DIGI NET

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChaosTeam

Az új Asus routeremen keresztül... korábbi routeren keresztül csak 40-50Mb/s volt a max. mért eredmény.
scs17
Köszi az infókat!
Közben sikerült megoldani a problémát.
Alaphelyzetbe állítottam a routert, újraindítottam, és most már bejön. Érdekes, nem tudom mitõl lehetett.<#confused>

Nekem bejön XI.ker

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tommygear
nálam is bejön az oldal
scs17
Hali!

Tegnap óta elérhetetlenek a pte.hu oldalai (etr, coospace, modulo), a lakásban egyik gépen sem jönnek be. Többi szaktársamnak UPC vagy más netük van, és nekik megjelenik minden gond nélkül.
Holnap viszont tárgyat kéne felvennem...
Mi lehet a probléma?

Választ elõre is köszi!

Golyo69
azért ez nem rossz 😄😄

GGMU

tommygear
és ez a lényegen mit változtat? vmi gáz van egybõl rádfogják h a te géped szar
Misi az ezredes
A lekoppintós szöveg azért van, ugyanis a diszpécser az a hardveres problémákat nem tudja kiküszöbölni. Sem kiszûrni, némi tanácsot tud adni mit próbálj meg és a jobbik féle diszpécser javasolja is, ha a hiba továbbra is fent áll akkor hívja újra.

A szerelõk pedig 3 napon belül kötelesek kijönni szóval paff paff 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

ok, köszi a segítséget😊
tommygear
ez a "nálad van a hiba" szokásos lepattintós dumájuk, hívd fel õket újra, hogy küldjenek ki egy szerelõt
sziasztok!
olyan problémám lenne, h egy jó ideje a modem mintha újraindulna magától. Kiírja h hálózati kábel nincs bedugva utánna meg rögtön csatlakozva van és vissza is jön a net. Már telefonáltam be nekik újraindították a modemet bentrõl.3 óráig nem volt net aztán visszajött. De ez az újraindulós probléma csak maradt. Azt mondták, h át kellene nézni a beállításokat. Nem szórakoztam vele, újratelepítettem az xp-t. De csak nem akarja az igazat😄 Ha valaki tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék 😊
elõre is köszöntem 😊
Twinseen
sziasztok! azt kérdezném tõletek, hogy tudtok-e esetleg ajánlani egy olcsóbb wifis routert 5000-6000ft magasságban, amit kedvel a Digi is és két gép illetve egy iPhone3G közé jó lenne?

Elõre is köszi

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Misi az ezredes
Elég tré 😊 De azt hiszem ez mindenkivel megesik (néha). A lényeg, hogy most már a falban nincs kósza net xD

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Kifogtál egy szakembert <#vigyor1>

a gond megoldódott. A szerelõ átlyukasztotta a kábelt 2 helyen is U szöggel.

Misi az ezredes
Akár a számítógéped is okozhatja a lassú internetet, de a modem vagy routher is hibás lehet benne. Érdemes minden külsõ elemet újraindítani, kihúzni pl a routhert 10-15 mp-re majd visszadugni. Ekkor az adatokat amiket eltárolt magában azokat elfelejti és az internetgondok megoldódhatnak. Nálam ilyen probléma volt még régebben, így sikerült megoldani a problémát. Amennyiben nem oldódik meg a gond hívd fel õket és kérj távsegítséget. Elsõ néhány lépés az lesz amit én mondtam õk is ezt fogják tanácsolni vagy jelezni fogja ha épp valami szervizelés van a környéken ami miatt nincs megfelelõ szolgáltatás.

Remélem segítettem ha gond van kérdezz ha tudok segítek.

Sziasztok!
Ma kötötték be a Digi "csomagot" TV+NET+TELEFON. Minden jó csak a NET iszonyat lassú nem tudom miért? Letöltés 500KB/s !!!! feltöltõs 9-10MBIT/S ez micsoda?? nyíregyházi vagyok fogalmam sincs mit a gond? Esetleg az idõjárás vagy mi a gond? A közepes csomeg a BaseNetre van elõfizetve ami elvielg 40/20 as lenne.

mycso
Nálam jónak mondható...hspa esetén 4.1m le és 1.7m fel.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

OssianFan
Másnál nem lassú a Digi Move? Tegnap óta nálam eléggé gyatra, 200kb/s körül van,de nem hiszem hogy túlléptem volna a forgalmam,5gb-s csomagom van és nem használtam túl sokat.

Gery85
Ott ahol van kihelyezve modem ott így mûködik, ahol csak lan kábel van ott megy simán is.

tommygear
de lehet
Plum
Megoldva!
Be telefonáltam a Digihez és azt mondták hogy új gép akkor új mac cím, bent átpötyögtek valamit és kb 5 perc múlva ment a net. Vicc... 😊 A lényeg hogy megoldották.
ui.: Akkor diginél nem lehet több gépet ráakasztani a netre??

Plum
Minden automatán van, semmit nem állítottam külön. A router is utoljára T-online netre volt dugva automatán, semmit nem állítottam rajta. Amikor áthoztam a digi-hez itt is egybõl felismerte és ment. T-online -nál amikor ment a gép akkor Cisco router/modem és abból switch kábellel, és ment flottúl!

A routerbe van beállítva? Vagyis wifin vagy lanon másik gépnél megy a net?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Plum
nem állítottam PPPoE-t mivel nincs név és jelszó. Ha ekkor is kell PPPoE akkor hogy állítom be a Digi-t ?

PPPoE kapcsolatnál a Digi van beállítva vagy a T?

Plum
Sziasztok!

Egy problémám van, nem tudom mennyire egyedi, de itt a fórumban eddig nem találtam hasonlót, sem máshol.

Tehát a lényeg: A napokban összeraktam egy totál új konfigot, amelyre Windows7 került. Ezt nálunk raktam össze és mivel nálunk T-online net van itt hibátlanul mûködött, ment a windows update, ment minden pikk pakkra. Amikor kész lettem átvittem a végleges helyére de ott már Digi net van, és azt mondja hogy nincs net. restart végtelenszer, a hálózati adapter tiltása, majd engedélyezése, az IPv6 tiltása, majd engedélyezése újra, a hálózati driver ujra rakása (bár mint mondtam nálam T-akony netnél hibátlan volt), router-el is próbálkoztam, mert itt irta vki hogy azzal megy. A router felcsatlakozott a netre, de a win7 akkor sem tudott a netre menni. Próbáltam Tûzfal kikapcs, avast kikapcs, ekkor sem történt változás. Minden próbálkozásom sikertelen volt. Közben gondoltam kipróbálom a laptopommal is a netet, amin XP van. Rádugtam és pákkkk egybõl van net. Na itt már óriási kérdõjel volt a fejem felett. Gondolkoztam hogy kihívom a digit, hogy nézzék meg, de mivel jel meg net van kitalálják hogy nálam van a hiba, holott szerintem nem.
A kérdésem tehát, hogy valaki találkozott már hasonló problémával? 😊

mycso
Na, ez viszont jó hír, én ezt meg sem néztem...van egy vodás USB modemem, az függõ, pedig jól jött volna már párszor t-s adatkártyához....de akkor ezek szerint ez a digis nem függõ.

Gery85
Jaja, én is olvasom a híreket, remélem jó lesz.
Érdekesség gyanánt: a Digi által adott modem, független, bele tettem a t-mobile net kártyámat és simán ment vele,csak be kellett állítani a csatlakozást a programban és már ment is.

mycso
Ez teljesen jó, egyébként meg sajnos az köztudott, hogy a Telenor mobilnet szolgáltatása a leg gyatrább a 3 szolgáltató közül, bár remélhetõleg ez talán még az éven javulni fog, mert valami hatalmas beruházásban, hálózatfejlesztésben vannak benne.

Gery85
Otthon így megy a Digi mobilnet:

Gery85
Köszönöm, szereztem közben én is egyet,mert anyáméknál Gyálon elég szar a UPC, oda kellett volna,de náluk nem megy, csak GPRS-t talál,vagy azt írja,hogy ismeretlen, pedig a telenoros telefon fullos térerõt mutat.

mycso
Amit tudni érdemes: hívást nem tudsz sem fogadni sem pedig kezdeményezni ez csak egy sima adatkártya amit a digi ad. Sms-t viszont fogadni lehet vele, már amennyiben ki tudod deríteni a telefonszámát a kártyának, mert azt sem ad hozzá a digi. Egyébként nekem a legkisebb csomag van, napi szintû netezésre használom egy tablettel és eddig még mindíg sikerült kijönnöm az 1gb-bol, még egy kis youtube is belefér. A Telenor hálózatát használja, tehát a sebességek/hálózati módok a Telenor hálózata szerint elérhetõek: a 3g szinte mindenhol elérhetõ, de sok helyen létesít HSPA kapcsolatot is, én teljesen meg vagyok vele elégedve.

Gery85
Másik kérdésem az lenne,hogy ma váltották át a csomagunkat topra, de azóta össze vissza ugrál a sebesség még alacsonyabb értékekre is lemegy, mint a startnet, esetleg kell valamit beállítanom?

Gery85
Mennyire stabil, lehet e vele rendesen böngészgetni,vagy lassan jönnek be az oldalak?

mycso
Van 1GB-os csomagom mi a kérdésed róla????

BaliBoy
Hmmm.....
Nálam is Firefox alatt. Viszont Explorer alatt jó. Pedig semmit sem változtattam rajta. :S

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tommygear
most bejött csak szét van esve az egész :\
Gery85
Senkinek nincs?

BaliBoy
Úgy látom törölték a tárhelyet. Este fel pakolom máshova.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tommygear
bannerrel miújság?
Gery85
Digi mobilnettel valakinek van tapasztalata?

gabi89
Érdekes Kecskeméten meg minden a legnagyobb rendben. Legalábbis én nem tapasztaltam semmi lassulást,kiesést ...
Pest környékérõl viszont sokan jelentettek hibát.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tommygear
már itt is jó
Nálam Dunaújvárosban tegnap, tegnapelõtt végig voltak gondok, de ma egyszer sem.
Ugyan ezt tapasztalaom. Ne basszanak már ki velünk 😛

Nálam is ez volt reggel, de már rendben van.
Azokon az oldalakon, ahol gyakran járok (4-5 ilyen van) az Adblock Plus szûrõt feloldottam. Még nem kapcsoltam vissza, de lehet, hogy úgy is mûködne...

tommygear
továbbra is szar nálam is
Stefling
Hm, most nekem is elkezdte megint.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8