DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 hete valami elképesztõ módon sokat szakad meg a net! naponta legalább 20x DCzek. Igen, mmo. nem mintha számítana, de valami elképesztõen gusztustalan.
tapasztalt valaki ilyesmit? felhívnám õket, de szegény tagot elküldeném a redvás kurva anyjába feleslegesen.
undoritó.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezt néztem ki ezzel mûködni fog szerintetek?
Most már a net az okés,viszont routerel keresztül nem tudjuk szétosztani a netet.
Adott egy Linksys WRT54GL típusu router és nem küldi tovább a entet,mit és hol kell nekünk beáálítani hoyg mukodjon?.
Eddig ami volt net benn az simán jó volt,msot hellyette menn a digi de nincs net,,tudja vki?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egyenlõre várok hogy mit reagálnak.Bár érdekes hogy torrentezéskor letöltésnél minden rendben van a sebességgel.De a speedtest nem mutat 3,3 -nál többet.
Egy videós linket meg fél óráig tölt be.
üdv:junior1972
"A(z) Helyi kapcsolat nem rendelkezik érvényes IP-konfigurációval"
mit kell tennem hogy mûködésre bírjam?
junior: én is XV.ben lakom, nálam minden jó.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Kíváncsi leszek mivel magyarázzák a dolgot.
üdv:junior1972
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha nincs routered nem kell portforward és aktívnak kéne lenned, win újrarakást azt próbáld meg
A 100 Mbps csak a WAN port fizikai tulajdonságára utal, nem a WAN és a LAN port közötti "4. rétegbeli" maximális adatátviteli sebességre - ez utóbbit a router processzora/szoftvere erõteljesen befolyásolja.
Holnap jön üzletkötõ, berendelem digit én is. 😊 Elég volt a upc rablásából.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Annak azért elégnek kellene lennie....
A routereknél a wan port a szûk keresztmetszet, ha azon nem tud bejönni a max sebesség, akkor lehet a wifi terabites is, akkor sem lesz gyors a net.
steam, origin: ACE_hun
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Van egy (TP-LINK) TL-WR740N-es routerem. A gondom a következõ: 40-es Digis netem van, tehát 5MB-al tudok letölteni. Amíg nem volt router, addig egyszerre a le és feltöltés jól mûködött, tehát 5MB a le és 2 vagy 2,3 a fel,. összeadva kb 7MB. Most a routerrel ezt úgy hozza össze hogy 5MB legyen. Pl ha feltöltés 2, akkor a le csak 3....
Tud valaki erre valami megoldást? Vagy csak nálam van ez? 😊
Köszi!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Azért köszi
Kérdésem lenne a megosztással kapcsolatban..
Szóval adott 2 gép, egy router, minden összedugva ahogy kell, egyik gépen van net, routerben beallitottam amit kell, másik gépen még csak a "router ipt" sem nyitja meg, távoli kiszolgáló nem elérhetõ. Lehet, hogy hülyeséget beszélek, csinálok, de még az életben nem volt routerem, szóval baromira kezdõ vagyok etéren.
Persze próbálok közben keresgélni neten, de nagyon elakadtam.. Ha a masik gépen pl uj kapcsolatot szeretnék létrehozni, akkor azt irja hogy nem lehet létrehozni a megadodd kapcsolatot, valoszinu oka: kevés memoria vagy kevés hely a merevlemezen.
Szóval egyszerûen nem megy.
Elõre is köszi ha valaki segít.
TP-LINK TL- R402M routert vettem, ma.