15
  • Balumann
    Hát nekem például nem tetszett a játék, több TPS játék jobban tetszett mint ez ^^
    TPS -ek közé tartozik a Max Payne is például... meg még van jó sok.
  • Alwares
    Na majd lesz Gears of War 3, PS3-ra is, olyan 2012 körül...
  • opeca
    Egyébként jó, hogy szóba került ez a játék, mert odaveri az összes eddigi TPS-t.
    Szóval méltánytalanul nem esett sok szó róla itt az SG-n.

A bugok és a vér az egyetlen ami hibázott benne.

Ha a kettőbe ezekre már figyelnének és még egy kicsit nagyobb szerepet kapna a taktika, akkor bizony nem lenne semmi game.
  • opeca
    Akkor te vagy a ritka kivétel, írd csak be jani a gugliba, hogy Gears of War bugs, majd csak lesel.
  • gyuri12
    értelek,csak leszarlak:D
  • narumon
    Ez mekkora gagyi hülye hir már. lehet hogy GOW3 lesz PS3-ra. Gratulálok SG...
  • jeti00
    SZerintem hatalmas játék, sokkal jobban élveztem mint ezt a most divatos Bioshock v Crysis izéket! Azt se tudtam hogy a GoW 2 tervben van nemhogy a 3 :D
  • MerlinW
    Mi épp ezért, nagyon büszkék vagyunk rád.
  • Tinman #7
    NÁLAD.
    Úgy vittem végig 2 nap alatt, hogy egy fagyás, egy kilépés, de még bug sem volt ^^
  • Frosty01
    ejpazdet... neked aztán nem sok hozzászólnivalód van. gyuri, alkalmazd azt a jó stratégiát hogy ha úgy érzed hogy amit mondani akarsz az jobb mint a csend, akkor szólalj meg. egyébként inkább ne... a te érdekedben.

amúgy meg faja... legalább akinek tetszik de ps3-ja van, az is játszhat vele. nem? :)
  • Seth
    Nem a pc verzióról van szó
  • Reg5
    A játékkal semmi baj, csak nagyon bugos. Folyamatos exe hiba, vmint az indítása is tiszta röhej(frissíti a drivert, erre megint felajánlja...). Amúgy PS-re minek?
  • Balumann
    2008 november 15? Addigra szerintem rengeteg játék lesz ps3-ra, nem hiszem h annyira lesz kereslet rá.

Egyébként nekem egyáltalán nem jött be a játék, nem tudom h x360-on miért lett ez olyan népszerű...
  • gyuri12
    tiszta*
  • gyuri12
    toszta blikk.. korcsul az sg:(