Egy másik univerzum lenyomatát észlelték?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Okés. Bocsánat, úgy látszik félreértettelek. Ez a dolog innentõl (az elejétõl?) nem igazán mai értelemben vett tudomány, nem is filozófia; valami egészen más, ami a miszticizmushoz, valláshoz közel, tõlem (meg a topictól is szvsz) sajnos távol áll, szóval nem lennék (nem is voltam) jó vitapartner.
Inkább hitvita ez, ami szvsz értelmetlen. Te úgy érzed (tudod) megtaláltad a Választ, kicsit irigyellek ezért. 😊
Örülök, hogy kicsit visszavettél a bántó stílusból. Köszönöm!
Úgy látom, sikeres volt.
Máskor is fogom a kis hülyével alkalmazni.
Úgy látom, van egy kényes témája, az megkötözi, visszafogja.
Érzékeny rá, határozattan!
Amúgy igazad van, erõs volt a stílusom, de az „agresszorral” szemben csak az ész és az erõszak együttes alkalmazása segít. Mármint a verbális erõszak…. <#vigyor5>#vigyor5>
Tudjátok, mikor az ember egy siekeres vállalkozást visz évtizedekig, megtanulja, hogy nincs jó viselkedés, vagy rossz viselkedés, legfeljebb nem odailló viselkedés. Azt lehet vitatni, hogy a viselkedésem ideillõ volt-e, mindenesetere én azért alkalmaztam, mert az adott szituációhoz ideillõnek tartottam a kis pöcs miatt.
Na, jó éjt.
<#wave>#wave>
http://www.tradeximp.com/
lesajnálásról szó sincs. és a relativitás elmélet az a legtöbb amire egy zsidó okostojás anélkül hogy az eszét is használta volna, bár az agyát kétségkívül mozgatnia kellett hozzá. már majdnem rájött arra mint amire a kétezer éves bölcsek, már majdnem újra feltalálta a spanyolviaszt ! érthetõ ha mindenféle húrelméletekkel meg 10 dimenzióval átszõve etetik a szerencsétlen embereket az ugyancsak zsidó médiában.
okos volt ugyan, de bölcs nem. a bölcs rájön hogy a végtelenben akármennyit is tudna az éppen nulla a végtelenhez képest. én éppen ezért becsülöm az okostojásokat is.
a vöröseltolódás, a Merkúr perihéliummozgása, a gravitációs lencsehatás,
a kvantum összefonódás, az elektronok interferenciája, a kozmikus háttérsugárzás, a fél- és szupravezetõk, és a lézer és GPS óra-korrekció mûködése pedig mind mind alátámasztja azt amit én mondok, nincsen legkisebb részecske mivel az amirõl azt hiszik hogy legkisebb részecske önmagában is egy teljes univerzumot foglal magába amiben elképzelhetetlenül gyorsan telik az idõ
, a mi felfogásunk szerint. sok sok nagy bumm megy végbe egy müönban
míg megtesz egy angsztrömöt, és a mi teljes nagy bummunk óta eltelt idõ is
"kívülrõl" csak egy pozitron egyetlen spinje, de továbbmegyek !
az euklidészi térgeometria sem túl jó , hiszen a fekete lyuk nem a mi univerzumunkBAN van hanem mi vagyunk benne, ha onnan "belülrõl" nézzük.
ha valaki látott már fraktálzoomot és/vagy mellékesen fogyasztott valami tudatmódosítót is, egészen biztosan nem lesz többé kétsége affelõl hogy pontosan érti az univerzum mûködését.
Ki nem szarja le a Visztát?
Kéne egy mod aztán aki offol, személyeskedik, zsidózik, warn aztán bann.
állatkert
Blackmail the Universe
Rendszeresen maszturbálsz, a nõknél sincsenek sikereid, mert ott is a kisebbrendûségi komplexusod irányít.
Jól haladsz az alkoholizmus felé, bár ezt még környezeted nem ismeri fel, te pedig soha nem fogod felismerni, mert önismereted eleve nem létezik, hiszen nem vállalod fel még a legprimitívebb ismereteket sem magadról.
A munkahelyen, ha netán sikerül álláshoz jutnod, (az önbizalomhiányosoknak nehéz álláshoz jutniuk), nincsenek gondjaid, mivel saját magad seninek tartod, alkalmas vagy arra, hogy a fõnökeid WC papír helyett veled nyalassák ki a seggüket.
Az ilyenek, mint te, könnyen lesznek homokosok is, mivel egy erõs egyéniségû buzinak konnyen a hálójába esnek, ahonnan az önbizalomhiányuk miatt nem tudnak kiszállni.
samebadi, ha még nem vagy buzi, meg még nem tartod magad alkohlistának, nem vagy láncdohányos, a legjobb úton haladsz, hogy az legyél.
<#mf1>#mf1>
Persze ez a te bajod, mi csak röhögünk rajtad.
Talán még AIDS-es is leszel egyszer.
Ettõl csak az véd meg, ha naponta kétszer maszturbálsz.
<#mf1>#mf1>
Persze ez minket is megvéd, mert akkor, ha a heréid üresek, nem baszogatsz minket.
Na, jó éjt te <#kocsog>#kocsog>.
<#mf1>#mf1>
Blackmail the Universe
de kezdem is a kutatást.. mellesleg megmondom õszintén, nekem elég volt az ókori és középkori tudományos világszemléletbõl az, amit középsuliban tanultam (fizika fakt+latin óra, respect CSGY Tanár Úr!!), engem a legújabb dolgok érdekelnek, ami egyfajta szûklátókörûség, de talán majd utána átnézem a régebbi koponyák mûveit is😊
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Amúgy tényleg kimaradt ez a 3 mû, köszi a kiegészítést 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
De úgy látom, elment. Mostmár kezd eszmélni.
<#mf1>#mf1>
Darth Sith listájához annyi megjegyzésem lenne, hogy kezd azért kicsit korábban.
Na, nem is így, másként indítok.
Nekem amúgy egy régebbi tervem, hogy beiratkozom az ELTE elméleti fizika szakára, persze majd, ha ráérek, lesz pénzem, szeretõm, villám a Rózsadombon stb.
Azonban, én a következõképpen indítanék:
Elõször elõvennék valamilyen tudománytörténeti munkát, különös hangsúllyal a fizikán. Csak azért, hogy legyen rálátásom a dolgokra (és ezt késõbb is elõvenném. Valahogy úgy, ahogy pár évente felmegyek a Citdaellára, és felülrõl megszemlélem lakhelyem. Amúgy tervezem ugyanezt repcsivel is, vagyis vitorlázóval, de ez egy másik történet.)
Nos, utána belekóstolnék az ókoriakba (Arisztotelész, Platón, Anaxagorász, Demokritosz), majd folytatnám a középkoriakkal (Giordano Bruno, Galilei, Kepler, Newton), majd a modernekkel (Maxwell pld.), és elidõznék Einsteinnél (zsidó, nem zsidó, a tudományban nincs nemzetiség).
Ezzel párhuzamosan persze keményen kellene gyúrni a matekra is, ezt nem is kell mondanom.
A modern fizikába Gamownak amúgy van egy jó bevezetõ könyve, nem jut eszembe most a címe.
Ha ezeket kibeleztem, akkor jöhetne a kvantumfizika, egyrészt, a modern kozmológia másrészt.
Hát, ez így minimum 20 év, de még viszonylag fiatal vagyok én is. :-)
Ja, és ha már van egy rálátásom az egézre, biztos beleásnám magam valamilyen részletkérdésbe is azért, hogy ne csak kapjak, magamba szívjak, hanem hozzá is tegyek valamit. Hozzátenni pedig csak egy-egy téglát lehet. Pláne ma.
És keresnék értelmes, vitatkozós ürgéket, ugyanis szerintem a beszélgetések, illetve az õket követõ elmélkedések ciklusai élezik az elmét igazán.
Akkor pár könyv is, ami épp kezemügyében van, és nem említette a kolléga:
J.D. Barrow: A világegyetem születése
Paul Davies: Az utolsó három perc
Hawking: A mindenség elmélete
és még rengeteg sok.
Kara kánként folytatom tanításom.
bazdmeg, ha ez neked normális hangnem el se merem képzelni hogy beszélsz anyáddal
Már csak percek kérdése, hogy lecsillapodjon.
<#mf1>#mf1>
(Nem bírtam megállni, hogy ne etessem a trollt...)
Ezt még kivárjuk, aztán ha kiverte a farkát, lenyugszik.
<#mf1>#mf1>
Amúgy szerintem én normális hangnemben reagáltam rád, nem ilyen stílusban, de ez is megmutatja, hogy milyen jellem vagy te, mekkora egy szánalmas ember vagy.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
😄 most rohannom kéne a templomba elnézést kérni tõled? vagy meggyónni, hogy beszóltam neked, ó nagy KÁ
😄 istenem... csak röhögni lehet rajtad is
2. miért kéne elhinnem azokat, amiket leírtál?,
2. nem lógok napi 18 órát sehol
3. vizilabdázom, hetente kb 20 óra edzéssel, úgyhogy sok mindent rám lehet fogni, csak azt nem, hogy szobában ülõs, kocka vagyok
4. attól még, hogy te irigy vagy és nem tudsz megdolgozni egy jobb gépért, és csak fikázni tudsz és rázni magad illuminált állapotban valami zajra, amelyet egyesek zenének neveznek, attól még lehet, hogy másoknak magasabb és nemesebb céljaik vannak az életben, mint jól bekúrni hetente 4xer és telehányni a villamos padlóját.
Alapmûvek:
Stephen Hawking - Az idõ rövid története
John Gribbin - Az idõ születése
John Gribbin - Schrödinger macskája
John Gribbin - Schrödinger kiscicái és a valóság keresése
Brian Greene - Az elegáns univerzum
Amir D. Aczel - Isten egyenlete
Michio Kaku - Hipertér
Richard P. Feynman - A dolgok értelme
Simon Singh - A nagy bumm
Így kezdésnek ezeket ajánlom, és ha ezek meghozdták a kedvedet a fizikához, utána jöhetnek az egyetemi jegyzetek és könyvek. Ismétlem, ezek ismeretterjesztõek, de nagyon jók! 😊
Asus P5k, Intel E6550 4x1GB Kingmax 1066Mhz DDR2, Asus 8800GTS, 2x500GB Western Digital SATA2 raid0, 500GB Seagate 7200.11
Windows Vista Ultimate 64bit, Ubuntu Linux 7.10, Sun Solaris 10
min lógsz napi 18 órát, és, hogy ezt hogyan tudtad összelopkodni apuci meg anyuci pénzébõl. úgy érzed, hogy vagy valaki, hogy ezt oda leírod? szerintem neked kéne kezeltetni magad, nem nekem, érdekes én bulira költöm a pénzt, fesztiváljegyekre, koncertekre, utazásra, te erre... már csak egy puncit kéne integrálni bele és teljes lenne a kép
<#mf1>#mf1>
Komolyan azt hiszed vicces amit csinálsz? Nem vicces, szánalmas. Úgy osztod itt az észt, mintha mindenkinél okosabb lennél. De ha még az is lennél, akkor pont azért nem tennéd, mert intelligensebb vagy és segíted a többieket. De te nem hogy intelligensebb nem vagy, sötét vagy mint az éjszaka. Nem tudsz egy értelmes hozzászólást kicsikarni magadból a témával kapcsolatban, ezt kompenzálva piszkálod azokat akik normális beszélgetést próbálnak folytatni. Kisebbségi komplexusban szenvedsz, nem volt gyerekszobád vagy megerõszakolt az apád 4 évesen? Mert az ilyen emberek szoktak így viselkedni, ahogyan te. Komolyan, orvosi eset vagy. <#levele>#levele>
na jó, én kiszálltam... szóval Epikurosz, bvalek2 és egyéb komolyabb tudással rendelkezõk tudtok ajánlani valami támpontot a Mindenség Elmélete (S.W. Hawking) címû könyvön kívül? 😊 van még itthon 1 pár, de most bele szeretnám ásni magam a témába, nem jött be ez a BME közlekedéskar, lehet átzúzok fikára 😛 még nem késtem el..
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
<#mf1>#mf1>
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
😄
ez õrület, ezt a sok hülyét.
na jo megyek is, nem zargatom a csirkéket.
Neo is the ONE 😄
szóval...
amugy meg én olyan ember vagyok, hogy megmondom amit gondolok. kiszámítható vagyok. a fogyatékosoktól félek. mindig is féltem tõlük. nem kiszámíthatóak.
aki hamar zárt osztályra fog kerülni, az az, aki normális élet helyett itt tölti el a szabadidejét. ez számomra egy kivételes nap, számotokra egy, a sok közül. ugyanis, most nagyon kiakadtam valakire, és itt a megfelelõ közeg, hogy kiéljem magam. ennyi
Huuuuuuuuuuuu. Az veszélyes! Rád is meg a környezetedre is.
Ma, az ingyenes orvosi ellátás, az ingyenes (leszámítva persze a 300Ft.-ot) elmeorvosi vizsgálatok lehetõsége korában, ennyi komoly tünet ellenére még nem voltál szakorvosnál? Nem tellik, vagy a tipikus, mindenki bolondnak tart téged, de szerinted mindenki más bolond... Volt egy ilyen beosztottam, de nem tudtuk elvinni az orvoshoz, aztán egyik napról a másikra zártosztályra került, mert kiderült, már hat hónapja a halott édesanyjával aludt.... Szörnyû dolgok történhetnek, ha nem vizsgáltatod ki magadat, és nem iratsz fel valami klassz, neked (és a környezetedet is segítõ) nyugtatót.