Utasi Árpád Fan Topic

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vmeik nap belehallgattam ennek a lemezébe,de most komolyan annyira jó,hogy veszek belõle 20-at mert szükségem van poháralátétre mert ez csak arra jó.Meg a másik nyomié A virágzenéjével.<#taps><#taps>.Amugy kellemes ünnepeket.
Szerintem.Rájöttem miért Utasi nyert.A válasz:mert már a mûsor szervezõinek,meg a tõbbi tagjának tele volt a töke e kedves fiatalembernek a sirásaival,és hogy örüljön ,odaadták neki a fõnyereményt.<#taps><#taps>
Anyadat te kis [email protected] hataron tuli magyar nem magyar. Hogy asnad el magadat.

De loool vagy:D:DDD Ez a Blikk kisfiam aminek a szavahihetoisege = 0-val. Erted?? Egy cikk nem 2 szobol all amit kivagtak az egesz interjubol ;)
Nem kell elhinni fut-fat.

Olvastam a cikket,és én csak annyit tudok mondani,hogy:igy járt.Ehhez többet nem tudok hozzáfüzni.
David2

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

II Rocky II
ejj

24 - Exile -Nov.23

Tatyla
199<#idiota><#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

nem tudunk azokról semmit , itt csak Utasiról tudunk

DJ Hamvai esetleg DJ Bárány albumok nem jelentek még meg?mert inkább az jobban érdekelne,mint ez.Nem tudtok uj infókat róluk,nagyon szépen megköszönném.
ZilogR
milyen érdekes, h most mondja a fókusz, h Árpi tartja el a családot - ezen nem is csodálkoznánk, ha arra nem gondolnánk, h Árpi által végzett munka nem gyermekmunka-e? beperelhetõ-e az, aki munkát ad egy kiskorúnak? ha jól tudom, éppen június 12-e a gyermekmunka ellenes világnap és a heti 14 óra felett végzett munka gyermekmunkának számít, ha azt 18 éves kor alatt végzi az adott személy.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Sabcsee
én megvettem az albumát és minden nap arra csicsikálok el<#idiota><#oooo>

kaka

Árpi jómunkásember. Ja ez nem az az Árpi, akinek a nõvérje a Malvin, fiatalabb nála 2 évvel?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

látom nagyon kihalt a topic , mivan Árpikával , megy még a szekere ? vagy költögeti a millióit ?

majd ha aranylemez lesz (menniy most a határ?1000 db?)

Ramadamammy rapidrandi

megjelent az elsõ albuma!!!!!!!!! a boltokban már kapható, valami nagy mesealbum a neve. vegyétek :)

Zillo
Kivancsi vagyok a te keped mennyivel jobb az övénél,az intelligenciaszinted ugyanis jóval az övé alatt lehet...

Alah Alik Ya Sidi!

Te meg rászolgáltál a nick-edre...

Uhrinbenedek, feketepákó, gyõzike vvágica,andi,bandi és az egész berényi család anyussal és vili bával nem olyan irritáló mint ez a kis görényképû, genetikai tévedés.
szerencsére van aki kordában tartja a topicot és osztogassa a büntetõpontot

berlinboy6329
Szerintem nagyon erotikus hangja van....Bassza a fülem..<#idiota>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Én ugy vagyok vele,hogy inkább a mesét nézni szoktam nem hallgatni,mert ott a szereplök tényleg ugy beleélik magukat (pl a shrek,a nemo nyomába,toy story).Utasi Árpi se lenne rossz ha megfelelõ beleéléssel adná elö a meséket és nem ugy ahogy szokta.Nekem mindegy lehet meselemeze,de én nem fogom meghallgatni,azt ahogy ordibál.De most ezt nem azért irtam,hogy bárkit (aki szereti) megbántsak vagy ilyesmi.Nehezen törödök bele,de hát ilyen az élet.ennyi voltam.
Klemice
de azért keményen mennek itt a büntetõpontok :D

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

catacom
Na erre jár a 10 pont!!<#eljen><#taps>

ABIT NF8, AMD 3000+, GF7600GS 256MB DDR2, 1GB RAM

Hát...lassan ideje lenne.

lehet törölni a topicot ^^

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Ennek az Árpikának olyan "bár" hangja van.Bár ne hallanám<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>.
Pedig sajnos igaz.

ez mekkora igazság volt!!!! <#eljen><#taps>

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

mee begvan fázva :D

Zillo
biztos tud,de negem kifejezetten irritál a hangja.Egyáltalan nem kellemes hallgatni...ahogy Oláh Ibolyát sem.Pákóról meg no comment.

Alah Alik Ya Sidi!

89
de te az vagy mi???<#falbav>
bár nem hiszem...mert akkor tanultál volna egy kis magyar történelmet és tudnád mi az, hogy határontúli magyar...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

autoszimulator
és egyikse magyar..

.: mobilize.hu :.

mama2
Hát nem nagyon:/. Olyan hangja van, mint aki úgy énekel, akinek be van dugulva az orra:P.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

89
Rúzsa Magdi legalább tud énekelni

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Holmarad Gyõzike? :)

Pfujj...

Rúzsa Magdi,Oláh Ibolya ,Utasi Árpád-----Pákó
Kishazánk sztárjai

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

ancsie18
Dehát tudjátok, azt szokták mondani, hogy kutyával és gyerekkel mindent el lehet adni. El tudom képzelni, hogy a következõ részben gyerekek, kutyák és sztiptíztáncosnõk fognak megmérkõzni...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Én is azt látom, hogy itt tulajdonképpen az okozza a problémát, hogy a mesemondást mint olyat nem lehet egy lapon emlegetni (legalábbis a mai emberek között) a tánccal vagy az énekléssel, ezért fáj sokaknak, hogy hogy nyerhetett egy mesemondó.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása elõtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

cicai
jaja:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

jaja itt a fanok gyülnek össze , elsõnek vitatkozunk , aztán fél év és ez lesz az SG legforgalmasabb topica :)

Zillo
Ja és még annyit h szörnyen nagy ostobaság volt egy ilyen vegyitett tehetségkutató versenyt rendezni,hiszen minden kategoriában mást jelent a tehetség,és ezen kategoriák össze nem vonhatok....hogy lehetne egy táncos vagy egy énekest összehasonlitani?sehogy,mert mindegyiknek a sajátjában kéne megfelelni,és a saját kategoriával kéne megmérkõznie,különben abszolut tetszés-függõvé válik a dolog.

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
Való igaz,h nem õ a legtehetségesebb,és az is igaz lehet,h az emberek megsajnálták a kisfiút és azért szavaztak rá.De hogy bunda azt nemhiszem.Egyszerûen a nézõk nem azt nézték,h ki milyen tehetséges,hanem itt sokminden közrejátszott,nagyot nyomott a latban h õ egy kisgyerek,a masik fiút is többször a közönség juttatta tovább.Viszont azzal nem ertek egyet h Fruzsina lenne a legtehetségesebb,énekes annyi terem mint fán a levél,és õ egyáltalán nem volt az a kiemelkedõ példány...max volt egyfajta bájos stílusa és megjelenése.Igazából talán a táncos fiúk voltak,akik legjobban megérdemelték volna,sokkal nehezebb 4en egy produkciót úgy összedobni,h az harmonikus legyen,és ne egyhangú.Csoportban dolgozni ezerszer nehezebb,legyen az bármirõl szó.Mellesleg õk voltak,akik a legtöbb arcukat megmutatták.

Alah Alik Ya Sidi!

cicai
és nem is mo-n él:D

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
Nah ez igazi Fan topic<#idiota>

baggins
"Magyarország új csillaga , az új sztár!!!!!!!" - de ócska szöveg. Messze van ettõl a csávó, mint Makó Jeruzsálemtõl...

Nem baj és sry :P.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Tényleg van oscar dija