3008
Milyen legyen a számítógépház?
-
#1687 ugyanaz a 2 ház
csak ezüst és fekete is van
a ventit nem kell csavarozni -
#1686 Vagy most én vagyok béna, pc gear-en én nem találok feketében, feketére csak annyit ír h rácsos. -
#1685 Nagy ventilátort külön rá lehet csavarozni a rácsra? -
#1684 #1627 -
#1683 nem mert vastag
ilyet vett cimbi olvass vissza itt -
#1682 Ez szerinted ez a venti nem rázná a házat? -
#1681 miről beszélsz?
Lian Li PC7 PlusII Window Edition-ba
van 2db 12cm-es világítós venti
1db 22,5cm-es nagy átalátszó venti oldalt
meg full fém rácsos oldallap
és teljesen aluminium az egész és 18eft-ból megvan
http://pcgear.hu/index.php?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&Itemid=6&option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=62&manufacturer_id=0&keyword=&keyword1=&keyword2=
-
#1680 Miért lenne rosszabb.. Csak annyit írtam hogy tartózkodj a 25cm-es "szobaventiktől", mert szétrázzák a házat a komponensekkel együtt... -
#1679 Rosszabb lenne egy AeroEngine 2 mint ez a Matrix ház? Árban nagyábol egyformák. -
#1678 Akko' vegyé'valamilyen "ajtósat". -
#1677 Nem lenne rossz, csak elég bután nézne ki ha a fehér optikai meghajtókat beleraknám. -
#1676 na ja érthető, én már benyaltam, ha ma bátyám nem tud szerezni hosszabítót, akkor marad a sufnituning, bukom a garit, dehát evvan... -
link
25cm-es venti szétrázza a házat. -
#1674 Tökéletes is lenne az a cooler master, új tápot azért egy ház miatt nem veszek, inkább nézek valami más házat. Azt mondják, hogy elég jó az Aerocool ExtremeEngine 3T hűtés szempontjábol, oldalába kapóra jönne az a 25cm-es ventilátor, talán még formájával is meg tudnék barátkozni. -
#1673 nem rossz házak ezek, csak az alsó táp a bekavaró :S -
#1672 Lian Li házak megfelelnének, csak ami 20e-böl kijönne azon oldalt nincs venti, az meg pont kéne. Aerocool nekem meg már túl futurisztikus, szóval most meg vagyok lőve. -
#1671 így van, bár az enyém csak 460as, olcsóbb volt, de még a sata kábele sem ér fel rendesen a dvd-hez, ahhoz is átalakítóval kellett babrálnom (szerencsére az volt) -
#1670 Elmehet az fsp is kapálni, ez azért nem egy fapados táp, 20 centis kábelokat meg el kéne felejteni már azért egy 15e forintos tápnál. -
#1669 dettó ezzel szoptam, csak nem pont ilyen házzal :|
am a vicchez még hozzá tartozik h eddig 3 computer boltba voltam, sehol nem tudtak adni hosszabítót... -
#1668 Asszem a bluestorm tápom kiegészítő kábele rövid lesz sajna. -
#1667 ez 1 tök jó ház -
#1666 Szerintetek ez jó vétel lenne 16e forintért? 3 ventit adnak hozzá, telibe lehetne vele fújni az északi hídat, ami nálam iszonyat forró ebbe a codegen házban.:( -
#1665 világos ^^ -
#1664 A hátpanelon lévő kivezetések változhatnak, azért adnak mindig az alaplaphoz, remélhetőleg csak a beszerelésnél csak kicseréled.:) -
#1663 extra alatt mire gondolsz? :P -
#1662 Igen.
Ha nincs extra, akkor a hátsó panel is jó. Még jobb esetben a hátsó panel csak beilleszthető, és az alaplap dobozában megtalálod a laphoz használhatót! :) -
#1661 egy ~5 éves ATX házba bele fog férni egy új alaplap és táp?
hátsó kimenetekkel lehet gond? -
#1660 kérdezd+tőle -
#1659 akkor miért nem látom a logoutos oldalán? :) -
#1658 Jajjj :S Ez nem ide akart jönni. Törölni pls:) -
#1657 Amúgy nekem a legujabb CPU-z azt irja h a procim 2.4 GHz-en megy,mikor megvan húzva a procim , de Vezérlépult-Rebdszer-ben azt irja h 3.6 GHz-en megy. Régebbi hajta CPU-z-n is azt irja h 3.6-on megy, viszont a régin a voltot azt irja h 1.088-on van. Az ujabb fajta szerint 1.372 őn van. Nem értem :S:S Mi lehet a probbléma? -
#1656 már írt :D -
#1655 majd alkalomadtán írhatnál róla tartóstesztet vagy valami hasonlót logoutra ha nagyon ráérsz... :) -
#1654 beépített hipnóziter van benne? -
#1653 1 hónapja, 1000H. Imádnivaló. -
#1652 mióta van neked eeepc-d? :D naugye látod... jó az az asus, néha becsúszik egy-egy rosszabb darab is biztosan, de még nekem se volt velük bajom. a nagy problémás p5kc lapom is jól viselkedik, szóval vagy én vagyok átlagon felüli, vagy a panaszkodók az átlagon aluliak :D -
#1651 Najó, asust nem szídom többet mert egyrészt tucat lapom volt tőlük és hibátlanok, másrészt iszonyat igényesen összerakták ezt a kis eeepc-t amiről pötyögök. Asus laptopokat bátran ajánlom. Komolyan, megvizslattam egy msi windet, de ehhez képest játékszer, 6 év alatt :) -
#1650 -
#1649 Jah, mint anusz-asrock (asfosch). -
#1648 amúgy asszem a LanCool a Lian Li olcsóbb változata