Hipervándor [Jumper]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jumper 2
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
- Ahogy már lentebb is kérdezte valaki, miért harcol egymással a 2 csoport? Állítólag a középkorból indult minden. Ezt még elfogadom, akkoriban biztos boszorkányságnak találták a teleportálást, de S.L. Jackson a filmben már 1 modern felfogású paladin. Akkor miért gondolja, hogy minden hipervándor idõvel gonosz lesz?
- Mi lett a fõhõs társával?
- Ha a paladinok ilyen jól együttmûködõ hálózatot (szektát) alkotnak, akkor a hipervándorok miért nem fognak össze?
Talán majd a 2. részben (ha lesz) választ kapunk erre a pár kérdésre. Remélem, addigra a fõhõs csaja is kicsit okosabb lesz, mert rohadt idegesítõ volt az értetlenkedése.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
de dögöljek meg, még1x megnézem azt a filmet, és elõkotrom a régi képregényeim még '92-93-bol 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Bocs, de ez annyira ironikus...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
csak azért mondtam, mert robotokról csak az Asimov-féle univerzumban vagyok hajlandó beszélni. Robot=ember teremtette GÉP. Ezek ÉLÕLÉNYEK, amiknek evolúviója, hitvallása, érzelmeik, istenük, 4 miliárd éves történelmük van. Ja, és ne a BayFormers vegyétek alapul.
/OFF
...vágod?
mibe költöznek kik?😮
de ha beleköltöznek 8mint a filmben, kapásbol nem beszélhetünk robotokrol, de ez már nagyon elvont téma lenne
a rajzfilmek is errõl árulkodnak, meg ugy az összes transformers képregény, lutraalbum a '90-es évek elejérõl, stb stb...
bocs az OFFér 😄
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Na menjél má <#mf1>#mf1>
...vágod?
De lolmár ez a cím...
Olyan, mintha a Transformers-t fordították volna le "Nagy Alakváltó Robotok"-ra. <#vigyor>#vigyor>
Akkor most a Next-et magyarítsd 😄😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ez csak a nyelvtan és a káromkodások terén igaz<#vigyor3>#vigyor3>
...vágod?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vagy mert sokkal gazdagabb, árnyaltabb. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
szerintem ezesetben is jobban jártunk volna vele, pl.: "Jumper - A hipervándor"
púúúúú