15
-
#15 Hát nekem például nem tetszett a játék, több TPS játék jobban tetszett mint ez ^^
TPS -ek közé tartozik a Max Payne is például... meg még van jó sok. -
#14 Na majd lesz Gears of War 3, PS3-ra is, olyan 2012 körül... -
opeca #13 Egyébként jó, hogy szóba került ez a játék, mert odaveri az összes eddigi TPS-t.
Szóval méltánytalanul nem esett sok szó róla itt az SG-n.
A bugok és a vér az egyetlen ami hibázott benne.
Ha a kettőbe ezekre már figyelnének és még egy kicsit nagyobb szerepet kapna a taktika, akkor bizony nem lenne semmi game. -
opeca #12 Akkor te vagy a ritka kivétel, írd csak be jani a gugliba, hogy Gears of War bugs, majd csak lesel. -
gyuri12 #11 értelek,csak leszarlak:D -
#10 Ez mekkora gagyi hülye hir már. lehet hogy GOW3 lesz PS3-ra. Gratulálok SG... -
jeti00 #9 SZerintem hatalmas játék, sokkal jobban élveztem mint ezt a most divatos Bioshock v Crysis izéket! Azt se tudtam hogy a GoW 2 tervben van nemhogy a 3 :D -
#8 Mi épp ezért, nagyon büszkék vagyunk rád. -
#7 NÁLAD.
Úgy vittem végig 2 nap alatt, hogy egy fagyás, egy kilépés, de még bug sem volt ^^ -
#6 ejpazdet... neked aztán nem sok hozzászólnivalód van. gyuri, alkalmazd azt a jó stratégiát hogy ha úgy érzed hogy amit mondani akarsz az jobb mint a csend, akkor szólalj meg. egyébként inkább ne... a te érdekedben.
amúgy meg faja... legalább akinek tetszik de ps3-ja van, az is játszhat vele. nem? :) -
#5 Nem a pc verzióról van szó -
Reg5 #4 A játékkal semmi baj, csak nagyon bugos. Folyamatos exe hiba, vmint az indítása is tiszta röhej(frissíti a drivert, erre megint felajánlja...). Amúgy PS-re minek? -
#3 2008 november 15? Addigra szerintem rengeteg játék lesz ps3-ra, nem hiszem h annyira lesz kereslet rá.
Egyébként nekem egyáltalán nem jött be a játék, nem tudom h x360-on miért lett ez olyan népszerű... -
gyuri12 #2 tiszta* -
gyuri12 #1 toszta blikk.. korcsul az sg:(