DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ubuntu, transmission, 80-as csomag.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szóval gondolom a hülye hálókártya éled fel ilyen lassan.
Mit lehetne tenni ez ellen?
Ubuntu alatt minden megy azonnal.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Természetesen az internetes felhasználói névvel és jelszóval lehetne elérni ill. ha az elõfizetésedrõl lépsz az oldalra akkor automatikusan beléphetnél.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Amúgy az alább leírtakat megírtam nekik mailben. Kíváncsi leszek mikor reagálnak.
Na meg elõkotrom a régi analóg készüléket azt hívogatom az õ vonalukról õket. Ez mégis csak ingyen van...!
nekem is írkálni kellett a jelszót meg a nevet
Nos anyagi megfontolásból váltottam digi-re UPC-rõl.
Most pénteken be is kötötték a netet, TV-t, telefont. Ami nem volt korrekt, hogy ugyan beállította az internetet az XP-n, de nem adott semmilyen papírt a szerelõ, hogy mi a jelszavam stb. Tehát elment volna úgy hogy nesze láthatod, hogy meg a TV meg a Net, viszlát. De persze alá kellet írnom 4 lapot és ezen a lapon láttam, hogy "végpont felhasználó..., végpont jelszó..." és a telefonszámom is.
De ebbõl õ nem tudott másolatot adni, így aztán lemásoltam én lévén hogy van egy multifunkciósom.
Amit még most se tudok azaz, hogy mi az digis e-mail címem és a webtárhelyem..
Másik probléma, hogy ubuntu alatt ugyan van internet mert beállítottam a DSL kapcsolatot és meg a skype meg böngészni is tudok, de a szoftverközpont és a Synapic nem mûködik, nem tud csatlakozni. Mi lehet a baj?
Ja és persze settop box-ot nem tudtak hozni így csak analóg TV van egyenlõre.
sztem lehet valami köze ahhoz, hogy kezdenek kifogyni az ipv4es címekbõl vagy nemtom
fix ip meg nem ér meg nekem 3000ft-ot
Én megnéztem, és nekem is mindennap ugyanakkor szakad, de azért mert akkor éri el az 1 napos online idõt. Ilyenkor bemegyek a routerbe, és látom, hogy másodpercre pontosan 1 napot voltam online. Érdekes módon a kapcsolat él még pár percig, csak éppen nem érek el semmit a neten, amíg nem kapcsolódok újra. Pár perc után leszakad, és akkor a router újrakapcsolódik. Ez minden nap 2-3 perc eltolódást jelent, de direkt megfigyeltem legutóbb, hogy az 1 nap letelte elõtt figyeltem a routert, és abban a pillanatban, ahogy meglett az 1 nap, megszakadtak a kapcsolataim (MSN, torrent, skype).
Ha nem várod meg a routert, hanem egybõl nyomod a leszakadást és kapcsolódást, akkor van net utána egybõl. Próbáld ki.
Gondolom ezt idén kezdték el.
Win7 alatt (router is van )
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Nálam az utóbbi 1 hónapban csinál olyat mindennap, hogy 18:30-kor és 20:38-kor vagy 5 percre, megszakad a net, teljesen elmegy, de nem értem miért, namost vagy épp ekkor csinálnak mindig valamit digiék, vagy valaki hekkeli a routerem.. :S de már szörnyen bosszantó, ezelõtt sose volt ilyen.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
más tapasztal ilyesmit? (Miskolc)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
kulonbozo technologia, kulonbozo ellatottsag, kulonbozo szolgaltatas.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://www.digikabel.hu/lakossagi_csomagok
Ahogy látom, a hûségszerzõdéses akciók is átalakultak, szóval jan. 31-ig érdemesebb aláírni.
Mert rákerestem a routeredre és ezt találtam:
"10Mbps sebességû kapcsolat a modem felé (WAN port) "
Ez azért enyhén kicsi... legalábbis, ha LAN neted van...
Amúgy a WAN beállításoknál kell a kapcsolat típusnál a PPPoE módszert választani, megadni a szerzõdéseden szerepló felhasználónevet és jelszavat.
Ezenkívül az IP címet automatikusan (DHCP) kapja a router, nem kézzel beállítottat használjon!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Összegzés: én biztos nem fogom ajánlani senkinek.
http://compnetworking.about.com/od/routers/g/192_168_1_1_def.htm
Adott egy Linksys WRT54GL típusu router és nem küldi tovább a Netet,mit és hol kell nekünk beállítani hoyg mukodjon?.
Eddig ami volt net benn az simán jó volt,most hellyette menne a digi de nem Mukodik,.
Vki?
Van valakinek tapasztalata a digi wifis netjrõl? Nem a routerre gondolok.
Nyárra ígérik Szigetszentmiklósra a 15 Mb/s netet és pont akkor jár le a hûségem a pr-nál. Esetleg egy linket tudtok valamelyik fórumra? Pl Havvanna lakótelepen is ilyen van.
Köszi.
Idézet a Digi honlapjáról:
"TopNET garantált sávszélesség: 8/4 Mbit/s"
Tehát az általad tapasztalt 32 Mbps letöltési sebesség a garantált 8 Mbps felett van jóval.
Örülj neki (van még olyan település, ahol csak telefonmodemes - max 48 kbps - Internet van), e miatt ne idegeskedj, csak magadnak, meg a szerencsétlen ügyfélszolgálatosnak ártasz vele (aztán szedheted a Xanaxot). Egyébként is a túl sok/túl gyorsan áramló információ káros az egészségre. 😉
Na mindegy, kicsit ideg vagyok...
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
A Router tud csatlakozni a netre? PPPOE-t állítotok be? Mert ez nem olyan, mint az UPC kábelnet.... mást kell a routerben beállítani. Ha a router tud csatlakozni a netre, akkor tovább kellene osztania a többi gépre ....
csak itt nincs!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

most upc fp 60 as van és itt ha minden fasza akkor 14-20 ms a ping...kivi lennék hogy diginél milyen.....
elõre is köszi 😄
GGMU