Milyen házat vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apunak mindig igaza van! Most is.
de a coolermaster képviselet sztem betudja
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Minap volt alkalmam "letapizni" egy CM Cosmos RC-1100-as házikót ...hmmm, egybõl visszavontam, hogy "ennyit akkor se adnék házra ha nyernék a lottón", iszonyat igényes. Csak a "zsák" kerül annyiba mint egy noname ház, amivel a karcosodástól védik.
Láttam itt a topikban Cosmos-S néven hívta valaki, nem tudom ez a név honnan van, mert gyártó oldalán csak annyi, hogy van 1000, 1010 meg az 1100-as?
Saor Alba
Mivel alul van a táp nem ér el felüre az alaplaphoz a zsineg😞
Csak szólok ha valaki ilyent szeretne erre figyeljen...
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
FSP ATX PNF 400W 6000Ft vagy FSP ATX PNF 350W 5500Ft
Samsung/Creative/logitech hangfal 2000Ft
Ha alacsony a költségvetés, nagyon tetszik a colorsit, akkor magadra hallgass.😊 Az viszont fix, hogy a fentiek minõségben, ergonómiában, funkcióban (dizájnban) nem egy kategóriák a colorsit kuckóval.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
-kicseréltem a táp(enermax lyberty 500) ventiét arra amit a dobozhoz adtak.
-kivágtam az elsõ venti elõl a szúnyoghálót(porszûrõt) a másikat csak kivettem.
-visszavettem az elsõ venti rpm jét 700-ra ott nemsok hangja van.
-kivágtam belõle a ledeket (csak a katódot szakítottam meg).
-hátulra bekerült egy kiba... csendes valami kínai tápventi, kap kb.: 7.5-8v ot, nncs rajta viszzajelzõ.
-aerocool ht 102-s cpu kúler: levettem rollá a mûanyag borítást és négy fénymásolóból kitermelt gumibakra(M4 es menettel)felraktam a 92mm-es ventit, a borda és a venti közti rést kb.: 8mm,
beborítottam a szélénél vékony szivaccsal hogy ne fújon ki a venti fölöslegesen.
Amit adtak hozzá vevnti 1500 rpm-n három éve megy zajtalanul kcsit kéken világít de nem olyan zavaró (tök jól néz ki a fehér plafonon a felsõ rács mintájával).
-a power led-et besatíroztam feketére így ua. fénye van mint a hdd-ének.
-a két hdd alá, fölé, vattelint raktam a maradék 3-om keretbe, ez fogja a motorhangot.
-kicsípdestem a a fölös ac97-es csatit.
Én a csend felé irányultam, csak keresztbe tett a két 4850-es kari...
kb.: ennyi.
A CM frankó nekem 690-ess van.
elég jó árba van már
http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=11-233-043-S11&ISList=11-233-043-S01%2c11-233-043-S02%2c11-233-043-S03%2c11-233-043-S04%2c11-233-043-S05%2c11-233-043-S06%2c11-233-043-S07%2c11-233-043-S08%2c11-233-043-S09%2c11-233-043-S10%2c11-233-043-S11&S7ImageFlag=1&Item=N82E16811233043&Depa=0&WaterMark=1&Description=GIGABYTE+iSolo+230+GZ-AA3CBI-SNB+Black+Computer+Case+-+Retail
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Egész pofás és atom csendes persze szét kellett moddni...
van vagy 20Kg töltve, nettó 8kg a doboz üresen...
qrvára vacilálok h egy házat v egeret vegyek...sajnálok 17k-t egy G9es egérre,mégiscsak egy egér. ha meg késõbb veszek több uj dolgot a gépbe akkor már minél elõbb kell egy jo házikó, szval a ház lenne a kézenfekvõ.van pénzem de most kicsit fukar vagyok ilyen szempontból,majd meglátjuk suli idejére mennyire mennek le az árak és akk majd megveszem azt a szar egeret :S

akármilyen szabványos atx táp jó bele
www.team-gigabyte.com
CMhez adnak két ventit vajon???
A 3,25ösök helye ha fordítva van 90fokkal az mennyiben jobb/roszabb? csak szerelhetõség miatt csinálják ezt??
CM elite tesztet a prohardveren találsz, míg XDL házteszteket a hoc.hu-n.
ELADÓ : Celeron 2,6Ghz,Connect 3D Radeon 9600 128mb AGP,1,5GB DDR RAM, Asus P4P8x,Samsung DL DVD író, 300W-os táp , Laptopom : T5550 2x1,83Ghz, 2GB RAM, Intel X3100
Saor Alba
CHIEFTEC CX05BBOP
THx cpt.

Saor Alba
Meg hogy jön a csatlakozó kivezetés a ventiszabályzóhoz? Ha már ilyen kombó, akkor Cooler Mastertõl láttam ilyen mindent bele lenyilos, LCD-s, kártyaolvasós kütyüt. Persze az se olcsó, de legalább tud is valamit 😊
Na jó, akkor megtaláltam a Centurion 590 mATX kistesóját ... hát ez meg párezerrel drágább az 590-nél. Kedzek megörülni. Persze Asus TA széria megfelelõ darabjait szintén NEM kapni.