9
-
HJPOWER #9 Nagyon régen nem nevettem már annyit és annyira, megoldás => Borat :D -
kgbela #8 Nekem az HBO-s 2. évadból hiányzik 4 rész, a többi megvan VIVA-tv-s ripben magyar felirattal(ami elég fasza lett :))
-
winnie #7 szerintem mindenki tud:)
aki warezel, annak illene tudnia használni valamelyik nagy torrentkeresőt (mininova) vagy akár a google-be beírva is kidobódik a találat. felirat meg csak az rlső két részhez van. -
Librarian #6 Nem, csak valószínűleg senki nem tud ilyen oldalt... Én is várom ám a választ az általad feltett kérdésre. Türelem. -
#5 kérésem süket fülekre talált??? -
winnie #4 ja, ezért is folytatja továbbra is a műfajt. -
#3 Kár, hogy a legfontosabb, az indok kimaradt a cikkből: az elmúlt egy évben több, mint 3000 (!) pert indítottak ellene, illetve a forgalmazók ellen a különféle átvert / megszivatott / megsértett alanyok.
-
Librarian #2 Pedig a Borat és az Ali G is mekkora filmek voltak! Undorító, beteg, borzalmas, szánalmas volt mindkettő... nekem kurvára bejöttek. :D:D:D:D:D -
#1 ha vki tudna egy oldalt ahol az ali g show részeit le lehetne tölteni,és feliratot is tud szerezni annak naon örülnék ha megosztaná...