8
  • ddt500
    A Nemzet Aranya 2 viszont nagyon bejött. Pontosan az kaptam amit vártam.
  • ddt500
    Én letöltöttem az I'm legend-et de csak belekukkantottam (Kiváncsi voltam a zombikra). Nem csodálom, hogy nem megy el 300 millióig. A Resident Evil 1 zombijai sokkal hihetőbbek voltak. Ezek úgy néznek ki mint a Múmia 2-ben a Skorpiókirály. Abszolute nem élethűek.Inkább kevesebb cgi kellett volna és több jelmezes ember. De azért megnézem.
  • Wittgen
    Hogyan kaphatott volna, ha még be sem mutatták? Ha a kritikusoknak meg külön levetítették és azok meg nyavajognak, az nem nagyon érdekel, mert sohasem adtam a véleményükre.
  • Datas
    Az avp2 sajnos nem kapott jo kritikat - elbizonytalanito - , de azert kivancsian varom.
  • Blasta
    "A nemzet aranya 2: A titkok könyve"

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, aki egy ilyen című mozira beül, az megérdemli :)))
  • kandeláber
    "szerintem 170-180 milliónál "kifullad""

Szerintem nem. A karácsony-újév közötti időszakot azért szeretik a filmesek, mert gyakorlatilag egy hosszú hétvégének tekinthető. Szerintem jövő hét közepére vastagon meglesz az említett 170-180 millió.

• Wittgen
    Remélem az amik akarnak egy kis akciót is így az ünnepi nyáltenger közepette, és felfuttatják az AvP filmet....egy kellően szép redmény a bevételekben jó hatással lenne a későbbi alien, predator és avp filmekre.
  • knightbali
    The Bucket List érdekesnek ígérkezik.:)