4718
Városok felismerése képről
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
Csak akkor tegyél be új képet, ha az előzőt már kitalálták! A kép - lehetőség szerint - ne legyen nagyobb 1024×768-nál.
A kép gazdája aktívan segíti a kérdezőket a rejtvény kitalálásában...
-
Benevolens #4197 :) -
#4196 A kerdes az, hogy a hazon van-e valami amibol lehet kovetkeztetni. :) Mert szamomra peldaul nem ismeros. Nem tudom a tobbiekkel mi a helyzet, de tolem johet egy kis segitseg. :) -
Benevolens #4195 ja bocs, azt hittem, hogy az Északot úgy érted, hogy mivel a cucc viktoriánus ezért csak a keleti parton vagy a nagy tavak környékén lehet. Erre mondtam, hogy nem csak ott van ilyen ház. De különben a belvároshoz közeli. És nem lehet akárhol, mert van rajta egy ház, ami egyértelművé teszi, hogy hol van. Vagy adjak még segítséget?
-
#4194 Te mirol beszelsz? Milyen idoszak? :)
Az Eszakot meg csak azert irtam, mert en Delen elek, es felenk nem igazan jellemzoek az ilyen hazak (persze ez nem jelenti azt, hogy ne fordulna elo). Mikor Chicagoban laktam, ott viszont rengeteg ilyen stulisu haz volt. -
Benevolens #4193 na jó, a "híres"-t idézőjelbe teszem, mert nem úgy híres, mint mondjuk a Casa Battlo Barcelonában. -
Benevolens #4192 a fejtegetésed remek, azzal a hibával, hogy az időszakban nem csak északon voltak városok. A tippek nem jöttek be és ahti sem talált. És nem lehet akárhol. Van rajta egy nagyon híres ház... -
ahti #4191 az en tippem Boston, tipikus New Englandi hazak. -
#4190 A hazak alapjan viszont akarmelyik Amerikai kertvaros lehet, bar gyanithatoan Eszaki.
A telkek meretebol kiindulva valami nagyvaros lesz, raadasul a belvaroshoz kozel, mert eleg egymas hegyen hatan vannak a hazak. Csak ugy ellovok parat, hatha valamelyik betalal:
Chicago,
New York,
valami varos New Jersey-ben
De tenyleg akarhol lehet... :) -
#4189 Ez Amerika. -
Benevolens #4188 nem nem -
#4187 Írország esetleg? -
Benevolens #4186 nem brit, de rokon -
#4185 Nekem egy brit város kertvárosi részének tűnik a környék. -
Benevolens #4184
-
#4183 Az. -
Benevolens #4182 ja nem, ott jobbos közlekedés van. Akkor Szingapúr. A szegély a sárga kereszt meg a balos közlekedés alapján... -
Benevolens #4181 akkor Dél-Korea -
#4180 Nagyjából jófelé jártok, de nem Japán. -
Benevolens #4179 szerintem japán -
#4178 Nem. -
#4177 Valahol Ausztráliában? Esetleg Új-Zélandon? -
#4176 Ha át lett adva akkor rakok én egy képet
-
#4175 igen, az :)
(meg a kötőjelek ^^) -
magnesium #4174 de átadom.:) -
magnesium #4173 http://www.montgolfiere.be/plan_villers.htm -
magnesium #4172 Villers La Ville, Belgium -
#4171 Olaszország? -
#4170 Nekem is először Anglia ugrott be. -
#4169 igen, nem -
Benevolens #4168 szerintem ez egy romos ciszterci apátság. A kivitel alapján Franciaországot tippelném -
#4167 nem -
Benevolens #4166 Anglia? -
#4165 Na jó... ^^
-
Benevolens #4164 de most úgy néz ki, hogy mégis te rakj, mert ő eltűnt, a dolgok meg nem állhatnak... -
#4163 sebaj, akkor átadom neki a rakás jogát -
Benevolens #4162 szerintem ezt Halassboy találta ki, mert csak a várost kellett -
#4161 Átadom a kupac jogát -
#4160 Bizony Grúzia...bizony Tbilisi....és valóban a szentháromság székesegyház )) -
#4159 Szentháromság Székesegyház, Tbiliszi :) -
#4158 ez szerintem Grúzia (a zászló elárulta) és méghozzá Tbilisziben van ez a templom, sajnos a nevét nem tudom :S