja, azt elég sokan töltik jelenleg is! 😊 Multizni még annyira nem lehet vele, mert magas a ping, természtesen ez sem a digi miatt. 😊

bertino
talan nem csak a digi-n mulik esetleg, nem ? <#nevetes1>

ok, kösz, biztos sokan töltik a Black Opsot😊

Stefling
Az csak a steam túlterheltsége miatt lehet, nekem tölt onnan akár 60Mbit/sec-el is, ha nem túlterhelt. 😊

nem tudjátok véletlenül, hogy mekkora a DIGInek a külföldi sávszélessége? Steamrõl töltök le. 1MB/sec fölé nem megy. Ez normális?

Mighty
Használd a upc webes felületét. Gondolom, onnan lehet küldeni.

https://www.upc.hu/webmail/login/

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

A UPC-s mailedet maximum letölteni tudod máshonnan, de küldeni egészen biztosan nem fogsz tudni vele.

Többek közt ez az egyik indok, amiért sosem értettem, az emberek napi szintû, elsõdleges levelezésre miért használják a netszolgáltatójuktól kapott emailt?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

sziasztok, a következõ problémám lenne. Otthon UPC elõfizetõ vagyok, de jelenleg az egyetem miatt albérletben lakom és itt DigiNet-ünk van. A upc e-mail címét szeretném használni. Otthon ez tökéletesen mûködik, engedélyeztem az smtp-t, azonban az albérletben a levelezõkliens (Outlook 2010) nem tud csatlakozni a kimenõ levelek kiszolgálójához. A kérdésem az lenne, hogy tudom -e engedélyezni a diginél az smtp levélküldést, vagy ha nem, akkor mit kell tennem pontosan hogy itt is használni tudjam a UPC-s e-mail címemet Outlookon keresztül. Köszönöm a segítséget!
Gery85
Szia, a céges ftp-nkrõl próbálok tölteni, routerrel 30mbit kb router nélkül egybõl max. Akkor valszeg megdöglött a cucc?

tommygear
nekem is ilyen van de semmi ilyesmi gondom nincs
Mighty
Nekem ilyen van és nem kellett semmit sem állítgatni, hogy fullon jöjjön FTP-rõl az anyag. Kérdés, hogy olyan serverrõl próbálsz letölteni, ami tudna többet is?

Próbálj meg az ftp.fsn.hu serverrõl letölteni egy nagyobb test file-t.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Gery85
azokat kérdezném akiknek tplink 1043nd routere van, az a problémám,hogy 1 szálon csak 3mb/seccel tölt, torrent jön rendesen, de ftprõl nem tudok csak ennyivel szedni. gondolom valami beállítási probléma lehet,nem tudja valaki ,hogy mit kéne átállítanom? köszi

6/3 mb/s erre ha jó a netem kapok 8/2-õt szagatva😞

Mennyi is a csomaghoz tartozó garantált sávszélesség?...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Stefling
xD

Ebbõl már csak jövõ ilyenkor lesz normális sebbeségû internet szvsz:@:@😊😊😊

tommygear
hát arra még várhatunk sztem
Még várok az optikaira csak alapból így is 8 mb/s kéne hogy jöjjön. Áprilisba mondták hogy az optikai Júniusra meglesz. Na azóta is megvan😞 Amikor meg betelefonálok annyi a válasz hogy õk nem tudjék mikorra lesz kiépítve. Kérdezem akkor most mi a teendõ?

tommygear
hát ahol 30ból 1mb jön ott igen is nagy a baj 😄
ne hagyd magad hülyének nézni
😊 És akkor megnövelik a sebbeséget vagy mi? Mert egyszer kijöttek akkor azt mondták hogy nincs itt semmi baj? Na most én kérdezem miért nézik az embereket hülyének? Nem tudom meddig kell várni? Amikor a tõlünk 12 km -e található Békéscsabán már mindenki a gyors internetet kapja csak a mi városunkba nem tudják megoldani? Ez hihetetlen.

tommygear
szerzõdés bontással fenyegetõzz, ordíts
Üdv !!!

Az lenne a kérdésem, hogy Békési lakos vagyok (Békés Megye) és az internetem jelenleg 8 mb/s de hétvégén szinte nem lehet internetezni mert kapok maximum 1 mb/s internetet. Április óta van bekötve és az a kérdésem hogy mikora várható a 30/20 mert azt rendeltem meg. Ha betelefonálok állandóan azt a választ kapom hogy õk nem tudnak semmit. Na most ilyenkor mi a teendõ?

bertino
akkor lehet, hogy kesobb fognak.

tommygear
sajnos csak fél óráig ment így 😞
tommygear
wtf? emelés volt? 😄

Ez inkább csak szoftverkérdés, nem függ annyira a hardvertõl,..

Nem annyira mûszaki akadályát látom a dolognak, mint inkább marketingbelit: egy kicsit reszelek rajta, ráütöm a plecsnit, hogy IPv6 kompatibilis és újra el lehet adni.

Dj Faustus
DD-WRT alternatív firmware esetén megoldható az IPV6-támogatás:
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/IPv6
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/IPv6_on_v24

TP-Link 1043ND - DD-WRT által támogatva:
http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices#TP-Link

Dj Faustus
"Azt én is kétlem, hogy firmware frissítéssel IPv6 kompatibilissá tennék a régi routereket"
Ez inkább csak szoftverkérdés, nem függ annyira a hardvertõl, ugyanis 3. (hálózati) rétegbeli dologról van szó, az meg már a szoftver rakja össze. Csak a router OS-ébe kell egy IPV6 modult belefordítani, ha belefér a Flash memóriájába.

bertino
valami konkrétum jolesne mindenkinek sztem, aki használja.

Azt én is kétlem, hogy firmware frissítéssel IPv6 kompatibilissá tennék a régi routereket (még ha korábban rájuk is írták az "IPv6 ready" szöveget), de hogy gagyi lenne, az azért túlzás.

tommygear
a lent említett típus tökéletesen megfelelõ, gigabites lan/wan portokkal rendelkezik csak jót olvasni róla a neten is
Nem akarlak titeket elkeseríteni, de a TP-Link a lehetõ leggagyibb router a piacon... Annak jósolok a legkevesebb esélyt, hogy gyorsan kiadnak rá Ipv6-os frissítést...

steam, origin: ACE_hun

Stefling
Nekem is olyan van 😄 Rulz 😊

tommygear
én is ilyet vettem <#eljen>
Alien
Én is múlt héten vettem 😊 TP-Link WR1043ND, nagyon jó kis router ezzel már nincs gondom 😊