Gears of War PS3-ra?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nekem például nem tetszett a játék, több TPS játék jobban tetszett mint ez ^^
TPS -ek közé tartozik a Max Payne is például... meg még van jó sok.
TPS -ek közé tartozik a Max Payne is például... meg még van jó sok.
Na majd lesz Gears of War 3, PS3-ra is, olyan 2012 körül...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Egyébként jó, hogy szóba került ez a játék, mert odaveri az összes eddigi TPS-t.
Szóval méltánytalanul nem esett sok szó róla itt az SG-n.
A bugok és a vér az egyetlen ami hibázott benne.
Ha a kettõbe ezekre már figyelnének és még egy kicsit nagyobb szerepet kapna a taktika, akkor bizony nem lenne semmi game.
Szóval méltánytalanul nem esett sok szó róla itt az SG-n.
A bugok és a vér az egyetlen ami hibázott benne.
Ha a kettõbe ezekre már figyelnének és még egy kicsit nagyobb szerepet kapna a taktika, akkor bizony nem lenne semmi game.
Akkor te vagy a ritka kivétel, írd csak be jani a gugliba, hogy Gears of War bugs, majd csak lesel.
értelek,csak leszarlak😄
Ez mekkora gagyi hülye hir már. lehet hogy GOW3 lesz PS3-ra. Gratulálok SG...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
SZerintem hatalmas játék, sokkal jobban élveztem mint ezt a most divatos Bioshock v Crysis izéket! Azt se tudtam hogy a GoW 2 tervben van nemhogy a 3 😄
NÁLAD.
Úgy vittem végig 2 nap alatt, hogy egy fagyás, egy kilépés, de még bug sem volt ^^
Úgy vittem végig 2 nap alatt, hogy egy fagyás, egy kilépés, de még bug sem volt ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ejpazdet... neked aztán nem sok hozzászólnivalód van. gyuri, alkalmazd azt a jó stratégiát hogy ha úgy érzed hogy amit mondani akarsz az jobb mint a csend, akkor szólalj meg. egyébként inkább ne... a te érdekedben. <#gonosz1>#gonosz1>
amúgy meg faja... legalább akinek tetszik de ps3-ja van, az is játszhat vele. nem? 😊
amúgy meg faja... legalább akinek tetszik de ps3-ja van, az is játszhat vele. nem? 😊
practitioner of the forbidden arts of death
A játékkal semmi baj, csak nagyon bugos. Folyamatos exe hiba, vmint az indítása is tiszta röhej(frissíti a drivert, erre megint felajánlja...). Amúgy PS-re minek?
2008 november 15? Addigra szerintem rengeteg játék lesz ps3-ra, nem hiszem h annyira lesz kereslet rá.
Egyébként nekem egyáltalán nem jött be a játék, nem tudom h x360-on miért lett ez olyan népszerû...
Egyébként nekem egyáltalán nem jött be a játék, nem tudom h x360-on miért lett ez olyan népszerû...
tiszta*
toszta blikk.. korcsul az sg😞