DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
Meg az a kérdésem hogy 40/20 at mindenhol emelték 40/30 ra?

kastil
Valaki pls!!!

2 hete valami elképesztõ módon sokat szakad meg a net! naponta legalább 20x DCzek. Igen, mmo. nem mintha számítana, de valami elképesztõen gusztustalan.

tapasztalt valaki ilyesmit? felhívnám õket, de szegény tagot elküldeném a redvás kurva anyjába feleslegesen.

undoritó.

TurboX
ár/érték alapján nem nagyon találsz jobbat a piacon
Akkor ezt veszem meg hozzá😄 Csak vicc hogy ha minden igaz 3 hét múlva jönnek mert 2 utcával arréb kötik a tömböket😄 Nem mondom lassan dolgoznak😄

Szerintem kábé minden TP-LINK router jó 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tommygear
ja, ez egy nagyon jó router
http://www.edigital.hu/Router/TP-LINK_TL-WR1043ND_300Mbps_WLAN_router-p50296.html

Ezt néztem ki ezzel mûködni fog szerintetek?

igen,,szarul lett bekötve,

Most már a net az okés,viszont routerel keresztül nem tudjuk szétosztani a netet.

Adott egy Linksys WRT54GL típusu router és nem küldi tovább a entet,mit és hol kell nekünk beáálítani hoyg mukodjon?.
Eddig ami volt net benn az simán jó volt,msot hellyette menn a digi de nincs net,,tudja vki?

BaliBoy
Ha a hibát nem a Te valamilyen ügyködésed okozta, akkor semmit sem tudsz csinálni központi hibáról van szó.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Köszi Zaki!
Egyenlõre várok hogy mit reagálnak.Bár érdekes hogy torrentezéskor letöltésnél minden rendben van a sebességgel.De a speedtest nem mutat 3,3 -nál többet.
Egy videós linket meg fél óráig tölt be.

üdv:junior1972

HEllo,Mi a hiba oka megoldása ha azt írja ki hogy

"A(z) Helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval"

mit kell tennem hogy mûködésre bírjam?

zaki
értem, akkor csak vmi véletlen dolog történhetett 😄
junior: én is XV.ben lakom, nálam minden jó.

Stefling
Akkor rosszat vettél 😄 tp-link a sok jó márka között az egyik legjobb 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

tommygear
3000 ft-os tp-link lehet szar, de 10 felett már kiválót kapsz abból is
TP-LINK=kalap szar. (nekem is az van 40/20 mellett). Kábelen bírja simán, wifin lehal

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Üdv 40/30 as netet kötik hozzánk hamarosan valaki tud ajánlani valami megbízható routert nem olyan drágán😄

Stefling
100% hogy nem volt emelés és szerintem egy ideig nem is lesz (meg hova) 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Emelés? Nálam itt a XV-ben két napja 1 megás lett a top netem.
Kíváncsi leszek mivel magyarázzák a dolgot.

üdv:junior1972

zaki
volt vmi sávszélemelés? mintha a feltöltésem gyorsabb lenne <#ravasz1>

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lehet, hogy a btdna processz a ludas? Lehet csak a ritka véletlenek egyike, de most fut a torrent kliens, és a net megy normális sebességgel.
tommygear
nálad lehet vmi hiba
ha nincs routered nem kell portforward és aktívnak kéne lenned, win újrarakást azt próbáld meg
Sziasztok, Diginetem van, és csak passzív módban tudok torrentezni, alig tölt fel, és befullad tõle a net, még akkor is, ha nem töltök vele full sávszéllel. Ha bezárom a torrent klienst utána folyton ipt kell cseréljek, mert 1-2-5 percig elszáll a net. Valami port forwardingról olvastam, illetve arról, hogy ezzel nem lehet mit csinálni. Routert nem használok, és több torrent klienssel is próbáltam. Az elején, amikor bekötötték a netet, egy pár hónapig nem volt ilyen probléma, aztán lett. Még annyit tudok, hogy újrarakom a windowst, illetve megnézem linux alatt, hogy mi van, de úgy láttam más is szopik ezzel. Ha van valami ötletetek azt megköszönném, mert így eléggé tré tölteni. Köszi!
tommygear
thx
Dj Faustus
A jitter a ping értékétõl való eltérés mértéke. Minél kisebb, annál jobb.

Dj Faustus
"Az smc-mre is azt írták, hogy 100 mbit a wan, de 2800 K felett megáll. 😞"
A 100 Mbps csak a WAN port fizikai tulajdonságára utal, nem a WAN és a LAN port közötti "4. rétegbeli" maximális adatátviteli sebességre - ez utóbbit a router processzora/szoftvere erõteljesen befolyásolja.

tommygear
smc-t kerüljétek
Munch
Az smc-mre is azt írták, hogy 100 mbit a wan, de 2800 K felett megáll. 😞
Holnap jön üzletkötõ, berendelem digit én is. 😊 Elég volt a upc rablásából.

tommygear
a Jitter mit jelent pontosan??

TurboX
itt nem 2k-s árkülönbözetekrõl van szó, összességében drága bolt.
tommygear
ennyi
Klemice
igen, csak te pesti vagy, és mondjuk aki miskolci, annak annyi lenne pestrõl rendelni postaköltséggel mint amennyiért lehozzák az edigibe, és helyben van a garancia is

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

TurboX
még mindig hihetetlen hogy képes az edigital a piacon maradni ilyen árak mellett.. /off
ChaosTeam
Ha megnézed a belinkelt routert, annak a LAN és a WAN portja is 10/100/1000 vagyis Gigabites....

Annak azért elégnek kellene lennie....
Munch
Ne keverjétek már a wifi-re vonatkozó 54 mbit, meg 300 mbit-es számokat...
A routereknél a wan port a szûk keresztmetszet, ha azon nem tud bejönni a max sebesség, akkor lehet a wifi terabites is, akkor sem lesz gyors a net.

tommygear
Gyenge a router procija, és ennyit bír... Gondolom torrent megy rajta. Az túl sok szálat használ egyszerre, próbáld meg lejjebb állítani a szálak számát, hátha úgy megbírkózik vele.

steam, origin: ACE_hun

150-es a router...
Gondolom 54Mbs-es a router, emiatt csak ennyit bír 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BaliBoy
Nem bírja a router kiszolgálni egyszerre.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Sziasztok!

Van egy (TP-LINK) TL-WR740N-es routerem. A gondom a következõ: 40-es Digis netem van, tehát 5MB-al tudok letölteni. Amíg nem volt router, addig egyszerre a le és feltöltés jól mûködött, tehát 5MB a le és 2 vagy 2,3 a fel,. összeadva kb 7MB. Most a routerrel ezt úgy hozza össze hogy 5MB legyen. Pl ha feltöltés 2, akkor a le csak 3....
Tud valaki erre valami megoldást? Vagy csak nálam van ez? 😊
Köszi!
Az istencsászár Digin is, jelezném.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

qtab986
Itt valami disznóság van. A jDownloader nem tudja ellenõrizni néhány fájlmegosztó szolgáltatón a letöltendõ fájl online állapotát. Egyfolytában kapcsolódásra vár.

A HULLADÉK UPC-n bejön.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

qtab986
A www.fileserve.com nálam nem érhetõ el. Nincs hibaüzenet, csak nem tölti be az oldalt. Ez miért van? Másnak is van ezzel problémája?

kastil
Köszi. Ezeket mind megcsináltam, látszólag elvileg mindennek mûködnije kellett volna, mégsem volt jó. Újratettem oprendszert, azonnal volt net egy szó nélkül.

Azért köszi

nem kell új kapcsolat. elõször azt érd el hogy mindkét gép lássa a routert. routeren WAN portba dugod a digi net kábelét 1-4-ig bármelyikbe a két gépet.(pl. 1,2-be). ellenõrizd hogy routeren világit-e 1és2 led is, tehát fizikailag kapcsolódik-e a két gép. ha igen akkor meglehet hogy amelyik nem látja az azért nem mert a hálókártya beállításná a tcp-nek fix ip van megadva és nem egyezik azzal a tartománnyal, amiben a router van. állitsd automatikusra az ip-t, a router elvileg ad neki majd.

kastil
Hali!

Kérdésem lenne a megosztással kapcsolatban..

Szóval adott 2 gép, egy router, minden összedugva ahogy kell, egyik gépen van net, routerben beallitottam amit kell, másik gépen még csak a "router ipt" sem nyitja meg, távoli kiszolgáló nem elérhetõ. Lehet, hogy hülyeséget beszélek, csinálok, de még az életben nem volt routerem, szóval baromira kezdõ vagyok etéren.
Persze próbálok közben keresgélni neten, de nagyon elakadtam.. Ha a masik gépen pl uj kapcsolatot szeretnék létrehozni, akkor azt irja hogy nem lehet létrehozni a megadodd kapcsolatot, valoszinu oka: kevés memoria vagy kevés hely a merevlemezen.

Szóval egyszerûen nem megy.

Elõre is köszi ha valaki segít.

TP-LINK TL- R402M routert vettem, ma.

OssianFan
Sziasztok! Ti nem észleltetek sávszélesség növekedést? Nekem 20/10Mbit-es csomagom van, de a feltöltés most felugrott 2MB-re, egy idõ után kicsit lecsökkent, de most is stabil 1,5MB-vel megy. A digi honlapján nem olvastam semmit, hogy növelték volna, ezért is lepõdtem meg.