Aszteroida fenyegeti a vörös bolygót

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Mi van ha hirtelen megfordul, és a földbe csapódik be?:O

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

/OFF
1. (Epinek) Elõször talán tisztázni kellene, milyen értelemben is merül fel az agy kihasználtsága. Tudod: -"Mennyi?" -"13!" -"13 mi?" -"Hé, mi mennyi?" Az agysejtek számát tekintve nem igaz, a felhasználás hatékonyságát tekintve már nagyjából igen.
2. A mantráknak (vagy más effélének) van köze az agy kihasználtságához (hatékonysághoz).
3. Az egot nem kell elnyomni, mert annak elõbb-utóbb tényleg lázadás a vége.
Az ego tkp. egy információhalmaz+"beidegzõdés"+viselkedésminta-gyûjtemény, amit a szûkebb tudatállapotok alakítanak ki, mely hatalmába is kerítheti a tudatot és személyiséget. A tudat fokozatos kitágítása feloldja az egot.
4. Az "univerzum frekvenciáját" nem ismerem, ellenben a Föld mágnenes mezejének vannak rezonancia-frekvenciái (lásd Schumann_resonance), melyeket (illetve leginkább a 7,83Hz-re) úgy tûnik az élõvilág is érzékel, és felhasznál.

Már kb 6 ilyen meteoritról hallottam kemény 17 életévem alatt, és mindegyiket félúton elfelejtették :) Szerintem ezzel se lesz más a helyzet.
"A lényeg a ráhangolódás az univerzum frekvenciájára, az ego elnyomása."

Hát, te már annyira elnyomtad az egódat, hogy néha már lázadozik. :-)

Kara kánként folytatom tanításom.

Van valami akadálya, hogy 15 megatonnás, kizárólag maghasadást felhasználó bombát építsenek?
Az atom(bomba) szóban igazából sehol nem szerepel az, hogy maghasadásról és nem magfúzióról van szó. Tudom, általánosan csak a maghasadást használó bombákat értik alatta, de igazából egy hibás megkülönböztetésrõl van szó.
Nyomod a mantrázást? mire összpontosítasz? Az önfejlesztö meditációkat olvasod? Amugy a mantrának és az agy kihasználtságának nem sok köze van egymáshoz. A lényeg a ráhangolódás az univerzum frekvenciájára, az ego elnyomása.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

"...hasonló az 1908-as tunguzkai objektumhoz, ami a Földön egy 15 megatonnás atombomba erejét fejtette ki..."

Nem akarok kukacoskodni, de nem létezik 15 Megatonnás atombomba.
15 Megatonnához, már hidrogénbomba kell, azaz termonukleáris, és az nem atombomba.

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

Az orbiterrõl nem lehetne felvenni vajon az eseményt, ha bekövetkezik?
Ne piszkáld, te.
Egyébként, ezek az ûrhajós fiúk annyira snájdigok.
De mindig jönnek azok a csúnya földönkívüliek, és elkezdik õket szekálni.

Hogy lehet valaki ennyire érdektelen faszkalap!? Szánalmas 10 éves kis pöcs lehetsz...
Szerencsére elég messze, sajnos túl messze XD

Elég messze, hogy ne legyen baja, túl messze hogy lássa magát a becsapódást.

Port tuti ver fel a becsapódás de messze nem annyit ami gondot okozna. A marsjárók a globális porviharokat is túlélték.

Pályaszámítás:

Egy adott pillanatban elég pontosan meg tudjuk állapítani egy test helyzetét a naprendszerben. De nem miliméter pontosan.

Ahhoz hogy a pályát pontosan ki tudják számolni, ahhoz több ilyen mérési pont kell, idõben minél távolabb egymástól (minél nagyobb az eltelt idõ a mérések között annál kisebb a hibaszázalék)

Namár most nagy távolságoknál ha a mérésekben csak egy két méter az eltérés az már egy jövõbeli ehlyzet meghatározásánál 100.000 km-eket jelenthet.

Minél többször mérik meg a pontos helyzetet minél hosszab idejig annál pontosabb a cucc. Ez viszont egy újonnan felfedezett aszteroida, így még egyszerûen nem telt el elég idõ. De 30.-án úgyis megtudjuk :D

Izgalmas cucc ez szó mi szó.

PS.: Space.Com-ot meghackelték :(

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

BCS pixel
1:75
ez nagyon kevés

Ha jol tudom a marsjaro robotok a napfenyt hasznaljak fel energiaforrasnak, ha becsapodik ez a meteor es eleg tetemes mennyisegu por szall fel a megfelelo helyen akkor lehet hogy nem fog kapni eleg fenyt es akkor kimerul az aksi. Persze kerdes hoyg megis konkretan mit jelent az hogy kivul esik a becsapodasi zonan. Marmint mennyire lesz messze tole.
Az a baj, hogy mindig csak véges pontossággal ismerjük az égitest koordinátáit, és ebbõl határozzuk meg a pályaelemeket, vagyis hogy merre fog menni. Ezért soem tudjuk teljesen pontosan megmondani. A megfigyelések pontosságát kell növelni, mert csak ezen múlik.

400 négyzetméter? Mi ez valami lepedõ, hogy négyzetméterben adják meg a méretét?
A Marsba csapódik? Akkor annyi kérdése lenne, hogy: ÉS?
aszteroidára, Apófiszra, te!

Mindesetre, ha feljuttok a Marsra, semmi furcsát ne piszkáljatok ki a vörös homokból, és fõleg ne vigyétek fel az ûrhajóra!

zeus89
ezt nem ertem... :) mire irtad h cuki?:)))

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

De jó lenne, ha várna ott valaki.
"Valaki vár, ha hazamész, és átölel két puha kéz,
Az élet így nem is nehéz, ha átölel két puha kéz."

jaj, de cuki!
Én is akarok egy ilyent!

valamit
dédapáink korában, majdnem napra pontosan 104 éve tartottunk ott, hogy felszállt az elsõ repülõgép és megtett kõkemény 39 métert a levegõben

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

miért nem tudják egyszerûen azt mondani hogy becsapódik, igen/nem.. hatalmas gépek, nagyon okos emberek, sok sok pénz és mégsem :)
zeus89
hat ez ugyis meg odebb van :) ... be is irtam a telefonba emlekezteto kent <#idiota>, valami komolyabb fejleszteseket kene tegyen a NASA, hogy legyen mivel megvegyek a foldet ilyen esetekben ... mar reg kene legyen nekunk egy holdbazis, sot marsbazisunk is :) ha valami ilyesmi tortene ... belehuzhatnanak mar <#bdead>

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Nethyrrea
csak aztán nehogy a vártnál közelebbrõl nézhessük. az viszont nemcsak nekik lenne szívás....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

zeus89

zeus89

zeus89
2029 Aprilis 13-an pedig jon Apophis meteor, ami 400 negyzetmeter lesz, es 10x kozelebb lesz mint a Fold es a Hold tavolsaga ... az mar valami :) http://www.space.com/scienceastronomy/050822_asteroid_apophis.html

Na, elkéstem.

Mondjuk, egyenlõre nagyobb az esély arra, hogy elkerüli a Marsot. De körülbelül ki lehet számolni a becsapódás lehetséges idejét, ráadásul ismerjük az érkezési irányt, és ez máris korlátozza a lehetséges helyeket(a Mars túlsó oldala biztos hogy nem).

Kmarha
Onnan, hogy a Mars, mint a többi bolygó, majdnem gömb alakú. A meteor pályáját tanulmányozva, meg tudtak húzni egy érintõ síkot, amely lefed egy nagyobb területet, ahova a meteor becsapodhat abban az esetben, ha nem cask elcsuszik a vörös bolygó mellett. Ez a terület viszont távol esik a robottól.

Magyarán ez cask egy valószínûsíthetõ becsapódási zóna.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

"A robot nincs veszélyben, mivel kívül esik a becsapódási zónán."
??? Ha egyszer azt sem tuják, hogy befog e csapódni akkor ezt honnan vették?
← ElőzőOldal 2 / 2