Hipervándor [Jumper]

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
rossz a link :S

24 - Exile -Nov.23

TBTPumpa
lesz második része, valamikor 2011-ben...
Jumper 2

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tegnap este én is megnéztem a filmet. Érdekes, és egyben látványos is volt, mégis hiányérzetem támadt a végén.

- Ahogy már lentebb is kérdezte valaki, miért harcol egymással a 2 csoport? Állítólag a középkorból indult minden. Ezt még elfogadom, akkoriban biztos boszorkányságnak találták a teleportálást, de S.L. Jackson a filmben már 1 modern felfogású paladin. Akkor miért gondolja, hogy minden hipervándor idõvel gonosz lesz?
- Mi lett a fõhõs társával?
- Ha a paladinok ilyen jól együttmûködõ hálózatot (szektát) alkotnak, akkor a hipervándorok miért nem fognak össze?

Talán majd a 2. részben (ha lesz) választ kapunk erre a pár kérdésre. Remélem, addigra a fõhõs csaja is kicsit okosabb lesz, mert rohadt idegesítõ volt az értetlenkedése.
Ramore
de miért utálja egymást a két csoport ennyire???
Met
Megnéztem, látványos, számomra egyszer nézhetõ, viszont olyan mintha nem fejezték volna be.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Csacsi
Ízlések és pofonok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Black Hawk
Errõl van szó 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

davidka003
Ez a film király. Cloverfield egy rakás szar.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Black Hawk
Mi nem tetszett benne mert én azon akadtam ki hogy a Cloverfieldet mindenki istenítie ezt meg lehordják...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

macselek
Nekem nagyon nem tetszett.. Kifejezetten rossz ,szvsz

Black Hawk
Kifejezetten tetszett rég volt már film amibe nem tekertem bele.😄

Carlos HUN
Jumper.R5.LiNE.XViD-mVs

Ramore
már van
tigeroo
ma néztem meg.
nagyon jó film szerintem
Tudja valaki, kb. mikor lesz DVDSCR. Mozis minõség nem éri meg. De az SCR már igen. Ami eddig fenn van, mind fake. Mondjuk a PUKKA megcsinálhatná már!?!
Csacsi
Megnéztem. El nem ájuétam tõle. De tény, hogy bemuatókban van egy pár jelenet, ami nem jelenik meg a filmben 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

II Rocky II
jo a film,semmi extra...tipikus jelenet az elején mikor a rossz beleköt a gyenge ártalatlan fiuka "szerelmébe" és a jo fiu egyszer vissszatér és megbosszulja amit õ kapott 😄 de amugy fasza kis film,merem ajánlani a többieknek is <#eljen>

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ha vki elsõként talál feliratot akkor az illetõ legyen oly kedves és linkelje be ide.😊

24 - Exile -Nov.23

soulhunter
oké, hülye vok, üssetek 😄

de dögöljek meg, még1x megnézem azt a filmet, és elõkotrom a régi képregényeim még '92-93-bol 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

nothes
Szerintem ezt úgy, hogy egy kicsit komolyan hangozzon, egyszerûen nem lehet lefordítani. Jumper és kész. Vagy ha mindenképp magyarosítani akarunk, akkor: Jumper - A térugró srác kalandjai 😊

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

kakaoskalacs
én az Idõugró cimet adtam volna a filmnek <#idiota>😄D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Angol nyelvet nem cseszik el a szlengekkel?

Bocs, de ez annyira ironikus...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

berlinboy6329
Nem is kellett volna lefordítani,csak szép fonetikusan átírni,hogy Dzsámpör. Kész.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Twetr0x
Ennél rosszabb már csak a Hiperboy lenne<#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

miért nem Pulcsi-nak fordították ? 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sir Quno Jedi
legyen teleportkid 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Beast Machine
OFF

csak azért mondtam, mert robotokról csak az Asimov-féle univerzumban vagyok hajlandó beszélni. Robot=ember teremtette GÉP. Ezek ÉLÕLÉNYEK, amiknek evolúviója, hitvallása, érzelmeik, istenük, 4 miliárd éves történelmük van. Ja, és ne a BayFormers vegyétek alapul.

/OFF

...vágod?

he?
mibe költöznek kik?😮

soulhunter
bocs, nekem a filmbõl az derült ki, h ezek amolyan "bio-robotok",v inkább "MI-vel rendelkezõ nano-technikai robotocskák", nekik tökmind1, h fémbõl v müanyagbol, v akár élõ szövetbõl van-e az, aminek az alakját felveszik, v "beleköltöznek"...
de ha beleköltöznek 8mint a filmben, kapásbol nem beszélhetünk robotokrol, de ez már nagyon elvont téma lenne

a rajzfilmek is errõl árulkodnak, meg ugy az összes transformers képregény, lutraalbum a '90-es évek elejérõl, stb stb...

bocs az OFFér 😄

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

"Ja, és nem robot, hanem fém-alapú mechanikus élõlény"

Na menjél má <#mf1>

Beast Machine
Na ugye! Az "Alakváltók" elég béna név lett volna. Mondjuk nem túl jó példa, mert itthon van (ha underground szinten is) kultusza a TransFormersnek, így a laikus is tudhatja, hogy mire számíthat. Ja, és nem robot, hanem fém-alapú mechanikus élõlény 😄

...vágod?

😄😄😄

Hja, mivel az angolt nem cseszik el a szlengekkel.

De lolmár ez a cím...
Olyan, mintha a Transformers-t fordították volna le "Nagy Alakváltó Robotok"-ra. <#vigyor>

zaki
Lol, a filmrõl még egy szó sem esett... 😄

kas123
A jövendõlátó? <#idiota>

pajti
Szuperpásztor...

zeli
<#idiota>
Akkor most a Next-et magyarítsd 😄😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kas123
a teleportõr?😄

zeli
mondjuk ez a hipervándor se jobb..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
az hogyhangzik már 😄D

A teleportáló ember és kész

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Beast Machine
"angol meg egy kurva primitív nyelv a magyarhoz képest"

ez csak a nyelvtan és a káromkodások terén igaz<#vigyor3>

...vágod?

joebacsi
az angol meg egy kurva primitív nyelv a magyarhoz képest...az meg, hogy már nem trendCSY magyarul beszélni, nem igazán a nyelv hibája...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
"Ez azért van, mert a magyar egy nagyon kritikus nyelv."

Vagy mert sokkal gazdagabb, árnyaltabb. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
Kérheted a jegyet az eredeti címmel is.
Tudni fogják mit szeretnél 😊
[Walaki]D`Lair
a kovácsoltvas kertifotel :ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD::ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

néhány cím azért lightosabb, mert a magyar cím elé még odateszik az angolt is
szerintem ezesetben is jobban jártunk volna vele, pl.: "Jumper - A hipervándor"
n3whous3
OMFG ez a magyar cím... ma láttam pont a trailerjét. Nem fogott meg a történet. Érdekes, hogy miket mûvelnek benne, de nagy fos sztem az egész. Hõsökben is láthatunk speckó tulajdonságokat ennyi erõvel...

púúúúú

NEOreg3
szerintem meg legyen a magyar címe Pulóver-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Oldal 1 / 2Következő →