Milyen házat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte SuperB 460W tápegységgel együtt is kaphatók

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nagyon meggyõzõ ház, nekem nagyon tetszik, és az ára is még ésszerû.<#worship>#worship> Persze itthon nem kapható.<#szomoru1>#szomoru1>
Saor Alba
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
www.smart-bus.hu
Saor Alba
ezek jönnek be nagyrészt

inkább ez
pár felesleges dolgot kiszednék
20-30eFt

drága nagyon, ennyit nem biztos, hogy ér
Saor Alba
a Lancool meg asszem a Lian Li olcsóbb változata, mint asus-nál az asrock
Saor Alba
Solten: néztem én is ezt a házat, jónak tûnik, majd a srácc eldönti melyiket választja akkor, mert nem nekem lesz 😊
Saor Alba
20 ezer alatt milyen házat ajánlotok, ami lehetõleg azért letisztult külsejû, és minél halkabb annál jobb 😊
Forrás: prohardver.hu hír.
"A 6 kg-os tömeggel rendelkezõ Sharkoon Rebel9 Pro Economy és Pro Value, valamint Aluminium és Nightfall házak a héten kerülnek a külföldi üzletekbe, a fogyasztói árak rendre 46, 60, 60 és 50 euró körül alakulnak."
Jaú!
<#eljen>#eljen>
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A rackek ha rezgésnyelõvel lennének ellátva külön jó lenne!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
A segítségeteket szeretném kérni egy új ház vásárlásához.
Az elvárásaim a következõek: Szeretném ha egy letisztult formájú házat kapnék olyan 20e Ft-ig. Nincs szükségem semmilyen felesleges giccsdesign-ra.
A szerelhetõséget tekintve a kábeleket hátul szeretném elvezetni, a többi meg ma már alapkövetelmény pl a vinyók pattintós beszerelése.
A tápra véleményeket várnék, hogy alul, e jobb, vagy felül. A szobámban laminált padló van, szóval szerintem alul jobb lenne.
Cooler Master házakat néztem, mert nagyon jónak tûnnek, és az áruk is teljesen korrekt,viszont, hogy ilyen szellõsek félek tõlük,hogy zajosak. Ha halk lenne az 1 plusz pont lenne. Zalman házakat is figyelgettem, de tõlük jóval többet várnék ilyen árral. pl: GS1000
A segítséget elõre is köszi.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Saor Alba
valaki legalább komolyan veszi a szellõzést.
Így biztos hogy jól össze lesz rakva😊
ha találsz ilyesmit ahol az alaplap a doboz aljára kerül, fekve, akkor lehet hogy kipróbálnák egyet.
Apunak mindig igaza van! Most is.
Szépek az oldallemezek. Mi a pöcsömnek ennyi venti...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Saor Alba
Saor Alba
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

én majd tavasszal akarok magamnak csinálni egy egyedi házat, a mid towernél nagyobbat de nem full tower. szerintetek hogy nézne ki a fekete, zöld, citrom kombó a külsején?
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Viszont elkúrtam, böszmeségem rosszul olvasta: egy helyen 70 euro van, viszont ha rákeresel, akkor angol oldalakon 70 font van.
Német oldalon pedig 85-95 euro...
Szóval durván <22-24.000 forint. Bár, még ez is elfogadható a gyárilag hangszigetelt házak közt.
Saor Alba

Korábban már volt linkelve a gyártótól egy jóféle ház, de relatív drágán, itt, ha jól olvastam, 70 euro-t írtak, ami viszont szerintem nagyon jó ár.
Nekem a Cooler Master és Antec jutott eszembe, viszont kiemelném a hangszigetelést, kábelrendezési lehetõségeket, viszont annyira nem jön be, hogy az elöl lévõ két 12 centis venti levegõjét lefojthatja a mögé rakott hdd tartóoszlop.
Hivatalos oldal, Fractal Design.
Csak ne legyen dollár = euro.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
de mekkora! És 100 dollár alatt van az ára!!!! 99.99 <#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
All hail the double x!
Saor Alba