Milyen házat vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Akkor aki lemaradt volna az Azza Solano 1000 (CSAZ-1000) full tower házról.

Igazad van solten, sõt, talán még más házakra is hasonlít.😊 Nincs új a nap alatt. Mondjuk ha kellene választanom, a Cm házat vinném el.😄

Igazság szerint azért linkeltem, mert 80-120$-ért egy full tower ilyen ház az nagyon is jó vétel. Szerintem le a kalappal a ház elõtt.

A linkelt Hades is tetszik. Nekem szimpatikusak a nem elöl full rácsos házak, mert egyrészt -számomra- túl szögletes, túl homogén, másrészt szedi a port.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Solten
Nem ertem miert cenzurazza a forum endzsin a tweaktown-os kepeket is... <#szomoru2> Ez az Azza haziko pedig a CM Sniper-ra hajaz... <#smile>

Saor Alba

trident
Szerintem 90 $ korrekt ár, tetszik a ház (bár én lefedném a tetejét, ne essen bele a bogár, csendesebb legyen és a manapság használatos prociknak ennyi levegõ tán nem kell😊), ha nem lesz $=euro, akkor szvsz jó vásár.😊

Amit én még néztem, 80 $ (bár talán 120 az eredeti ára), full tower:

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Solten
Na most feladtad a leckét... mérlegként agyalhatok egy sort! 😄

www.smart-bus.hu

trident
Sajna már rég tévedtem a RO csatamezõire...😊

Ha lehet még ajánlanom, hogy nagyobb legyen a felhozatal. Jóáras NZXT Gamma.
12.710 jó magyar forint a pcgear-ben. igaz kellhet még bele plusz venti, a legolcsóbb például 1100 ft.

De a Sharkoon is jó, õszintén megmondom, hogy a "felsõ tápos" megoldás nekem azért szimpatikusabb, mert jóval kisebb az esélye hogy a tápod porból táplálkozik.<#vigyor2>

Igen ArmA2 ( ACE ) a nagy kedvenc, bár mostanában nem sok idõm van játszani! 😊 ( Azért egy kis RO sem árt meg néha! 😉 )

Még rágódom a dolgon, de úgy érzem a 690-s lesz a befutó.... <#worship>

www.smart-bus.hu

trident
A külsõ, fenn a ventinél, az usb és más kivezetéseknél és talpban van különbség. Meg ami most már nem látszódik: a 690 drágábban indult.😊

Hát, szerintem a blue stormnak elég hosszú az alaplapra kötendõ ága.

De hogy még nehezebb legyen a választás, egy kis alku után ez fog passzolni az ARMA-hoz (ha jól tudom azt tolod): link! =)
(persze ide még elfér az oldalra barkácsolva még egy 12 centis venti)

Mi a különbség az 590-s, és a 690-s közt? Egyébként FSP Blue Storm II-s tápom van... remélem elég hosszúak a kábelek... szimpatikus a teszt alapján a házikó... 😊

*Ugyan Uram, ennyire nem vagyok szõrös szívû! 😊

www.smart-bus.hu

trident
ph! teszt az 590-rõl. Nagyon jó féle ház, s tartok tõle ilyen a gladiátor is. Sajna felment az ára, már pont nem fér a te által kívánt kategóriába, pedig nagyon jó. A kábelelrendezhetõség, "ergonómia" nagyon bejött nekem. negatívum: tud porosodni (de ahogy írtad zárt helyen lenne nálad, ergo elvileg ez nem olyan nagy gond) illetve nem midegyik táp jó bele, a kábelhosszra figyelni kell.

A hûtést meg jól meg lehet oldani, fenn 1/2 ventihely, oldalt 2x12 cm. Ha kell, még elölre is tudsz az alap egy mellé is barkácsolni még egyet.

A nagy baj leginkább az, hogy nemrég cipeltem le a jóbarátomhoz az 590-es házamat, mert váltottam. Õ még nem használja, nem fizette ki, de odaígértem, pedig jóárasan elküldeném neked.. Hm.😞

Amúgy lényegében a te általad kinézet ház sem rossz, a célnak megfelel.
(csupán a cm-ek több feature-t(*) biztosítanak a felhasználónak (*elnézést, nem találom a korrekt magyar szót, ami lefedné a jelentését).

Ó, üdvözöllek dicsõ lovag! <#vigyor2>

Az a lényeg, hogy oldalról is tudjak ventit eszkábálni rá, mert a DS3 NB hûtése nagyon gagyi, és jól jönne a közvetlen friss levegõ... ezért néztem ki azt a 25cm-s szörnyet! 😊

No, de mindjárt megnézem a CM házakat... <#worship>

www.smart-bus.hu

Miért, amit linkeltem az gagyi? Kifejtenéd, hogy miért az? Hátha több információ morzsát tudnék felcsipegetni, és csökkenne az információ éhségem!

www.smart-bus.hu

trident
Szia Solt!<#smile>

A célnak tökéletesen megfelel, ha azonos árban lenne Cooler Master 590 vagy 690, akkor inkább azt, netán szóba jöhet ebben az árkategóriában a Cooler Master Gladiator.

A CM-ek talán kábelrendezésben is jobbak, talán több lehetõséged van a hûtési lehetõséget saját szájízre variálni.

Nézd át, annyit megér, sok sikert a választáshoz!<#wave>

Végsõ lehetõségként vegyél egy Cooler Matser elite házat 8 ezerért, a többit csinos lyányokra költjük!<#nyes>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Üdv Urak!

Mit szóltok ehhez a házhoz, jó választás? Esetleg, ha valakinek van jobb ötlete ebben az ár kategóriában, azt szívesen fogadom. A lényeg, hogy jól szellõzõ legyen, és az árához mérten minõségi. Nagyon zárt helyen és meleg szobában van a ház, tehát az elsõ és az oldalsó ventilátor fontos...

Elõre is köszi...

www.smart-bus.hu

Solten
Solten
O igen, a techpoweruposok jol megrugdostak biztos... <#rolleyes> <#vigyor>

Saor Alba

Evil
Nembiztos hogy egy Lian Li kibírná ha a földön rugdosnák és dobálnák 😄DD

duracellmumus
az ólcsÓ-teszkÓ tipikus esete, arra alkalmas hogy ne boruljon fel az alaplap😊

Apunak mindig igaza van! Most is.

Solten
Az oke hogy "olcsobb szegmens" de a 10k-s hazikojuk meguti egy 4-5k-s "noname" haziko szinvonalat. Juhhe... 😊

Saor Alba

duracellmumus
van egy kisté-nagyté(tT) által gyártott házam, nem volt olcsó és rendesen meg van csinálva!

Lian-Li-t azért nem lehet 10000-é kapni, mert ugye "olyat" nem gyártanak...

volt olyan gurulós szerverkuckóm amin végigültem egy LanParty-t😊

Apunak mindig igaza van! Most is.

Solten
Nem biztos, olyan ~90% hogy azert meg is... <#wink> Nem igy gyartottak le? Oke. Szallitas kozben megserult? Lehet.

1. Miert nem masszivabb?
2. Miert gagyi a csomagolas hogy igy megserulhet?

Saor Alba

Evil
Hát én nemigy kaptam a thermaltake házam az biztos, ez egy kicsit szétrúgottnak tûnik, ami nembiztos hogy az õ hibájuk 😄

Solten
Jaja, azaz. A plexit (ami szinten papirvekony) az oldallapon 4 kis fulecske tartja, rezeg az egesz. Kesz vicc 😊 A muanyagok minosege pedig a legfainabb kinai kokanymunka... 😊

Saor Alba

KranaZoli
Az az, amelyik olyan, mint egy giccsen Alien pofa, ha jól emléxem. 😄

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Solten
Ekkora kokany munkat talan meg a Raidmax se kovet el. Pedig az is egy papirvekony sz@r... <#zavart1>

Saor Alba

KranaZoli
Jézus Mária! <#ijedt>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Solten
Ok, Thermaltake-rol ennyit (teszt):

link1, link2, link3.

Hulladek.

Saor Alba

Solten
Ha ATX-es a kucko, akkor valoszinuleg belemegy az ATX-es alaplap... <#alien> A "midi" pedig a meretre utalo marketingszocska.

Saor Alba

az érdekelne még, hogy láttam, hogy midi atx
Az mit takar? belemegy az ATX-es alaplap? mert most az új lapom pl kisebb mint amit az új gépházba akarok tenni.
kösz, fasza
Solten
GIGABYTE GZ-X5: link

COOLERMASTER RC-335-KKN1-GP Elite: link

COOLERMASTER RC-330K-KKN1-GP: link

Saor Alba

hát én úgy 10 alatt gondoltam 😄
irodai gép külsõ is bõven elég, nem kell atombiztosnak lennie
trident
Revoltec Sixty 3
Nekem nem tetszik a külsõ, de ettõl függetlenül (remélem engedélyezett a direktlink)

Viszont ez tetszik a legjobban:

Árat nem találtam, német nyelvû bemutató.

trident
Cooler Master 590/690 Netán Gladiator (15-19k)

NZXT esetleg, de valószínûleg nem ez lesz a befutó.

Lancool k58 (18-22k)

A legolcsóbb pedig a CM elite széria, jópár féle külsõvel jelent meg. Nyolcezertõl.

Nyugodtan mertem linkelni, mert tudom, hogy Solten más jellegûeket linkel, ergo csak a nagyobb választékot kapsz.<#eljen>

Solten
Mennyit aldoznal ra max.?

Saor Alba

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

egy olcsó, lehetõleg egy színû, azaz nem csicsás házat mondjatok legyetek kedvesek, ami könnyen szerelhetõ
ATX es alaplaphoz
Morphin
És ilyen gumitalpat hova rakjak rá? szereljem le a gyári hajtogatós talpakat, és amit lehet venni boltban azok meg öntapadósak?? Nem görgetném mondjuk...szval tényleg felesleges lenne,csak egy kósza gondolat volt.
Köszi a válaszokat.<#worship>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

bertino
mer asszem ez még jó is lenne nekem.

bertino
nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz megfelelõ házat találni.
annyi variáció van má', hogy hihetetlen.

ezzel van valakinek tapasztalata vagy tud valamit mondani ?

Solten
Zaj, rezges ellen normalis gumitalp kell, nem ez a fotelgorgo... 😊

Saor Alba

trident
Ha azt a 15 kiló vasat berezegteti valami, na akkor az meg is érdemli.😊
Szvsz akkor érdemes görgõre cserélni, ha neked az tetszik, vagy a funkcióját tudod érdemben hasznosítani.

HA nem használod ki a plexi "lehetõségei" jobb lehet valóban a rendes oldallap, esetleg "slim" venti is elférhet. Ha meg nem raksz ventit, de tovább csendesítenéd, akkor zajcsökkentõ szettet is könnyebben ragaszthatsz fel.

Morphin
Estét...ILYEN házikóm van, és az lenne a kérdésem, hogy lehet kapni hozzá a talpak helyére kerekeket ... érnek ezek valamit, olyan szempontból, hogy zaj,rezgés kevesebb megy át a talajra vagy épp ellenkezõleg?
Plexis oldallappal sikerült hozzájutnom ehhez az óriáshoz, de a plexibõl kinyúlik ilyen ventilátor tartó két pöcök...namost ez épp elfér a Ninja mellett,de így passzívan megy a Ninja(mert nem fér el a pöcöktõl a venti)...szerintetek megpróbáljam elcserélni egy teli fém ajtóra? Mert így se a passzív vga nem kap levegõt (50 fok, idle) se a Ninja...bár így is 30 fokos a proci,viszont egy-két nap és egy 550BE-t fog hûteni ami kicsit nagyobb mint a mostani X2 3800+...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Solten
Cooler Master CM 690 II Advanced:

link

Saor Alba

trident
Nincs mit, ha lehet azért ellenõrizd vagy kérdezz rá a ph! vga kártyád vagy a cm 59 topikban!<#smile>

Sok sikert, egy nagyon jó kis ház az, sajnos tud porosodni, de összességében nekem bejött, használtam, jó volt.

Szasza20
<#nevetes1>

ja szerintem ez lesz: Cooler Master Centurion 590

Úgy már elfér ha a vinyókeretet fentebb rakom! Köszi a ház tippet!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

trident
PC-K62: ledes venti, plexis oldalfal, belül is feketére festve. Lásd hivatalos oldalon.

trident

A viccet félretéve. Esetleg a ph!-n a vga-hoz tartozó topikban kérdezz körül. Nincs most erõm bemutatókat olvasni mekkora a házak beltere...😊))

Sharkoon: compatible with E-ATX

590 - nincs ott meg az a három centi?

Lancool k58:

trident
Ez totál igaz, viszont van akkor 39 dollárért egy CM gladiátorod CM jelzés nélkül...<#idiota>