Milyen házat vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Gigabyte GZ-X házak 10eFt alatt vannak
Gigabyte SuperB 460W tápegységgel együtt is kaphatók

KranaZoli
Az alsó 2db okés. A kék színû.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

trident
pápápárááá. Nem is tudom, még a belsejét és az árát nem is láttuk, szerintem a külsõ most nagyon megosztó lesz: 😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Még az a kisebb baj, hogy itthon nem kapható, hiszen megrendelheted külföldi webshopban is, a nagyobb baj az, hogy amikor "ideér" egy termék, addigra $=euro lesz az átszámítás...😞

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

S2000
Most néztem róla egy videót, olyan ismerõs volt, aztán rájöttem, hogy itt olvastam róla.<#zavart1>
Nagyon meggyõzõ ház, nekem nagyon tetszik, és az ára is még ésszerû.<#worship> Persze itthon nem kapható.<#szomoru1>

MaSzKa

Solten
Uhum: link

Saor Alba

Viktor9202
Ez jól néz ki. Amúgy az NZXT Gamma háznak nem tudjátok vannak e ilyen tulajdonságai?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Solten

Saor Alba

Viktor9202
Nekem valaki olyan házat mutasson nekem, ahol az alaplap tálca mögött van hely eldugni a kábeleket, meg direkt vannak ilyen kis rések, ahol átlehet vezetni.

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Máté94
2 kérek😄
Solten

Saor Alba

MaSzKa

MaSzKa
ez se az én stílusom

inkább ez
pár felesleges dolgot kiszednék
20-30eFt

Solten
Nagyon nem, inkabb akkor Lian Li PC-P50B Armoursuit (~35k):

Saor Alba

MaSzKa
100eft :S
drága nagyon, ennyit nem biztos, hogy ér

Solten
Lian Li PC-A77F: link

Saor Alba

MaSzKa
eze best buy házaknak néznek ki

a Lancool meg asszem a Lian Li olcsóbb változata, mint asus-nál az asrock

Solten
Itt van rola egy teszt: link

Saor Alba

köszi mindkettõtöknek.

Solten: néztem én is ezt a házat, jónak tûnik, majd a srácc eldönti melyiket választja akkor, mert nem nekem lesz 😊

trident
Igen, ahogy a sileo is, de akár az 590/690 és azok II. változata is, hangszigetelõ "szivacsot" lehet vásárolni relatív olcsón, amivel te is tudod csökkenteni a gépbõl kiáradó zajt.

Solten
Hi.: link

Saor Alba

gladiator 600 jó választás lehet?

üdv!
20 ezer alatt milyen házat ajánlotok, ami lehetõleg azért letisztult külsejû, és minél halkabb annál jobb 😊

trident
Sharkoon cuccbugik.😊

Forrás: prohardver.hu hír.
"A 6 kg-os tömeggel rendelkezõ Sharkoon Rebel9 Pro Economy és Pro Value, valamint Aluminium és Nightfall házak a héten kerülnek a külföldi üzletekbe, a fogyasztói árak rendre 46, 60, 60 és 50 euró körül alakulnak."

Jaú!

<#eljen>

Morphin
Nekem CM Sileo 500 van.Ebben van gyárilag hangszigetelõ szivacs...halk a kicsike valóban, nyitott ajtónál a bátyám 10méterre lévõ gépe elnyomja az enyémét...mondjuk az övé már egy 4-5éves gépezet.Az egyetlen "hiba" ami nagyon felqrta az agyam,az az elsõ 12es venti kiszerelése...az valami óborzalom.Ettõl eltekintve szeretem,lehet benne szépen pakolgatni,felsõ tápos visszafogott,eSata is van rajta...de nézelõdj sokat,nem szabad elkapkodni!Üdv.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

ranGer2
ps
A rackek ha rezgésnyelõvel lennének ellátva külön jó lenne!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
Hi

A segítségeteket szeretném kérni egy új ház vásárlásához.
Az elvárásaim a következõek: Szeretném ha egy letisztult formájú házat kapnék olyan 20e Ft-ig. Nincs szükségem semmilyen felesleges giccsdesign-ra.

A szerelhetõséget tekintve a kábeleket hátul szeretném elvezetni, a többi meg ma már alapkövetelmény pl a vinyók pattintós beszerelése.
A tápra véleményeket várnék, hogy alul, e jobb, vagy felül. A szobámban laminált padló van, szóval szerintem alul jobb lenne.

Cooler Master házakat néztem, mert nagyon jónak tûnnek, és az áruk is teljesen korrekt,viszont, hogy ilyen szellõsek félek tõlük,hogy zajosak. Ha halk lenne az 1 plusz pont lenne. Zalman házakat is figyelgettem, de tõlük jóval többet várnék ilyen árral. pl: GS1000

A segítséget elõre is köszi.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Solten
Chieftec DF-01B: link

Saor Alba

duracellmumus
Állat!<#wow1>

valaki legalább komolyan veszi a szellõzést.

Így biztos hogy jól össze lesz rakva😊

ha találsz ilyesmit ahol az alaplap a doboz aljára kerül, fekve, akkor lehet hogy kipróbálnák egyet.

Apunak mindig igaza van! Most is.

KranaZoli
Mijjez?! DIY házikó. 😄 Kiszállítják darabokban aztán össze kell szerelni, mint vmi IKEA bútort?! 😊

Szépek az oldallemezek. Mi a pöcsömnek ennyi venti...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Solten
Mountain Mods Ascension Crystal Ship CYO haz vagy ilyesmi: link <#zavart1>

Saor Alba

Solten
A kedvedert teszt: link <#alien>

Saor Alba

Ez a pirosra festett elejû,plexioldallapos HAF932 valami rettenetes ronda...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Solten
Feketeben dogos <#eljen>

Saor Alba

trident
Két sikeres ház összegyúrva?<#eljen>

üdv!
én majd tavasszal akarok magamnak csinálni egy egyedi házat, a mid towernél nagyobbat de nem full tower. szerintetek hogy nézne ki a fekete, zöld, citrom kombó a külsején?

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

pxxl
jójez csak kicsi :/ nekem legalább is. cm stacker után 😄

All hail the double x!

Solten
70 font? 😮 Nagyon jo ar.

Saor Alba

trident
Teljesen úgy néz ki, pofás, egyszerû, tetszik a gyári hangszigetelés, hogy nem mondtak le így sem az opcionális hûtésrõl -te döntöd el, kell vagy nem-, egyszerû dolog, de a hdd alá rakható gumibak is tetszik.

Viszont elkúrtam, böszmeségem rosszul olvasta: egy helyen 70 euro van, viszont ha rákeresel, akkor angol oldalakon 70 font van.
Német oldalon pedig 85-95 euro...

Szóval durván <22-24.000 forint. Bár, még ez is elfogadható a gyárilag hangszigetelt házak közt.

Solten
Tetszetos a kicsike. Eloszor en is azt hittem hogy valami moddolt Antec... <#zavart1>

Saor Alba

trident

trident
Fractal Desing Define R2.

Korábban már volt linkelve a gyártótól egy jóféle ház, de relatív drágán, itt, ha jól olvastam, 70 euro-t írtak, ami viszont szerintem nagyon jó ár.
Nekem a Cooler Master és Antec jutott eszembe, viszont kiemelném a hangszigetelést, kábelrendezési lehetõségeket, viszont annyira nem jön be, hogy az elöl lévõ két 12 centis venti levegõjét lefojthatja a mögé rakott hdd tartóoszlop.

Hivatalos oldal, Fractal Design.

trident
Fasza!<#eljen>
Csak ne legyen dollár = euro.

Morphin
tényleg nagyon rendben van...szellõs is azt látom, és nagy a variálhatóság is...ezért a nagy többségnek megfelelõ kis kuckó lesz ez. viszont mivel ilyen szellõs,eléggé zajos is lesz szerintem...bár van akit nem zavar.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

pxxl
bele is szerelmesedtem 😊 szép. az a hotswpa-os cucc a tetején meg mekkora jó!

de mekkora! És 100 dollár alatt van az ára!!!! 99.99 <#idiota><#eljen>

All hail the double x!

Solten

Saor Alba

Solten