DIGI NET
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új Asus routeremen keresztül... korábbi routeren keresztül csak 40-50Mb/s volt a max. mért eredmény.
Közben sikerült megoldani a problémát.
Alaphelyzetbe állítottam a routert, újraindítottam, és most már bejön. Érdekes, nem tudom mitõl lehetett.<#confused>#confused>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Tegnap óta elérhetetlenek a pte.hu oldalai (etr, coospace, modulo), a lakásban egyik gépen sem jönnek be. Többi szaktársamnak UPC vagy más netük van, és nekik megjelenik minden gond nélkül.
Holnap viszont tárgyat kéne felvennem...
Mi lehet a probléma?
Választ elõre is köszi!
A szerelõk pedig 3 napon belül kötelesek kijönni szóval paff paff 😄
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
olyan problémám lenne, h egy jó ideje a modem mintha újraindulna magától. Kiírja h hálózati kábel nincs bedugva utánna meg rögtön csatlakozva van és vissza is jön a net. Már telefonáltam be nekik újraindították a modemet bentrõl.3 óráig nem volt net aztán visszajött. De ez az újraindulós probléma csak maradt. Azt mondták, h át kellene nézni a beállításokat. Nem szórakoztam vele, újratelepítettem az xp-t. De csak nem akarja az igazat😄 Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék 😊
elõre is köszöntem 😊
Elõre is köszi
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Remélem segítettem ha gond van kérdezz ha tudok segítek.
Ma kötötték be a Digi "csomagot" TV+NET+TELEFON. Minden jó csak a NET iszonyat lassú nem tudom miért? Letöltés 500KB/s !!!! feltöltõs 9-10MBIT/S ez micsoda?? nyíregyházi vagyok fogalmam sincs mit a gond? Esetleg az idõjárás vagy mi a gond? A közepes csomeg a BaseNetre van elõfizetve ami elvielg 40/20 as lenne.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Be telefonáltam a Digihez és azt mondták hogy új gép akkor új mac cím, bent átpötyögtek valamit és kb 5 perc múlva ment a net. Vicc... 😊 A lényeg hogy megoldották.
ui.: Akkor diginél nem lehet több gépet ráakasztani a netre??
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Egy problémám van, nem tudom mennyire egyedi, de itt a fórumban eddig nem találtam hasonlót, sem máshol.
Tehát a lényeg: A napokban összeraktam egy totál új konfigot, amelyre Windows7 került. Ezt nálunk raktam össze és mivel nálunk T-online net van itt hibátlanul mûködött, ment a windows update, ment minden pikk pakkra. Amikor kész lettem átvittem a végleges helyére de ott már Digi net van, és azt mondja hogy nincs net. restart végtelenszer, a hálózati adapter tiltása, majd engedélyezése, az IPv6 tiltása, majd engedélyezése újra, a hálózati driver ujra rakása (bár mint mondtam nálam T-akony netnél hibátlan volt), router-el is próbálkoztam, mert itt irta vki hogy azzal megy. A router felcsatlakozott a netre, de a win7 akkor sem tudott a netre menni. Próbáltam Tûzfal kikapcs, avast kikapcs, ekkor sem történt változás. Minden próbálkozásom sikertelen volt. Közben gondoltam kipróbálom a laptopommal is a netet, amin XP van. Rádugtam és pákkkk egybõl van net. Na itt már óriási kérdõjel volt a fejem felett. Gondolkoztam hogy kihívom a digit, hogy nézzék meg, de mivel jel meg net van kitalálják hogy nálam van a hiba, holott szerintem nem.
A kérdésem tehát, hogy valaki találkozott már hasonló problémával? 😊
Érdekesség gyanánt: a Digi által adott modem, független, bele tettem a t-mobile net kártyámat és simán ment vele,csak be kellett állítani a csatlakozást a programban és már ment is.
Nálam is Firefox alatt. Viszont Explorer alatt jó. Pedig semmit sem változtattam rajta. :S
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Pest környékérõl viszont sokan jelentettek hibát.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Azokon az oldalakon, ahol gyakran járok (4-5 ilyen van) az Adblock Plus szûrõt feloldottam. Még nem kapcsoltam vissza, de lehet, hogy úgy is mûködne...